MILOSHIT: Po prospaném týdnu bylo jisté, že mám po práci. Ale věděl jsem, že dostanu aspoň pět litrů za účast na akademii. To bylo na dvě velký kapučína! Vzbudil jsem svou milovanou lolitku a rozhodli jsme se, že odjedeme na chatu. Přecijen mě tam za pár dnů čekal zubařský zákrok, takže jsme tam stejně museli být. Zubařku jsem měl v Pardubicích a souhlasil v dobré víře s extrakcí osmičky. Ovšem, kdybych býval věděl, s čím to vlastně souhlasím, NIKDY bych do toho nešel.
Proběhl tedy klasický nákup kapučín a jelo se. Mohli ste mě klidně potkat, kdokoliv z vás, jak si to drandim na skejtu ulicí Balbínovou, pak vjedu naprosto bezprizorně na Vinohradskou aniž bych respektoval jakýkoliv provoz, olliečkem na chodník a na chodníku mě pak čekala chránič požární nebo plynové hadice, přes kterej jsem vždycky udělal masivní wallie. Pak z obrubníku na obrubník, to nebýval problém, ale co mi přišlo vždycky nebezpečné byl sjezd po chodníku Legerovou ulicí k hlaváku. Ten debilní chodníček je strašně malej a úzkej, má obří hnusný kamenný dlaždice a centimetr od tebe je masivní automobilovej provoz. Stačil zádr kolečka, kamínek, cokoliv a skončil bych pod kolama aut.
Nikdy se to ale nestalo.
Už ve vlaku jsme si většinou dali diskrétně první čáru a cesta hned byla zajímavější. Většinou jsme pak luštili křížovky. To nás bavilo, to nám šlo. Když jsme měli náladu, dělávali jsme si srandu z ostatních cestujících. Většinou jsme si přisedli k nějakým gen z holkám a karolína na ně spustila:
"JEŽIŠ AHOJ ANÍÍÍ! TEBE SEM DLOUHO NEVIDĚLAAAA!!! JAK SE TI DAŘÍ???"
Holky nechápavě čuměly.
""ANÍ NEDĚLEJ, ŽE SE NEZNÁME!!! TOČILI JSME SPOLU VZPOMÍNÁŠ?? TEN REŽISÉR BYL DIVNEJ ALE TEN HEREC MĚL OBROVSKÝ PÉRO!"
"Kamera, klapka, jedem." Dodal jsem jen znalecky se svýma slunečníma brýlema a pestrobarevnou košilí.
S tím jsme odešli do dalšího kupé nebo vagónu a tam se odehrál podobný scénář. Cesta tak hezky utíkala.
Na chatu jsme se vysrali a ubytovali se v apartmá na seči. Žil tam takovej boreček, co měl k dispozici 5 nebo 6 apartmánů s různým stupněm luxusu. Někdy za ně chtěl dost přijatelný prachy (700 za noc pro jednoho) a někdy to docela přeháněl. Všechno na seči fungovalo tak, jak se tomu zrovna chtělo. Hlavně lékárna. Ta byla absolutně nejhorší jakou jsem kdy poznal.
"ten apartmán se mi nelíbí, jsme tu moc v přízemí, zahuhňal jsem už asi po desátý čáře."
"Je to tu uplně v pohodě, uplně v pohodě" drkotala Karolína a mohli ste slyšet jak si drtí zuby, přičemž koukala na netflixu na nějakou sračku.
"MNě se to tu vůbec nelíbí." Trval jsem na svém. "Jsme v přízemí a přes okno nás pozorujou lidi."
Byla to pravda. Kolem oken apartmánu neustále někdo jezdil, chodil, pochodoval a zvědavě nahlíželi přes žaluzie.
"Ježišmarja tak co mám dělat? Mám se ti jít broučku zeptat jestli by nebyl k dispozici nějakej jinej apartmán?"
"To bys byla zlato. Pak tě za to parádně ošukám." Řekl jsem jí, hledící hluboko do jejich očí a držící v dlani její srdce. Bilo jako o závod. Karolínka kokain i jiný stimulanty vůbec nesnášela dobře. Nikdy jsem jí ho nenutil, přesto si vždycky chtěla dát.
Natěšená na sex, vyběhla jako rozkošna malá fretka z pokoje a já měl na chvíli klid. Nerad jsem si to připouštěl ale i já, dokonce i já, jsem potřeboval být občas na chvíli bez ní. sám. Tyhle pocity většinou přicházely po kokainu a zolpidemu. Taky jsem pociťoval zvláštní, ničím neopodstatněnou touhu jí nadávat.
"Tak ten pán pro nás zatím nemá volno, bude mít až zítra." Řekla Karolínka hláskem tak tichým, že si určitě přála aby jí nebylo slyšet.
"ZASRANÝ MRDKY" vyštěkl jsem a jebnul hrníček o stěnu. Karolína se strašně lekla. Začala sebou třást. Okamžitě jsem k ní přiskočil.
"Promiň broučku, promiň... Udělám ti to hezky pusou, jo?" Řekl jsem a držel jí v objetí.
Sice souhlasila ale po tvářích se jí kutálely slzy. Díky svýmu bývalýmu absolutně nesnesla jakýkoliv projevy agresivity, řev, zvýšený hlas, cokoliv z tohodle jí dělalo strašně špatně. Pak jsem jí to ale udělal, ona si zakřičela, a ta tam byla úzkost, ta tam byl duševní neklid. Dobrej sex je jako Rivotril. A můžete si ho dávat skoro pořád.
"Mám pro tebe špatnou zprávu," řekl jsem, teď když jsem si připravil půdu. "Nedokážu tady v tý sračce bejt, nedokážu tu spát. Takže jsem se rozhodl, že půjdu pěšky na chatu."
"To mě tu necháš samotnou?" Řekla a oči se jí zase rozšířily strachem. Byla tak roztomilá a nevinná. I s tou svou zrůdností na krku. Člověk jí nerad říkal brutální slova.
"Ano, ale jednu noc to vydržíš ne? Pustíš si nějakej hezkej seriál a nechám ti tu zolpidem na uklidnění."
"Hm, tak dobře no."
Karolína nikdy nedokázala říct ne. Nebyla tak vychovaná. VŽDYCKY udělala co se jí řeklo, vždycky poslechla, vždycky řekla ano a nikdy neprojevila svůj vlastní názor. Pak bylo velmi snadné si jí přestávat vážit a chovat se k ní jako ke kusu hadru. Snažil jsem se to ale nedělat a její absolutní submisivity nezneužívat.
"Tak já du kočičko, ahoj, zítra se uvidíme jo?"
"Ahoj čipi." Pronesla mé oblíbené slovo, které si asi vymyslela a ráda mě ním oslovovala.
Vyšel jsem do lijáku na sedmikilometrovou pěší trasu vedoucí skrz bahno a lesy a říkal si co to proboha dělám.