MEI: Můj příjezd do Olomouce byl v epickém stylu. Dlouho jsem se rozhodoval jestli si z peněz rodičů zaplatit kurvu v Pardubicích nebo Olomouci.
V Pardubicích se mělo pravděpodobně nalézat japonská slečna ve stylu hentai, čemuž se mi už jen z obrázku nechtělo věřit a v Olomouci se nalézala trochu vizuálně uvěřitelnější, třiadvacetiletá. Navíc si říkala Nina, tak se mi hned vybavil Tekken. Přijel jsem tudíž do olomouce a sjednal si s ní schůzku. Měla strategickou lokaci, sídlila hned u třech oblíbených barů, takže jsem pak své uspokojení s ní měl i čím zapít.
Otevřela mi taková paní. Méně jak 50 jí nemohlo být. Říkal jsem si, že to asi bude bordelmamá nebo její ošetřovatelka nebo tak něco. Furt mi ovšem sahala na penis, což se mi zdálo divné. Posunkama mi ukázala ať jdu do koupelny. Strašně spěchala, vypadala vyděšeně a že si hodně dává pozor, aby nás nikdo neslyšel.
"Ty jsi Nina? Kde je Nina? A kdy přijde Nina?" Ptal jsem se pořád anglicky. Jenže ona předstírala, že (asi) neumí ani slovo. Ve vaně mi začala drhnout penis.
"Ty mě připravuješ na Ninu? Čeká Nina v ložnici?" Ptal sem se pomateně. Nutno podotknout, že jsem byl po cca šesti zolpidemech třech panácích a třech pivech, takže jsem byl hodně naivní. Za péro mě odtáhla do červené ložnice. To už mi došlo, že žádná Nina nepřijde.
"Money, Cash" vypusunkovala ta paní.
"Dám ti prachy až přijde Nina," řekl jsem jí anglicky a jal se pokračovat pro oblečení.
"NO! NO!" zahradila mi cestu z dveří. Neměl jsem jak utéct. Jedině násilím. Ale co když byl za dalšími dveřmi její pasák nebo manžel? Dveří tam bylo fakt hodně.
"I want to go, let me:" Řekl jsem jí.
"NO" Zakřičela nina, sehla se a začala mi žužlat zcela nečinný penis. Násilně mě dostrkala na postel. Tam mi dala něčeho napít. "Co to je?" Ptal jsem se vyděšeně a připadal si jako týpek z Midsommaru, který pil nedobrovolně halucinogeny. Trochu mě to zparalyzovalo. Mezitím někam utekla. Nejspíš do mé peněženky. Buď fakt jo, anebo sem si to vsugeroval. "Nina" zatím usilovně pracovala na mém penisu. Šlo jí to tak způlky. Občas dělala dobrý manévry, ale kouřila strašně. Během toho velmi často vydávala zvuky, jako by měla zvracet. Z tohoto zážitku, navíc v porovnání s devatenáctiletýma blondýnkama z Letné se mi prostě nemohl postavit. Panebože.
"Nina" se usilovně snažila dobrých třicet minut. Pak začala ukazovat na svoje hodinky a že už musím jít.
"Co?! Dyť si mě ani neudělala!! A kde mám prachy?!" Ptal jsem se už česky. Než jsem se nadál, byl jsem vystrkán ze dveří. 2500 z peněženky zmizelo. Zhrzeně jsem šel do tamního baru, prochlastal tam poslední tři kila a vykládal o svém zážitku barmanovi. Pak jsem zcela zničen jel na hotel, který jsem měl naštěstí předplacený dopředu na bookingu. Usnul jsem asi v 7 večer a vstal ve 4 ráno. V 9 jsem nastoupil do klášterního hradiska. Dozvěděl jsem se, že se tu absolutně nic neděje, terapie věčně odpadávají, ale jelikož beru zolpidem a riváč přes deset let, budou mi jich tu velmi nízké dávky dávat. Kolem třetí jsem zavolal z místního parku Karolíně a brečel. Není tu jediný mladý člověk. Z dvoulůžkového pokoje, který jsem si dopředu vyžádal po telefonu mě vyhodili po hodině a dali k nasranému potetovanci. Neexistuje naděje. Není kam jít. Není co dělat. Jenom vím, že tady dlouho nevydržím. Pro feťáka s depresema neexistuje nic horšího než ležet na nemocniční posteli a jenom čekat na další léky. Myslím, že tu vydržím max pár dnů a pak se stanu jedním z olomouckých agresivních bezdomovců, o kterých natočil Josef Klíma reportáž.
A Anička z busu? Ta už se dávno neozývá.