MILOSHIT: Bylo to v létě. Na Aničce jsem nebyl nikterak závislý a oba jsme si žili své životy když jsme chtěli a viděli se, když jsme chtěli. Nakonec takovéhle vztahy byly pro mě vždycky nejlepší a vážim si jich nejvíc. Totiž vztahy bez lásky, ale přitom s něhou a porozuměním. Hodně jsem tehdy chodil do hospod a stále se vídal se Zuzanou Hajnou (schválně jestli jí tu někdo zná,) která byla Býk jako Karolína a měli jsme to mezi sebou taky hodně komplikované a taky hodně divoké. Vlastně ačkoliv jsem byl tehdy objektivně ošklivý, vídal jsem se s poměrně dost zajímavejma holkama a "aničce" to nikterak nevadilo.
"Budeme spolu dneska vařit?" Napsala mi třeba, já souhlasil a výsledek byl, že jsme opravdu vařili jídlo, u toho šňupali piko (které donesla ona) a slzeli oba z krájení cibule.Tohle jsou ty okamžiky co by ve vztazích měli nastávat, ale ve vztazích s láskou jsem je nikdy nezažil. Proto si myslím, že lásky nejsem hoden.
Když jsem zrovna Aničku neviděl, každý den ovšem nebyl dobrý. Jednoho dne měla máma nějakej hysterickej záchvat, mě to rozhodilo a začal jsem do sebe sypat apo-zolpidem o 106. "V ruce telefon, zrovna nikdo nebyl doma." Abych citoval pana Daniela Ďurecha a já se přitom chtěl jít koupat na pražské přírodní koupaliště Džbán. Vzal jsem si to do hlavy a prostě přes to nejel vlak, musel jsem se jet naprosto sjetý hypnotiky koupat na džbán. V metru jsem si asi třikrát spletl trasu, neustále jsem přesedal, ptal se lidí na cestu a bylo to poprvé a naposled co jsem v metru (jako přímo ve vlaku) zvracel. Jinak je pro mě blití hodně intimní a hodně HLASITÁ záležitost a snažím se ní vždy nepohoršovat okolí. Můj problém byl a je, že jsem se vždycky snažil chovat tak abych rušil lidí, co nejméně, zatímco oni mě ruší co nejvíce.
Vrchol všeho byl když jsem na Džbánu ztratil svoje brýle (Dokud jsem je nosil, ztrácel jsem je poměrně pravidelně) a nějací nudisti mi je pomáhali hledat. Byl jsem zcela sjetý, zcela mimo, tak jsem zavolal "Aničce" jestli by se o mě ten den nepostarala. Postarala, a moc hezky. Na brýle jsem uplně zapomněl, ovšem v noci jsem i bez nich viděl, jak se pootevřely dveře a sleduje nás ten její spolubydlící. Angličan, 40 plus, vysoký, bledý vytáhlý, profil sériového vraha. Dnes nechápu jak jsem mohl být takový šílenec, že jsem tam přesto opakovaně spal.
Proč píšu "Anička" s uvozovkou? Jednoho dne přijela její ségra. Z ostravy. A tehdy se mi splnil jeden z mnoha mužských snů. Její ségra přijela za jediným účelem. Totiž že bude pracovat s "Aničkou" v salónu a budou honit chlapy za peníze. No a Aničku nenapadlo nic lepšího než že jí zaučí tu správnou masážní techniku na mě. Takže nade mnou dvě ostravačky, k tomu ségry a k tomu se na mě učily jak správně masírovat penis :D Co chtít víc? Byl to extra silný zážitek, ke kterému se dostane chlap jednou za život.
Tak jsem teda začal trávit čas s oběma holkama a do toho míval depresivní dýchánky se zuzanou hajnou. Zuzana byla nejdepresivnější člověk jakého jsem kdy poznal a moc jsem si toho vážil. Jedna věc mi ale nedala i přes sílící množství apo-zolpidemu spát.
"Hele proč ti vlastně tvoje ségra řiká "Báro?" Zeptal jsem se jednoho dne "Aničky" nebo taky "Annie" jak si chtěla nechat říkat, vyjeveně.
"Eeeee. No protože ona mě zná jako Báru, ale já se nechala přejmenovat."
"Cože, fakt jo?!"
"No."
"...A proč...Proč ale zrovna Annie Jackson???"
"No, líbilo se mi jak to zní jako kosmopolitně a příjmení je podle Michaela Jacksona."
"Co? Ty máš ráda Michaela Jacksona?"
"Už ani ne, ale milovala jsem ho."
Tehdy jsem poznal, že Anička/Bára je tedy naprosto šílená.
Našemu vztahu to ovšem nijak nepřekáželo, pravidelně jsme chodili kalit, jemně se rozjížděli s pikem, měl jsem od ní stále mokré pubické ochlupení a v noci nás pozoroval její anglický spolubydlící.
- Pak mě ale pozvala na svou dudáckou slavnost. A já se tam poblil.
- Pak mě pozvala k sobě domů, pozvala si tam i svého ex, což jí přišlo jako dobrý nápad, ale mně ne, nevěděl jsem to, a poblil jsem jí celou vanu.
A to byl konec "vztahu" s Annie/Bárou, která nakonec udělala to největší rozchodové klišé ze všech klišé, totiž že si oholila po rozchodu hlavu, natočila to, a poslala mi video na skype.
O několik let později jsme se v Praze potkali znovu, udobřili se a vznikla z toho legendární fotka z pražské náplavky z párty rádia wave, kterou ale nemohu najít, tak místo ní postnu ten reunion z 2018.
Ende.