MILOSHIT:
Karolína naprosto zpitomělá běžela do sprchy.
"JÁ BUDU TĚHOTNÁ, JÁ BUDU TĚHOTNÁ" Opakovala donekonečna.
Já si připadal blaženě.
"Co je? Dyť to není poprvý, ne?" Zeptal jsem se a uvědomil si jak jsem jí vystříkal už tolikrát na chatě, ve vinohradech, všude. Ale pravda - většinou to bylo aspoň při menzesu nebo těsně po něm.
Zamkla se do koupelny a voda tekla. (Mimochodem, mojí zásluhou. Nechal jsem instalatérama nainstalovat horkou vodu, jinak by se ta kráva myla ledovou. Stálo to tisíc korun. Ani takovou blbost nebyla ona ani její rodiče schopní jí zařídit.)
Nonšalantně jsem se oblékl, prohlédl se v zrcadle (Takhle má vypadat budoucí otec?) a zaťukal na dveře koupelny a až pak otevřel.
"Nemá cenu si to snažit vymejt, nastříkal jsem ti to pěkně hluboko." Zahlásil jsem. Poté jsem zavřel a uslyšel jsem jen jemné zaskučení.
Vydal jsem se do skateparku se svým oblíbeným pivem. Pozoroval skejťáky a cítil se šťastný. Konečně na tom zkurveným světě nebudu sám, konečně tu bude někdo se mnou. Bylo jasné, že mě K. opustí, ale za nějakou dobu mi stihne předat nositele našich genů. Těžko si představit jaké bude. Asi bude mít ADHD s narkolepsií a bude hypersexuální, ale bude můj.
"Můj nádherný potomek" rozlilo se mi hlavou. A ten pocit se vléval do srdce, do bránice, do těla. Byl to nádherný, opojný pocit. Ještě lepší než ten, když mi Karolína kdysi (teď už snad před rokem) zahlásila na Pardubickém nádraží, že budu "budoucí otec jejich dětí."
Zanedlouho si ke mně přisedla do čimického skateparku, který sídlil na parkovišti. Bylo to spíš takové DIY. Připomínalo mi Olomouc.
"Seš normální hajzl." Začala.
"Taky Tě rád vidím." Pozdravil jsem.
"Nejsem připravená na to mít rodinu!" Jela. "Sama jsem nezodpovědná, nedochvilná..."
"Zhulená" Dodal jsem, sledující, jak pálí dalšího jointa.
"Jo. A ty po mně chceš dítě? To jako vážně?"
"Nevím co řešíš. Když chlapovi řekneš, že bude budoucí otec tvých dětí, tak bude budoucí otec tvých dětí. POdle mě je to celkem jednoduchý."
"Ty mrdko more ale -" Začala -
"Zadrž." Řekl jsem. "Nepřeju si aby naše budoucí dítě mluvilo takhle!"
"Tyvole, žádný dítě nebude, uvědom si to!"
"Vážně? A co s tim jako hodláš dělat?" Zeptal jsem se nonšalatně.
"Ty ses fakt uplně pomátl, dočista ses zbláznil." Hlásila vyděšeně.
"Jo a kdo za to asi může? To tys mi dala tu metamfetaminovou sračku. To tys mi dala 2 gramy bůhvíčeho. A teď se divíš, že jsem se pomátl?" Argumentoval s naprostou jistotou.
"Miloši, ale tohle nemůžeš. Nemáme nic! Tvůj táta má skoro pravdu! Nežijeme v bahně, ale ani jeden nemáme peníze, jídlo..."
"Práci." Dodal jsem.
"Jo. A ty chceš do tohodle přivýst dítě? To ses uplně pomátl?!"
"Tak za prvé - sama jsi zavelila ať to do tebe nastříkám. Za druhé - dala jsi mi tu šňupací sračku."
"Ježiš já při sexu hlásim různý věci! Třeba že Tě miluju!" Zahlásila ta kráva.
To mě dopálilo.
"Víš co? Vyřeš si to jak chceš. Já jen vim, že jsem teď doopravdy šťastnej, a následky jsou mi u prdele. a teď si jdi zalízt do toho našeho Bahna a nech mě tady bejt." Řekl jsem a zkřížil ruce v prsou.
Poslechla a odešla. Měla fakt dar mě nasrat. Takže mi celou dobu lhala i s tím že mě miluje? Řekla vůbec někdy, že mě miluje mimo sex?? Nevěděl jsem. Ta kurva mi lhala snad uplně ve všem.
Pozoroval jsem skejťáky a myslel si "o kolik by bylo vše jednodušší, kdyby všichni lidi na planetě byli jen skejťáci. Žádní fotbaloví fanoušci, žádní hokejisti, prostě jen skejťáci." Napadlo mě, že vše by se tím vyřešilo.
Stále jsem se cítil jako novodobý otec. Byl to krásný pocit. Ale věděl jsem, že jako všechny krásné věci v mém životě bude spíše iluzorní. Achjo.
Vrátil jsem se do "bahna." Karolína seděla na zemi v koupelně a brečela. Ba co víc, měla záchvat úzkosti. To jsem poznal tak, že přerývaně dýchala, celá se třásla a škubala sebou.
"M-l-u-v-i-l-a- jsem s m-á-m-o-u- i t-á-t-o-u- ...."
"A?" Zeptal jsem se.
"N-i-k-d-o- m-i- -na p-o-sst-i-n-o-r nedá. P-r-e-j je to -m-o-j-e b-l-b-o-s-t."
"Nic jinýho bych od nich ani nečekal. Znovu ti opakuju, že když nechceš dítě, nemáš chlapovi hlásit takový blbosti jako "nastříkej to do mě" a budeš budoucí otec mých dětí."
"Dyž ten sex s tebou.... je-tak-dobrej-že-se-prostě-nejde-udržet." Vzlykala.
"Achjo." Zželelo se mi jí. "Víš co, Zapal si tu třeba jointa, nechceš?"
"To můžu? Tady v koupelně?" Zeptala se překvapeně.
"Jasně, dyť je to hlavně tvůj byt."
Jak jsem řekl, tak udělala. Bytem se začal linout marihuanový odér. Nesnášel jsem ho. Zase se ve mně vzdouvala vlna vzteku.
"Ta ty nebudeš asi táta. Ty přijdeš i o ni. Přijdeš i o tenhle byt. Budeš muset do léčebny." Slova do mě mě lítaly jako kulky z ákáčka. Doprdele. Tohle jsem ale nechtěl.
Zatímco jsem seděl u stolu, do postele si lehla extrémně zhulená Karolína.
"Už se těším až je zase uvidím. Už jsem tam dlouho nebyla."
"Kde jako?" Zahlásil jsem a vztek se ve mně vzdouval s očekáváním, že jsem věděl, co přijde.
"Na Miladě přece."
"Dyť jsi tam byla před dvěma dnama." Říkal jsem a začínal rudnout.
"Já vím, ale to nebylo ono, víš. Málo jsme hulili."
Byl jsem rudý vzteky.
"Můžu si přisednout?" Zeptala se. "A budeme hrát třeba wormsy?" Dodala.
Nic jsem neříkal, přesto si přisedla. Sama se uchopila MÉHO noutbuku a sama SPUSTILA Worms Armageddon.
"TY STUPIDNÍ KUNDO!!!" Rozeřval jsem se. "JÁ NENÁVIDÍM TVOU RODINU CHÁPEŠ TO?!! UDĚLALI Z TEBE TROSKU, NAPROSTOU TROSKU!!! A CO NEUDĚLALI ONI, DODĚLAL TEN IDIOT HŮZL TY JEBKO!" Zařval jsem a převrátil stůl i s počítačem o zem.
Karolína sebou trhla v naprostém zděšení.
"Ježiš tohle ne, to dělal...."
"HŮZL, HŮZL JÁ VIM! NEBAVÍME SE O NIČEM JINÝM NEŽ O NĚM A TVÝ ZASRANÝ RODINĚ! JÁ NENÁVIDIM TVOU RODINU CHÁPEŠ TO?! JÁ SI PŘEJU ABY SHOŘELI V PEKLE! A ON S NIMA! TOHLE NENÍ ŽIVOT, FURT SE BAVÍME JEN O ZKURVENCÍCH CO SI NEZASLOUŽEJ ŽÍT!" Řval jsem a vztek mnou lomcoval naplno. Bylo to tu. Hulk byl zpátky.
Otevřel jsem dokořán okno a začal z něj vyhazovat v amoku věci.
Plastová židle letěla.
Flašky od piva letěly.
Knížky letěly.
Venku to dělalo pekelnej bordel. Některá auta začala vydávat alarm jak na ně dopadaly předměty.
"JÁ TI SERU NA TVOU ZASRANOU RODINU! SERU TI NA HŮZLA! TEĎ SEM TADY JÁ! A UŽ NECHCI - NIKDY - SLYŠET- O TĚDLECH SRAČKÁCH - ANI SLOVO!" Řval jsem v naprostém běsnění a kopal při tom bosou nohou do skříně tak silně až jsem si ukopl palec.
Karolínka se mezitím uklidila do postele, přikryla se naplno dekou a čekala v naprosté hrůze. To byl její běžný manévr.
"Seru ti na hůzla, seru ti na letnou ukopl jsem si nohu ty krávo!" Dodal jsem a začal se oblíkat.
"Kam....Jdeš?" Zeptala se vyděšeně.
""KAM ASI. JDU SI KOUPIT FLAŠKU VODKY."
"Nechceš společnost?" Měla ještě tu drzost se zeptat.
"TO FAKT NECHCI. NAZDAR." Zařval jsem a prásknul dveřma. Na výtah jsem se vysral a utíkal z pátýho patra po schodech. Bylo jasný, že co nevidět, přijedou fízlové.