• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Ja dekuji za diskuzi a hlavne za tip na nekoho, kdo tohle umi v Praze. Vazne zvazuju, ze rozbiju prasatko a objednam se k vam, pani Hanko. Byt se bojim, abych pak nemusela zavrhnout polovinu sveho satniku.
    TOPIMAGE:
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MAKROUSEK: ja si stejne myslim, ze do budoucna to u tech 16ti typu nezustane a rozsiri se to na vic a bude se rozsirovat dal. Precejen uz neexistuje takova rasova segregace a lidi se mezi sebou michaj vic, nez pred druhou svetovou valkou a budou vic, protoze je vice moznosti cestovani.
    Takze pani to zacala velmi pekne zlehka vyhovujic tehdejsim potrebam.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Super diskuse! Madietto děkuji. Projela jsem stránky "paní Makrouškové" a jsem nadšená. Jako malá, ale už větší :-), jsem od mámy dostala knížku Nové barvy pro krásu, kterou jsem milovala a mám ji do dneška. Ráda se v této oblasti zase posunu o něco dál!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TOPIMAGE: chceme regulérní session! A slevu nechceme zadarmo! :D

Po dvou považuješ za rozumné?
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    Nějaké nezávazné posezení s kafem, povídáním o barvách a typologii určitě není problém uspořádat. Aby to bylo na pohodu, omezila bych to na maximálné šest lidí, víc termínů se dá taky zvládnout. :)
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    Zdravím ve spolek. Jsem Hanka (topimage.cz) a manžel mi tu prý dělá reklamu a domlouvá přednášky o typologii. Protože je živel (kdo ho zná, ví o čem mluvím), tak jsem si říkala, že se do toho raději vložím sama, ať to mám pod kontrolou. Tak mě tu máte, doufám, že vám to nevadí.
    EDERA
    EDERA --- ---
    FIFI: My spíš zvažujeme, jestli Tě s sebou vezmeme, abychom se nemusely stydět my.:-) Vedle někoho, kdo už třicet let vypadá furt stejně, je to totiž fakt těžký. No, možná Tě prostě zbijem a Věc Makropulos Ti sebereme.:-)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    FIFI: Podle rocnich obdobi se to jmenuje, protoze se to lidem vic libi, nez kdyby se to jmenovalo typ A1, B2 a C3 ;-).
    FIFI
    FIFI --- ---
    LUCIASHECK: diky za vysvetleni
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FIFI: podle ročních období to vůbec být nemusí (a reálně s ročními obdobími nemá nic společného, kromě inspirace barvami v přírodě), to názvosloví je prostě jen jedno z několika různých.
    FIFI
    FIFI --- ---
    VALENTINA: ja o tom oboru opravdu nic nevim, absolutne netusim jaky jsem typ a az tady jsem se docetla, ze je to podle rocnich obdobi:) to jen, at se za mne nestydite :- DDD
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    můžeme udělat i víc skupin, stejně se termín nebude určitě hodit všem
    AETHER
    AETHER --- ---
    MADIETTA: To bych se i pridala, zbyde-li misto
    EDERA
    EDERA --- ---
    MADIETTA: Řekněte mi, kdy mám být na značkách.:-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAKROUSEK: domluvíme.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NIGHTFURY: Ted jsem ji volal a rikala, ze diky Madiette uz mluvila s tou holcinou z Brna, ze je pry hrozne prijemna a zkusej domluvit nejakou spolupraci (protoze obecne spoluprace je pro vsechny vyhodnejsi, nez konkurence) ;-)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAKROUSEK: Tyjo, že bych zkusila i srovnávací subjekt? :D
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MADIETTA: Tak to s ni domluv, ja tam nebudu, budu hlidat, abyste mely volno.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MADIETTA: to zní jako plán:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam