• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRANCEWARPPrášky proti smrti - Ph. D. David Sinclair - NMN, NR, Resveratrol
    AFKI
    AFKI --- ---
    Dotaz: ráda bych tedy zkusila objednat na alivebyscience. Ale adresu do Prahy to nebere. Dá se odtamtud vůbec do ČR objednat? Píše mi to ať dám jinou adresu.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: jsou celkem drahy, psal jsem jim pred tydnem a posilali mi cenik vysetreni.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Du se k ni objenat, je v CR jedina, takze to asi bude drazsi ;)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Tak uz mam kontakt na doktorku
    A2C Anti Aging Clinic Prague
    https://www.a2c.cz/
    AFKI
    AFKI --- ---
    https://www.amazon.de/...px_yo_mob_b_track_package_o1_img?ie=UTF8&psc=1#immersive-view_1611213307586
    Resveratrol mám tenhle. Je dobrý?
    Ještě by mě zajímalo, koukala jsem na odkazy na NMN, je tam víc možností jak to brát a víc gramáží. Jak se v tom vyznat? A ten odkaz na anglické stránky (ne Amazon), posílají do Česka?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TRANCEWARP: Nechceš to dát na nástěnku?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    NINNA1: na Amazonu, nicmene vyfiltruj si moje prispevky, dole jsem hazel link na nejlepsi zdroje.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Tak v CR je doktorka, ktera se zabyva anti-agingem profesionalne. Zitra bych na ni mel dostat kontakt.
    AFKI
    AFKI --- ---
    NMN u nás ne, ale na německém Amazonu mají
    NINNA1
    NINNA1 --- ---
    A ještě NMN vzniká z nikotinamid ribosidu nebolí NR, takže NR je méně účinné? Je údajně také levnější.
    NINNA1
    NINNA1 --- ---
    Ahoj, chci se zeptat, jestli se dá u nás sehnat NMN? Díky
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    JINX: kolik je tam toho quercetinu ? Co jsem ted koukal na nejaky jejich produkt tak je tam 1g vitaminu C a 15mg Quercetinu. Tohle mnozstvi mam i v tom multivitamunu co beru. Ve vyzkumech brali od 100mg do 500mg nejbezneji a nejlepsi vysledky s 500mg a vit C.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: to vim ze se alkohol pocita, s tema kaloriama co ma v sobe az moc. Proto si na to davam pozor. Stare casy jsou uz davno pryc, nastesti. Este musim neco udelat s tim kourenim ...

At nejsem uplne offtopic - nechal si nekdo zde udelat geneticke testy, vysetreni biologickeho veku, vysetreni mozkovych neurotransmiteru a pod.) ? Uvazuju ze bych na to zasel tak schanim rady a zkusenosti.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: no za tri dny uz se telo vyporada s hromadou ruznejch veci, co v tele nechces
    8/16 jedu taky... ale to kamarade taky nesmis chlastat ;D
    i alkohol se pocita
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: co se tyka pustu tak uz par let jedu vicemene prerusovany pust 8/16h. To mam celkem prirozene (ze mi staci jedno jidlo denne) a teprve nedavno jsem zjistil jak je to zdravy a jak se to jmenuje :) Na delsi se zatim nechystam, max to co dela bratranek a teta - vynechat jeden den v tydnu jidlo uplne.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: dobrej start jsou ty delsi pusty, coz je mozna dobra strategie
    a pockat, nez se veda dostane o kus dal
    ten vyvoj je obrovskej a tedka to zkouma mnoho tymu
    je to hrani si s ohnem ;)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: no je to ponekud cutting edge ...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: tak nevim zda si napred nedat jen ciste ten quercetin a vit C. a pak teprve pridat MNM a resveratrol.

Boosting Levels of NAD+ May Make Senescent Cells More Aggressively Inflammatory

Enhancing levels of NAD+ in mitochondria via delivery of various precursor compounds as supplements is growing in popularity as an approach to boost faltering mitochondrial function and thus modestly slow the progression of aging. A human trial demonstrated improved vascular function as a result of nicotinamide riboside supplementation, for example. Researchers here show that increased NAD+ will likely make worse the inflammatory signaling of senescent cells, however. Senescent cells accumulate with age, and are an important cause of the chronic inflammation of aging that drives the progression of many age-related diseases.

The results here suggest that efficient senolytic treatments to selectively destroy senescent cells should proceed any of the current approaches to raising levels of NAD+ in older individuals - and it is an open question as to whether any of the existing available options are efficient enough to make NAD+ enhancement safe in the longer term. Those people self-experimenting with NAD+ precursor supplementation should consider keeping a close eye on markers of inflammation.

https://www.nature.com/articles/s41556-019-0287-4
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: bohuzel k tomu nemam zadnej material, Sinclair verejne rika ze chodi na klasickou biochemii a to je vsechno... fakt by se nam hodil do party nakej doktor :D

moji netere manzel je vystudovanej dokror a on me na to cely privedl... ale rika, ze vlastne testovat neni moc co
    rozhodne ne treba markery na rakovinu, ze to je tam moc false positive, ze to vlastne nema zadnou vypovidajici hodnotu

takze ja chodim na kompletni biochemii jednou za rok v ramci prevence... snazim se 2x, ale tedka jak je covid, tak se mi do tech testovacich labek moc nechce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam