• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Ja som soft summer, to je ta najvyblitejsia paleta na celom kruhu. :) A moja najoblubenejsia farba je cierna. Co uz :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Neviem jakou nohou si dnes vstala, ale uraza ma to trochu. Imho je lepsie to podporit ako si nafarbit vlasy teplou farbou (najcastejsie zlta blond) a napatlat sa teplym odtienom makeupu a pouzit terakotovu tvarenku, co robi mnoho Cesiek.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MART1NKA: Nene, tys oproti mne trochu jinej typ, jsi vyraznejsi rozhodne. Ja jsem fakt takova ta typicka slovanska parodie.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Ja som tiez tento typ a paci sa mi to. To je to posledne, co by som na sebe mala neznasat.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOPIMAGE: Ja bych rada byla sama sebou, ale jelikoz mi byl do vinku dat tenhle hnusnej slovanskej vzhled, tak mam proste tragickou tu startovni caru.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TAPINA: Ani ne, slovansky vyblitky budou proste porad slovansky vyblitky - sedohnedy vlasy, svetla plet, modry/modrosedy oci - to nezmenis, muzes sice vypadat akceptovatelnejc, ale furt budes vyblitek. Ja se nechci se vzhledem vyblitku smirovat.
    EDERA
    EDERA --- ---
    TOPIMAGE: Já to vnímám jako konstatování faktu, že takový je prostě základ, z kterého musím vycházet, protože změnit se nedá. O sebepřijetí/nepřijetí nebo spokojenosti to nemusí nic vypovídat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOODYCAT: Ono jde ale v barevne typologii právě o to, že člověk vypadá jako výblitek, když nosí blbé barvy.
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    MOODYCAT: Chápu a rozhodně nikomu nenutím, jaké barvy musí nosit. Ke mně většinou chodí lidi, kteří se chtějí poznat i po téhle stránce. Já jim ukážu, co pro ně které barvy dělají a co ne a rozhodnutí, do čeho nakonec půjdou je jen a jen na nich. :)
    Stalo se mi už víckrát, že ke mně někdo přišel přesvědčený o tom, že mu jdou jenom tlumené barvy a odcházel s jasnými a zase naopak. Za mě je fakt dobrý vědět, na čem jsem a z čeho vycházím. Pak to můžu ctít a být sama sebou nebo se klidně stylizovat do něčeho jiného, ale i to jde mnohem snáz, když vím, na čem stavím. Ony tyhle věci (ostatně jako hodně dalších) jsou dost o podvědomém vnímání. Když někoho potkám a to, jak vypadá a jak se chová, mi hraje s tím, co má na sobě, podvědomě k němu budu přátelštější, otevřenější a budu mu víc věřit. Naopak, když mi tam (klidně zase jenom podvědomě) bude něco skřípat, budu se před ním mít mnohem víc na pozoru a on se víc nadře, když mě bude chtít o něčem přesvědčit. Pro mě je dost osvobozující pocit, když můžu být sama sebou, ale fakt rozumím tomu, že to může mít každý jinak.
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    LUCIASHECK: To fakt bylo myšleno spíš jako přátelské pošťouchnutí, protože mě dost mrzí, když lidi, byť třeba jen z legrace, sami sebe schazují. Pokud to vyznělo jinak, omlouvám se, nejspíš nějak ztrácím social skills.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOPIMAGE: Nj, proste nesouznim vnitrne s tim, ze bych mela do konce zivota vypadat jako vyblitek. Ono komukoliv s jinym barevnym typem se to blbe chape, ale tenhle vyblitej slovanskej ruzolici tucnej typ je asi nejhorsi ze vsech.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TOPIMAGE: Jsou tyhle posměšný komentáře nutný? :-/
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    MOODYCAT: Jó, tak tomu teda říkám sebepřijetí. ;)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOPIMAGE: Jo, to jsem ja, mam urcitej barevnej typ (klasickej slovanskej bilej hnusoksicht a sedomysi hnusovlasy) a usilovne proti nemu bojuju barvenim vlasu a samoopalovakem :D.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    EDERA: Ja jsem takovej nevyraznej typ, cim jsem starsi, tim vic mi slusi jasnejsi a sytejsi barvy.
    Z pastelovych zvladam jen pudrovou ruzovou s teplym nadechem. Kruci.
    Co jsem zac netusim. Jen vim, ze neutralni a trochu teple barvy jsou ok. Zadna vyblita, lomena ani pastelova.
    EDERA
    EDERA --- ---
    TOPIMAGE: Utlumovat s rostoucím věkem? Budeš to mít se mnou těžký. Čím jsem starší, tím víc mě baví barevný oblečení.:-D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    TOPIMAGE: ha, jsem rarita:) mi přijde vtipné, že vitiligo mají lidi spojené jen s tou známou modelkou:)
    a ty vlasy, to bych moc ráda zjistila, jestli se barvím dobře/už dlouho musím/, protože jedna věc je barva po nanesení a pak ten tón, do kterého se vymývá.
    MADIETTA: jj, to samozřejmě, ale jak jsem byla vždycky jak cigánka, tak teď mám už bílé ruce:)
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    VALENTINA: Tak přiznám se, takový u mě ještě nikdo nebyl. Když nad tím tak přemýšlím, ladila bych to primárně k barvě bez diskolorace. A pak bych dolaďovala, aby se to netlouklo ani s jednou z nich. Ale jak říkám, z praxe nevím, muselo by se to vyzkoušet. Podobný postup používám, když má někdo hodně změněnou barvu vlasů a nechce ji měnit - ukážeme si, jaké barvy by byly ideální a pak je posuneme, aby to ladilo i s vlasy. Občas je to dost oříšek, ale dá se to vyřešit.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VALENTINA: tak tam hraje roli spíš barevný podtón pleti, ne? A ten máš pořád stejný. ;-)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    to já mám ještě větší oříšek, mám dost rozjeté vitiligo a v podstatě dvě barvy kůže, a která je teď ta určující:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam