• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRANCEWARPPrášky proti smrti - Ph. D. David Sinclair - NMN, NR, Resveratrol
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: NR ne? ne NAD... mozna... od ty doby, co to sleduju, rika konzistentne jen tohle...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: někde dřív říkal 5g, ale teď to vypadá na 1g. Ale je možné že těch 5g bylo NAD nikoliv NMN
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: IMHO pletes, v nekolika rozhovorech rikal 1g denne rano s jogurtem ;D
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    Začal jsem na 500mg. Měl sem teď ale asi 3 měsíce pausu neb sem si to zapomel vzít do Dánska. Ale už sem si to přivezl a od zitra opět začnu s 500mg. Pokud se nepletu tak Sinclair bere 5g.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: Zatim jedu 250mg od obojiho. Planuju za mesic pridat dalsich 250mg a pak jeste jednou. A uvidime ;)
    Ty?
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: jaký dáváš dávkování ?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    No tak NMN dorazilo vcetne resveratrolu a dokonce jsem ukecal doktorku, aby mi predepsala Metformin. V rodine mame docela tradici cukrovky, takze to nebyl moc problem.

V ramci preventivni prohlidky jsem si nechal udelat kompletni krev a tak, ted tomu dam 4 mesice a pujdu zase a uvidime, co to udela.

Zajimava vec... dneska jsem sel behat, poprve na NMN. Chapu, ze prani je otcem myslenky a placebo je velice silna vec. Ale takhle dobre mi to uz par let nebezelo. Tak uvidime, jak se to bude dal vyvijet, na nejaky zavery je extremne brzo, ale radost mi to udelalo.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: jo mam
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    JINX:
    The atherogenic effect of excess methionine intake
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC299913/

nasel jsem zatim tohle, ale jsem v praci... proteiny neresim, ale v ramci hledani jsem na to narazil...
    JINX
    JINX --- ---
    TRANCEWARP: Dej sem nejake studie o vlivu whey proteinu na srdecni onemocneni.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    PETER_PAN: interesting, co presne?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    tak ja mam nakoupeno v UK a uvidime co prijde a co to bude delat...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    TRANCEWARP: Neni to pravda co tam rika.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    btw zajimavy video, typek resi jakej protein brat v zavislosti na tom, zda tu chcete byt dlouho...
    po 40 roce zivota zacne telo ztracet 1% svalove hmoty a kostni struktury za rok... a je uz dokazano, ze relativne vysoke davky kvalitnich proteinu tomu umi zabranit...

co je zajimavy, tak dost zasadni je, aby to byl plant-based protein, normalni treba whey protein ma pravdepodobne vliv na vznik srdecnich onemocneni

HOW MUCH PROTEIN SHOULD I TAKE A DAY IN 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=JXnsAyX1C8U
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: ty mas doma NMN?
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Skodit se da i po smrti.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Na dostatečně dlouhé časové ose míra životaschopnosti každého klesne na nulu.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    na nejaky nakup a test se pozdeji rad pridam. Zatim ale mam doma zasoby.

btw. mam velmi dobre zkusenosti s kurkuminem co se tyka imunity a pod. osobne beru tenhle https://nootropicsdepot.com/longvida-optimized-curcumin-extract-powder/ neb se k nemu nemusi brat piperin a beru 500mg misto doporucenych 200mg.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Ja bych rad dal dohromady vetsi skupinu lidi, co by to nakoupovala spolecne a mohla se slozit napriklad na vlastni test kvality.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Jinak trochu se tu pripravuju na prvni nakup NMN a Resveratrolu. A to je ponekud tricky, jelikoz pokud se "zkazi", tak ma naopak na ty SIR geny opacny ucinek. A taky to muze byt z nejake hokus pokus laborky, plne tezkych kovu a tak... coz taky zdravi neprospeje.
    Pokukuju po tyhle firme, ale rad bych znal nazor ostatnich... teda jestli uz jste docetli knizku a planujete to zkusit :)
    https://www.amazon.co.uk/...JX4G29/ref=sr_1_8?dchild=1&keywords=nmn+supplement&qid=1594553160&sr=8-8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam