• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLOWUPMomenty ktere delaji zivot fajn
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FIYAH: na stenach jsou chemickejma kotvama upevneny ocelovy L profily.
    Pod umyvadlem bude uloznej prostor s dvirkama z dubu.
    Vedle je sprcha, tam prijde sprchova vanicka ze stejnyho kamene, akorat teda o neco lehci.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    BLOWUP: Jak je to zavěšený? Jen zaseklý ve zdi?
    COURT
    COURT --- ---
    BLOWUP: to je pecka!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    COURT
    COURT --- ---
    BLOWUP: uka !!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Jak dostat dvestepadesatikilovy kamenny umyvadlo do vyklenku kam patri? Nakonec jsme ve dvou postavili system ramp, voziku a kladkostroju a umyvadlo po dvou hodinach visi tam kde ma. Endorfiny exploduji, a pyramidy v Gize ztratily cast sveho respektu :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Muj syn je na vojne - tady se to jmenuje RS, „Rekrutenschule“ a kdyby bejval chtel, mohl se z toho vykroutit a jit delat civilni sluzbu. On ale vojnu absolvovat chtel - je toho nazoru ze to tyhle zemi dluzi. Vzpominam u toho na moji vojnu, ten promarnenej rok za sacialismu - kterej jsem presto zpetne jako uplne promarnenej nevnimal. Potkal jsem tam lidi o jejichz existenci jsem vubec nemel tuseni, v tom to bylo podobny jako nyx :)

    Muj syn to bere jako tvrdou zkusenost, ale zaroven je na nem videt jak se mu vede dobre, pokazdy se mi zda vetsi a svalnatejsi, navzajem se tam hecujou a prakticky celej den to je jeden velkej workout. To srovnani se sluzbou v socialisticke armade chranici socialismus s armadou kluku chranicich jejich zemi by nemohlo bejt kontrastnejsi. Nejvic videt to je na nicnechapajicim vyrazu myho pomocnika z cech kterej nevericim pohledem pokazdy sleduje jak mi syn nadsene vypravi co tam delaji a jaka to je legrace - on zazil dva roky za komancu a tohle jde proste nad jeho chapani :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Dneska mi privezli z Cech novy okna. To zni banalne, a asi nikdo nema predstavu co tenhle sestimesicni vylet do ceske mentality pro me znamena, ale krome faktu ze opravdu dorazila cela a v ocekavane podobe me pobavil proces jejich vykladky. Privezl je kamionak z Brna, a i kdyz jsme mu pripravili misto kam mohl nacouvat, zvolil radeji variantu pri ktere castecne zablokoval silnicku ktera k nam vede. Ta je uzounka, neprehledna, musi se objizdet sousedni roh domu s nizkou strechou a vicemene kazdy tyden se resi ze tam nekdo uvizne - zrovna vcera musel jeden soused, bejvalej kamionak, zachranovat kolegu s privesem kterej se vmanevroval do pozice „musime ubourat roh domu nebo odstranit lampu poulicniho osvetleni“.

    Ten muj tam nechal misto kterym mohly projet osobaky, a my se dali do vykladky. Ta okna byla velmi peclive ulozena na paletach a kazde okno prumerne asi dvaceti srouby zafixovano aby se cestou nerozbila. Takze jsme vzali aku sroubovaky a sroubovali a vykladali. Mezitim kolem projela asi dve auta, a asi po pulhodine vyjel ze zatacky dalsi kamion, ktery samozrejme nemel sanci projet. Tak zastavil, vystoupila z nej ridicka „hoi, ja jsem Moni, potrebujete s necim pomoct?“ a kdyz videla ze nam neni nic platna, zapalila si cigaro a zacala v klidu hladit myho kocoura. Ceskej ridic z toho byl v soku, protoze z obou smeru se za asi hodinu kdy jsme sroubovali a vykladali shromazdilo celkem asi pet aut, vsichni sedeli v klidu, nikdo netroubil, dva se prisli zeptat jestli s necim muzou pomoct :) po asi hodine jsme meli vylozeno, nas kamion udelal misto (zacouval tam, kam mel zacouvat uz od zacatku) a vsichni v klidu odjeli po svych.
    KATRIX
    KATRIX --- ---
    Že mi můj muž na úkor radosti pro sebe pořídil pro mě to, co jsem si už hodně dlouho přála.Dojalo mě to.

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Spolu se sedlakem kterymu patri pastvina vedle myho pozemku jsme posunuli plot az na muj pozemek, do my strze. Diky tomu maji jeho kravy moznost chodit pod muj strom kdyz jim je horko nebo kdyz prijde bourka. Sedim na terase, piju caj a koukam jak tam pod tim stromem spokojene zvonej zvoncema.

    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GRANTORINO: nahravej v plny palbe na imgbb a sem hod html co to vyheneruje uz s malejma nahledama :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    pár mých z posledních 14 dnů zachycených a kýč jak bič ;)
    /sorry za zkomprimovani, neumim to moc upravit pro nyx/









    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Sex s pritelkyni, a v momente kdy to vrcholi se z ipadu ozve Siri „Tomasi, mohl bys to prosimte zopakovat, nebylo ti rozumet“
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KROJC: Jj
    KROJC
    KROJC --- ---
    BLOWUP: Otakárek fenyklový?
    COURT
    COURT --- ---
    BLOWUP: juu, krása!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Muj plan udelat neco pro motyly vysel, ted se budeme o ten fenykl muset nejak podelit :)

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLOWUP: Bílého koně měl Orlík nebo Rottrová. Stouni je měli tuším jen divoké :))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pritelkyne vede KiTa - zarizeni pro deti od kojeneckeho veku do 14 let. Ohlasili se ji budouci rodice zda by mohli prijit si jeji zarizeni prohlednout, oba uz v lehke panice z blizici se udalosti ktera jednou provzdy zmeni jejich zivot. Ukazalo se, ze maminka je Spanelka, povolanim hlavni designerka firmy Tally Weil, otec je Ital, sef designu u Tally Weil pro Italii. Z prohlidky zarizeni byli jako vsichni pred nimi nadseni, a kdyz sli okolo nastenky s poslednimi vytvory skupiny triletych prcku, zustali pred nimi stat a maminka si je zacala nadsene fotografovat se slovy „prave jsem nasla ultimativni inspiraci pro moji pristi kolekci“ :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam