MILOSHIT: ále, seru na to. stejně brzo umřu.
28.
Zavolal jsem tátovi.
"No coe" Provolal jsem.
"Miloši, já i maminka máme silné obavy o tvůj....zdravotní stav i vztah. Myslíš, že bychom se mohli domluvit, že bych dnes přijel a promluvili bychom si?" Zeptal se silně otcovský hlas. Hrubý, nakřáplý. Hlas právníka, skoro baryton.
"Jasně, přijeď klidně hned." Zahlásil jsem a měl na silně metamfetaminově pervitinovém háku.
Táta přijel prakticky ihned.
Vlezl jsem mu do auta.
"Miloši" - začal. "Já i maminka máme silné obavy z toho jak teď žiješ. Jistě sis uvědomil, že Karolína pro tebe není ta pravá a... -
-Podíval jsem se na něj - Ten pohled asi mluvil za všechno.
".... A co?" Zeptal jsem se.
".....A eee.....je vidět, že jsi nespal. Hodně dlouho nespal, troufám si říct. Proboha podívej se na sebe. Zarudlé, zažloutlé oči, napuchlý obličej.... tohle už dávno nejsi ty."
"Samozzřejmě že nejsem táto. Ta děvka se mě snaží zabít."
"Ta....Děvka? To mluvíš o Karolíně?" Zeptal se silně znepokojeným tónem.
"Samozřejmě. Včera mi dala piko. Skoro denně jezdí na Miladu mezi ty feťáky a tam to krade. Pak mi ho dává. Jí samotný nedělá dobře, ale co my víme, žejo..."
"Co tí myslíš...?" Zeptal se vyděšený otec.
"...No jestli si ho nedává taky. Podle mě jo a podle mě dost."
Otec zůstal sedět jakoby ho někdo opařil. V autě se nevětralo. Otec nikdy nevětral, nikdy nepil čistou vodu a kdyby dostal infarkt, nedivil bych se.
"Dobře Miloši....Přejdu, že o své přítelkyni mluvíš jako o děvce....víš, že jsem Tebe a tvého bratra vždycky učil...."
"...A nezapomeň na našeho mrtvýho bráchu!" Zahlásil jsem.
"....Toho jsem to bohužel naučit nestihl." Řekl otec a poklesla mu brada. "Ale víš, že jsem vás vždy učil, že pokud se k Vám chová žena jakkoliv, je potřeba s ní jednat s noblesou. POkud žijete v bahně..."
"....V jakým bahně? V JAKÝM BAHNĚ DOPRDELE?!" Rozeřval jsem se.
"Prosím, nezvyšuj na mě hlas." Řekl otec a ve tváři velmi zrudl.
"...Že pokud žijete v bahně, je to hlavně Tvoje zásluha, ne její."
"Fakt jo?" Zeptal jsem se pohrdavě.
"Ano. Uvědom si, že jí je pouhých osmnáct -"
"Už skoro devatenáct" Dodal jsem.
"To je jedno." Dodal až k uzoufání zpomalený otec. "Je prostě mladistvá, tys to věděl a teď za to musíš nést následky.
"Jo, to mi řikáš samý super novinky." Řekl jsem, stáhl okýnko u auta a odflusl si.
"A pokud ty následky jsou, že půjdeš do léčebny, tak do tý léčebny půjdeš i kdyby nás to s maminkou mělo stát život."
"...Já vim. Jsem už na léčebnu dokonce připravenej. Vim že to takhle nejde dál." Řekl jsem s až přehnaným sebeuvědoměním.
"....Opravdu?"
"Jo."
"A máš nějaká data, nějaké výsledky?" Zeptal se zjevně spokojeně.
"Jo. 19.5 Centrum duševní rehabilitace Beroun, 22.5. komunita Sananim a 2.7. PL Sadská u Kosmonos."
"Tak to je výtečné a v tom případě se nemáme o čem dál bavit. Jen jsem chtěl aby sis uvědomil, že to nejde takhle dál."
"....Vim že to nejde takhle dál." Odvětil jsem a hlavou mi projelo "Tvoje holka se tě pokusila zabít."
Jsme tedy domluveni řekl otec a podal mi ruku. Pohlédl jsem mu do tváře. V očích měl strach a ve tvářích se potil.
"Jo, sme. Čau." Řekl jsem a otevřel dveře od jeho nablýskaného vozu.
"Jsem rád, že už nebudeš žít v bahně..!" Houkl na mě přes okýnko a jal se couvat.
Můj vztek byl na maximu.
Vrátil jsem se do bytu a třísknul dveřma.
"TEN SRÁČ! TEN PRASEČÍ ČURÁK!"
"Co je čipi, copak se stalo?" Zeptala se jako vždy věrná čipi, která při mě stála, stůj co stůj.
"Víš co řekl? Víš co o nás řekl?!" Ptal jsem se jí a dupal po garsonce jako šílenec. "Že žijeme v bahně! Že pro mě nejsi ta pravá! Že jsi MLADISTVÁ!"
"Ale to ne, čipi, to ne...!" Zahlásila znechucená Karolína.
"...JO! A to není všechno! Musel jsem mu nakecat, že nastupuju do různejch léčeben, jinak by mě nenechal bejt!"
"Ach bože, čipi."
"JO! Teď abych si sháněl opravdu datum léčení!"
"Ach bože, čipi, až tak??"
"JO, ty miladská děvko." Zašeptl jsem jí do ucha, oblízl ho a začal z ní strhávat kalhotky.
"Ale ne čipi, co to děláš.... Teď ještě ne.... Nejsem oholená, nemám..."
"MNĚ JE TO U PRDELE, CO MÁŠ A NEMÁŠ!" Řekl jsem jí a uvědomil si, že stále mi v žilách naplno pulzuje ta průhledná sračka. Skutečný svinstvo. Nejsilnější jaký jsem kdy měl.
Vytáhl jsem stojící péro a narval jí stojícího čuráka ho do huby. Karolína měla takový věci ráda. Hlavně Když v tom bylo násilí a sex. Začala ochotně cumlat pumpovat. Mimoto jako jediná ženská, kterou jsem kdy poznal, NEMĚLA, opakuju NEMĚLA dávicí reflex. Mohl jsem jí ho strčit tak hluboko do krku jak jsem chtěl. A strkala si ho tam ráda hodně. Ochotně a sama.
Chvíli pumpovala.
"Hlaď si jí." Poručil jsem jí.
Hladila si jí.
"Drandi si kliťák."
Drandila si ho.
"MHuooh. Uuuumh" Vydávala ty zvuky, co jsem měl tak rád.
Pak jsem jí chvíli lízal. Jenom chvíli, protože dýl si to její špinavá miladská kunda nezasloužila. Její kunda byla jako rotaženej medium rare roastbeef. Rozhodně nebyla neviňoučká a čisťoučká, taková jakou se snažila Karolína sama ze sebe dělat.
Když byla kunda dokonale mokrá, vrazil jsem jí ho tam.
"UUUUUH." Zasténala Slastně.
"Máš ho tam ty děvko, co?" Zahlásil jsem.
"Mám ho taam." Zahlásila ona.
"Seš moje špinavá děvka?"
"Jsem tvoje špinavá děvka-a. Jenom Tvoje."
"Taky si myslim, ty kundo." Zahlásil jsem mezi přírazy a vrážel jí ho tam jemně a avšak pomalu. Na rychlost jsem moc nebyl. Dával jsem si záležet vždy spíš na intenzitě a hloubce přírazu.
"Uuuuuh. Jsi můj bůh. Jsi moje všechno. Nikdo mě nikdy tak nemrdal!" Hlásila ona s očima dokořán.
"MLuvíš pravdu ty děvko?!" Ptal jsem se rohořčeně.
"MLuvím stoprocentní pravdu!"
Dal jsem jí pořádnou facku.
"Tak mluvíš pravdu?!"
Zasmála se.
"Mluvím stoprocentní pravdu!"
Mrdali jsme a mrdali zepředu. Ten otec. To piko. Ta vášeň. Probudilo to ve mně zvíře.
"Prosím udělej se do mě...!" Zahlásila jako už tolikrát předtím.
"Mám se do tebe udělat, jo?"
"Ano prosím, udělej se do mě...!" Žadonila.
"Máš to mít." Hlesl jsem a vystříkal jí kundu.
Pak jsem se na ní spokojeně rozvalil a asi i na pár vteřin usnul.
"Čipi?" Probudila mě.
"Co je?" Zeptal jsem se, slintající na její rameno.
"Ty ses do mě vážně udělal?"
"Jo, všaks to chtěla ne?"
"Panebože!"
"Stačí Miloši."
"Panebože, panebože!" Začala křičet a odhodila mě ze sebe, což jistě vyžadovalo notnou dávku síly.
"Já budu těhotná, budu těhotná!"
"Ale nepřeháněj, simtě" Řekl jsem a spokojeně si dal ruce za hlavu.