• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Mimochodem to je docela zajimavy, jsme resili, jestli by se nedaly ty vzorniky tisknout nekde tady. Nechali jsme si dat par nabidek, vzdy to bylo okolo milionu korun. Protoze ty vzorniky se tisknou primyma barvama, to znamena, ze kazda barva se musi namichat, natisknout, pak se musi cely stroj umyt a zase znova. Takze treba vsechny Pantone vzorniky na svete tiskne jedna tiskarna v Nemecku.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    FAITH: Mne prídeš ako soft/true autumn, z fotky to nie je úplne dobre poznať :). Ale paleta na oblečenie je u týchto dvoch typov dosť podobná, takže zas taký prešľap to nebude.
    Každopádne, ja to berem tak, že keď človek trafí aspoň obdobie, tak je to docela výhra. Je tu niekto, komu pani řekla, že je leto?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    EDERA: Zena se prave koukala na tu holcinu v Brne a povidala, ze za 9 stovek to delat nemuze, protoze to by byla pod nakladama (vony ty vzorniky jsou docela drahy, navic, kdyz to sklada pro kazdyho invididualne).
    EDERA
    EDERA --- ---
    VALENTINA: Na oběd nám asi nezbude dost peněz.:-D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    EDERA: každopádně s kávičkou to můžeme spojit i tak:)
    EDERA
    EDERA --- ---
    VALENTINA: Což je rozhodně prvek, který ručičku na vahách vychyluje ve prospěch paní Makrouškové. Teď ještě, co ta slevička... Třeba bude mít něco i pro spolužačky ze školky.:-D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    VALENTINA: 4, le pardon, ještě Fifi
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    EDERA: jj, já to taky tak brala, ovšem teď s rouškou na ksichtu ve vlaku už si to asi rozmyslím....
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    MAKROUSEK: Ok, díky. ;) Tak třeba na jaře... :-D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    EDERA: to by musela být moc pěkná slevička pro nás tři, že:)
    EDERA
    EDERA --- ---
    ESPERANZA: No, my o tom mluvily jako o společném výletu a to pak i cesta sama je cílem a zábavou.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    EDERA: Na ceny jsem se nekoukala a neporovnávala jsem, to až po tvém komentáři. Pro mě osobně má vyšší hodnotu čas, který ušetřím tím, že nemusím absolvovat cestu vlakem do Brna a zpět. Inu, za pohodlí se holt platí. ;)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MAKROUSEK: Zrovna jdu napsat, že cenově mi to vychází furt ve prospěch Brna i se započítáním cesty, oběda a kafe.:-) Jinak ovšem proti Tvé ženě nic nemám a už jsem ji vlastně hrozně dlouho neviděla.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ESPERANZA: A kdyz reknes, ze jsi od Makra z Nyxu, dostanes peknou slevicku, o to se postaram ;-)
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: Pridala som. Ostrejsia moc neni, ale farebne zodpoveda. Je to ta druha fotka.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    MAKROUSEK: Sláva, konečně doporučení na někoho v Praze. Děkuju.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Ja bych doporucil svou zenu, ktera se timhle uz peknych par let zivi a jezdi za ni lidicky z celeho sveta:
    http://www.topimage.cz
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: Skusim sa nejak zajtra vyfotit, zial, zas to bude len z mojho telefonu. Ostru nenalicenu fotku nemam.
    Pridala som tam jednu, kde som nenalicena, ale zas to neni moc ostre.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FAITH: dej sem ostrou nenalíčenou fotku v dostatečném (nepřímém) denním světle, z toho výběru, kterej jsi dala, bohužel není moc vypovídající žádná, protože na každé je něco, co to poměrně dost komplikuje.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NIGHTFURY: a pak jsme my hybridi, co nespadaj ani do jednoho typu, i když jich je 16 :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam