úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Momenty ktere delaji zivot fajn
WRNQ
---
---
8:39:28 22.5.2020
+2
BLOWUP
: Boží!
Jinak....dívat se na syna, jak spí...To prostě nikdy neomrzí.
HOMOLOVKA
---
---
7:54:24 22.5.2020
+5
Dát si vanu, sklenku vína a pak si chvilku kreslit, malovat... A výlety do přírody... Poslední dobou věci, bez kterých bych se asi neobešla a po kterých je mi vždycky spolehlivě líp.
RADIQAL
---
---
23:31:55 21.5.2020
+4
Zacvičit si. Každej den a nevynechat. Sestavu dvě, něco procvičit nebo jen qi-kung a stání.
Už 6. den v kuse, už 6 tejdnů, měsíců, let a šest dekád - to už musí bejt nějakej (kroutivej) moment.
BLOWUP
---
---
0:51:15 21.5.2020
2 odpovědi
+7
Dnes jsem jel tou nadhernou krajinou ve ktery smim bydlet domu, a posloucham u toho Stouny. V momente kdy projizdim okolo pastviny patrici k jednomu jezdeckymu dvoru podel silnice cvalala na bilym koni s vlajici hrivou holka, a k tomu se rozeznelo „white horses“. Trvalo to asi deset vterin, tenhle perfektni okamzik.
COURT
---
---
18:32:41 18.5.2020
+3
po dvou a pul měsících se zdá, že zaražená rýma odtekla.... už jsem se s tím naučila i žít, ale bez bolavý hlavy... to je to zcela novej pocit!
BLOWUP
---
---
22:57:03 17.5.2020
+6
Stromy z okraje lesa pred moji terasou se pohybuji ve vetru jako vlny na mori
TELLEMAHOOKA
---
---
10:34:51 12.5.2020
+4
POMYJAN
: Buďto tě potěší, nebo naopak ne. Poměr vylučovací, tzn. píšeme čárku.
DANYA
---
---
16:53:24 11.5.2020
POMYJAN:
TP:...nikdo není dokonalý...Obzvláště ne pomocníci klábosnice v mobilu...
Takže dost často dnes obsah sdělení vítězí nad formou...;-)
Pochopení tohoto ;-) by možná vedlo přímo ke štěstí...(?)
BLOWUP
---
---
12:24:15 11.5.2020
+22
Asi pred peti lety jsem si z jednoho krasnyho mista na pobrezi Chorvatska privezl piniovou sisku. Ponevadz ty pinie mam strasne rad, dostal jsem samozrejme napad si z tech seminek par sam vypestovat. Pritelkyne mi je nejdriv naklicila a potom presadila na terasu do velikanskyho kvetniku. V noci ale jakesi zvire melo potrebu ten kvetnik s tou kyprou zemi celej prohrabat, takze po tech semenaccich nebylo ani stopy. Tak jsem vzal lopatku a prakticky archeologickou metodou vrstvu po vrstve odkryl, az jsem je vsechny nasel. Ted jsou v bezpeci malyho kvetniku na stolku a uz treti den je nikdo nevyhrabal. Ten piniovej lesik kterej si z nich chci vysazet ve svy rokli uz asi nezaziju, ale presto me ty semenacky pokady kdyz je vidim potesej :)
PNXNTDD
---
---
11:19:51 10.5.2020
+2
když si střelíš zlatou....
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam