• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já jsem podle nějakých internetových typu podzim (bližší zařazení nevím). Mám výhodu, že se mi líbí vlastně asi všechny kombinace.
    Rada bych si na to ušetřila, škoda, že to jde ruku v ruce s šetřením na nový šatník. :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Me se libi, jak kazda chce, co nema. Nekde mi ulitlo presne to, o vyblitem slovanskem typu a jizane se na me sesypali, jak je ta alabastrova plet a svetle oci nejkrasnejsi dilo prirody. Taky jsem chtela byt deep winter. Vypadam jako rodily Ir. Ale uz dobry, pokrocily vek me naucil z toho tezit.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Děláte někdo na to topimage tabulku? Já bych teda byla pro kus řeči u kafe, protože... no, ty chytré knihy, co za mých gymnaziálních let letěly, podle těch jsem vždycky byla nějaký ten letní podzim a měla bych nosit barvy, kterých bych se nedotkla ani hygienickou tyčí na opice, tak nevím, jestli má cenu nechat si něco takového vysvětlit znova s tím, že stejně v zeleni jedlové nepůjdu ani s hnojem.
    MOODYCAT: Pani má ksicht jako dvě hrozinky v překynutém těstě, i když hezky omalovanej. Ty vypadáš líp, je za tím ksichtem mozek.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MART1NKA: stíny by nebyly takový problém (i když teplé barvy by mi pochopitelně neseděly ani na očích), problém je, když mi nevěří, že tu porcelánově bílou pleť fakt chci takhle mít a že chci co nejsvětlejší odstín makeupu a když nemají, tak radši žádný.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA: Pretože posledných pár rokov frčali teplé stíny. Nešlo sa tomu vyhnúť.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    EDERA: no, ale neuspokojila mě úplně ta paní, protože mě prakticky jako všechny vizážistky, kterým se dostanu pod ruku, nalíčila příliš tmavým makeupem teplého tónu. Ještě jsem nepotkala takovou, kterou bych dokázala přesvědčit, že si na tom prudkém kontrastu své pleti a vlasů zakládám a že to tak chci. :P
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    EDERA: Ja som chcela byť true winter, farbila som si vlasy na tmavo. Moc to nefungovalo, nemám jasne modré oči, ale tlmené modrošedozelené a farby z drogérky mi zničili vlasy. Navyše dostať studenú hnedú z drogérky nebolo pred 10 rokmi možné.
    EDERA
    EDERA --- ---
    No jo, já bych taky chtěla být ohnivá Carmen, co se na prvním jarním sluníčku krásně opálí, takže pak její nohy až do podzimu vypadají šik a sexy.
    Ale holt jsem světlá. Nevím, jestli slovansky, nebo seversky, každopádně pleť, oči i vlasy jako popis nejvíc vystihuje "absence pigmentu". Světlejší kůži už mají jen albíni. Když se vrátím po dvou týdnech od moře, ptají se mě všichni, kdy pojedu konečně na dovolenou. Oči mám prostě "ne-hnědé" - ani modré, ani šedé, ani zelené a navíc každé jiné. Vlasy jsem kdysi mívala takovou tu krásnou dětskou heřmánkovou blond, ale postupem let to ztmavlo do něčeho, o čem se dá tak maximálně konstatovat "nejsou v tom vidět šediny". A pokud jde o postavu, tak "doživotní jedenáctiletá školačka s velkejma prsama a velkým zadkem". To je základ. Nestaví se na tom nijak extra snadno, ale jde to a doufám, že profi pohled mě posune někam dál.
    Pokud to ovšem nedopadne tak, jako když jsme se šly s Madiettou nechat nalíčit - kosmetička se rozplývala nad tím, jak má Madietta krásný oči (což má) a že fialkový stíny to ještě zdůrazněj, a mě nalíčila v podstatě stejně jako jsem byla, když jsme přišly (asi, že se s tím stejně nic jinýho udělat nedá:-).
    ACKO
    ACKO --- ---
    Když to tady čtu musím myslet na tohle :
    Na Stojáka - Adéla Elbel - Proč jsou blondýny lepší?
    https://www.youtube.com/watch?v=U3vl0w__rM0

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANDREJKA: Je to tak povazovany obecne, staci se podivat, ktery blondaty holky jsou povazovany za krasny a predstavit si je s tmavejma vlasama :).
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MOODYCAT: myslim si, ze jsem taky tenhle typ. akorat ze pani nema bedary ani vrasky kolem oci, ktery jsou podle me u tohoto typu extra jako pest na oko. :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PROMETHEA: Jasne, kdybych byla slovanskej typ a k tomu treba megahubena (jako Natalie Dormer nebo ta herecka co hraje Meredith v Gray’s Anatomy), tak mam aspon co nabidnout stran postavy, ale ja jsem slovanska kysna se vsim vsudy. Blondaty vlasy odpradavna pusobi jako “token” krasy i u holek, co maj kaicht jak prdel, je to podvedoma/evolucni zalezitost, tak mam aspon ty, protoze jinak nemam nic.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MOODYCAT: musím se přidat k Andrejce. mě se na té “barevné” kombinaci slovanského typu taky nezdá nic nehezkýho. já jsem asi spíš tmavší léto nebo světlejší podzim nebo jak se to jmenuje, a přišlo mi právě vždycky, že modrý oči a světlejší pleť by mi tu barevnou kombinatoriku spíš usnadnily :)
    já jsem tón v tónu, světle hnědá pleť, zelenohnědé oči, šedohnědé vlasy...taky žádný kontrast, nebo něco výrazného. a díky této diskuzi zjišťuji, empiricky i racionálně, že černá asi taky nic moc, a že nejlepší byla asi barevnost, kterou jsem intuitivně nosila na vejšce.

Mimochodem, můžou se sem dávat fotky? něco jako barevná topologie alá nyx? ;) profíci by asi lomili rukama :DD
    DEB
    DEB --- ---
    MART1NKA: presne tak, jde o pristup, pokud budes verit tomu ze ses vyblitej slovanskej typ a vypadas jak pica, budes vypadat jak pica... musis to nejdriv zmenit v sobe a zacit se brat takova jaka ses a udelat z toho svoje prednosti... lidi jsou zbytecne sebekriticti a kor Moodycat

ale tohle prijmuti reality jak clovek vypada nejde hned, musi se k tomu clovek dopracovat, taky jsem drive nesnasela svoji evropskou mysi a bledou plet a pihy ... nejvic jsem nesnasela kdyz jsem na podzim a zimu chytala odstiny do zrzava, to jsem se mohla zblaznit, v puberte jsem nevysla nenamalovana z domu, barvila si vůasy na cerno, jak naivni jsem byla :)))
    do solarka jsem chodila kdyz mi bylo 20 abych nebyla pruhledna, ale ted, ted vim ze mi nejvic slusi moje prirozena barva vlasu, skoro se nelicim, jen tvarenka a rasenka a jsem spokojena a vypadam spokojene, a to dela hrozne moc
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY: obočí je poplatné době, buďme za to rády :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Moody je imho hezčí a rozhodně má hezčí obočí :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VALENTINA: kdyby se Moody nebarvila, taky bude tmavovláska ;-)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MADIETTA: ale ona je tmavovláska, Moody je blond...to dost mate...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANDREJKA: vygůgli si dávnou hollywoodskou herečku Rochelle Hudson a hned budeš vědět, jak Moody vypadá, akorát je vysoká. ;-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Pardon, obrazek.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam