• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRANCEWARPPrášky proti smrti - Ph. D. David Sinclair - NMN, NR, Resveratrol
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    PETER_PAN: no zrovna mouka a cukr nejsou teda zrovna pratele zdravyho tela... cukr je asi nejhorsi vec, kterou lidi bezne bastej, navic v mnozstvich zdaleka prevysujicich potrebu
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PSYGEE: ... zadny cukry,alkohol,zadny pecivo nebo mouka, zadny mléčný vyrobky a mliko, zadnykafe, ryze,...

- kromne alkoholu (a i tam az ve vetsich davkach nez 2 piva/den) ti tohle na "obnoveni imunitniho systemu" vubec nepomuze
    PSYGEE
    PSYGEE --- ---
    hojky,tak nakonec slo v Austrálii objednat resveratrol i NMN, takze uz tyden beru jednu rano a k tomu obcas snupu Oxytocin sprey, a beru magnesium ob den.jinak zmenila jsem stravu: zadny cukry,alkohol,zadny pecivo nebo mouka, zadny mléčný vyrobky a mliko, zadnykafe, ryze, ... tak uvidime zda mi to pomuze na znovuobnovu imunitního systému.podam hlaseni za pul roku.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: Primo v ty knize se o tom pise, ze tyhle dve veci se musej brat dohromady.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    David Sinclair Takes:

Resveratrol – 1g/daily – mornings with yogurt (see where to buy)
    Nicotinamide Mononucleotide (NMN) – 1g/daily – mornings (see where to buy)
    Metformin (prescription drug) – 1g/daily – 0.5g in the morning & 0.5g at night – except on days when exercising
    Vitamins? Aims to get majority from diet, but does supplement a few including vitamin D & K2 – see this section
    Statin (prescription drug) – taken since his early 20s due to family history of cardiovascular disease
    Aspirin – 83mg daily

Nekde pise ze MNM bez toho resveratrolu funguje jen minimalne.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    ruzne ctu o dalsich latkach, ktery k tomu lidi berou... ale to je mimo ten jeho hlavni research
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    PSYGEE: hele afaik Sinclair bere 1g micronized reveratrolu a 1g NMN, nejaky statiny na cholesterol a bere metformin, davku neznam
    PSYGEE
    PSYGEE --- ---
    .Mohl byste nekdo přesně specifikovat jaky davkovani pn doporucuje a scim presne to zere? pac vim ze zminoval asi dalsi 2 veci co k tomu jsou treba jako doplnek,jinak ty jeho molekuly nemaj ten efect. Dekuji.prosim, uz 2 roky to o tom slysim,chci taky zacit to zkusit
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Jinak na nemoci uz chodim ctvrtym rokem na kapacky vitaminu C a od ty doby zadna chripecka. Maximalne je mi v zime jeden den blbe, mam takovej nabeh na nemoc, co se pak po par hodinach zastavi a druhej den sem v pohode. Kdyz jsem byl kazdou zimu 2-3x nemocnej. A letos to bude ctvrta zima, takze uz to beru jako fakt.
    Chodim na 4x 8g vitaminu C nitrozilne. Tim se totiz dosahne m mnohem vyssi koncentrace v plasme a ulozi se to v jatrech. A z nich si telo potom bere podle potreby. Chodim na to k Mudr Zemanovi do Rican. Jeste to ma jeden efekt, ze den po kapacce se neozeres ani celou flaskou tvrdyho
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    A cetl si tu knizku? Lifespan? Na metformin je hodne studii, az budu vecer u kompu, tak ti najdu ty hlavni.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: myslel jsem NAD+https://www.lifeextensioneurope.com/anti-aging/nad?gclid=EAIaIQobChMI-9iDtoGJ6wIVjud3Ch2wbAsVEAAYASAAEgKaJfD_BwE

co jsem ho sledoval driv tak mluvil napred jen o NAD a pak poydeji zacal mluvit o NMN. NR zatim neznam.

TRANCEWARP: tezko rict, osobne celkem nic nepocituju. Na druhou stranu k tomu beru curcumin extrakt, Centrophenoxine anejake dalsi nootropika ci vitaminy. Hlavne jsem testoval ruzne extrakty z lecivych hub (https://nootropicsdepot.com/mushroom-extract-supplements/). A misim rict ze co beru ten curcumin tak se mi celkem vyhejbaji nemoci a nachlazeni co jsem mival celou zimu.

ad metformin - nasel sem jen clanky ze pomaha pri odvykani koureni. Nic vic se mi nepodarilo najit.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: nicmene jaky mas ty vysledky, pozorujes neco? btw ty si hrozne se svym kourenim sezen ten metformin ;) 40% mensi riziko rakoviny plic asi chces :D
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: NR ne? ne NAD... mozna... od ty doby, co to sleduju, rika konzistentne jen tohle...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: někde dřív říkal 5g, ale teď to vypadá na 1g. Ale je možné že těch 5g bylo NAD nikoliv NMN
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: IMHO pletes, v nekolika rozhovorech rikal 1g denne rano s jogurtem ;D
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    Začal jsem na 500mg. Měl sem teď ale asi 3 měsíce pausu neb sem si to zapomel vzít do Dánska. Ale už sem si to přivezl a od zitra opět začnu s 500mg. Pokud se nepletu tak Sinclair bere 5g.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: Zatim jedu 250mg od obojiho. Planuju za mesic pridat dalsich 250mg a pak jeste jednou. A uvidime ;)
    Ty?
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: jaký dáváš dávkování ?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    No tak NMN dorazilo vcetne resveratrolu a dokonce jsem ukecal doktorku, aby mi predepsala Metformin. V rodine mame docela tradici cukrovky, takze to nebyl moc problem.

V ramci preventivni prohlidky jsem si nechal udelat kompletni krev a tak, ted tomu dam 4 mesice a pujdu zase a uvidime, co to udela.

Zajimava vec... dneska jsem sel behat, poprve na NMN. Chapu, ze prani je otcem myslenky a placebo je velice silna vec. Ale takhle dobre mi to uz par let nebezelo. Tak uvidime, jak se to bude dal vyvijet, na nejaky zavery je extremne brzo, ale radost mi to udelalo.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: jo mam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam