• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    ACKO
    ACKO --- ---
    Když to tady čtu musím myslet na tohle :
    Na Stojáka - Adéla Elbel - Proč jsou blondýny lepší?
    https://www.youtube.com/watch?v=U3vl0w__rM0

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANDREJKA: Je to tak povazovany obecne, staci se podivat, ktery blondaty holky jsou povazovany za krasny a predstavit si je s tmavejma vlasama :).
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MOODYCAT: myslim si, ze jsem taky tenhle typ. akorat ze pani nema bedary ani vrasky kolem oci, ktery jsou podle me u tohoto typu extra jako pest na oko. :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PROMETHEA: Jasne, kdybych byla slovanskej typ a k tomu treba megahubena (jako Natalie Dormer nebo ta herecka co hraje Meredith v Gray’s Anatomy), tak mam aspon co nabidnout stran postavy, ale ja jsem slovanska kysna se vsim vsudy. Blondaty vlasy odpradavna pusobi jako “token” krasy i u holek, co maj kaicht jak prdel, je to podvedoma/evolucni zalezitost, tak mam aspon ty, protoze jinak nemam nic.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MOODYCAT: musím se přidat k Andrejce. mě se na té “barevné” kombinaci slovanského typu taky nezdá nic nehezkýho. já jsem asi spíš tmavší léto nebo světlejší podzim nebo jak se to jmenuje, a přišlo mi právě vždycky, že modrý oči a světlejší pleť by mi tu barevnou kombinatoriku spíš usnadnily :)
    já jsem tón v tónu, světle hnědá pleť, zelenohnědé oči, šedohnědé vlasy...taky žádný kontrast, nebo něco výrazného. a díky této diskuzi zjišťuji, empiricky i racionálně, že černá asi taky nic moc, a že nejlepší byla asi barevnost, kterou jsem intuitivně nosila na vejšce.

Mimochodem, můžou se sem dávat fotky? něco jako barevná topologie alá nyx? ;) profíci by asi lomili rukama :DD
    DEB
    DEB --- ---
    MART1NKA: presne tak, jde o pristup, pokud budes verit tomu ze ses vyblitej slovanskej typ a vypadas jak pica, budes vypadat jak pica... musis to nejdriv zmenit v sobe a zacit se brat takova jaka ses a udelat z toho svoje prednosti... lidi jsou zbytecne sebekriticti a kor Moodycat

ale tohle prijmuti reality jak clovek vypada nejde hned, musi se k tomu clovek dopracovat, taky jsem drive nesnasela svoji evropskou mysi a bledou plet a pihy ... nejvic jsem nesnasela kdyz jsem na podzim a zimu chytala odstiny do zrzava, to jsem se mohla zblaznit, v puberte jsem nevysla nenamalovana z domu, barvila si vůasy na cerno, jak naivni jsem byla :)))
    do solarka jsem chodila kdyz mi bylo 20 abych nebyla pruhledna, ale ted, ted vim ze mi nejvic slusi moje prirozena barva vlasu, skoro se nelicim, jen tvarenka a rasenka a jsem spokojena a vypadam spokojene, a to dela hrozne moc
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY: obočí je poplatné době, buďme za to rády :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Moody je imho hezčí a rozhodně má hezčí obočí :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VALENTINA: kdyby se Moody nebarvila, taky bude tmavovláska ;-)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MADIETTA: ale ona je tmavovláska, Moody je blond...to dost mate...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANDREJKA: vygůgli si dávnou hollywoodskou herečku Rochelle Hudson a hned budeš vědět, jak Moody vypadá, akorát je vysoká. ;-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Pardon, obrazek.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANDREJKA: Ja si myslim, ze jsem typ jako cca tady zena na obrazku, jenze na to, abys vypadala alespon akceptovatelne, tak musis bejt vyjimecne krasna, s dokonalou pleti, hodne vyraznyma modryma ocima (coz proste kazdej neni, ani ja) anebo chodit nonstop hodne namalovana. Tady ta na obrazku vypada jiste pekne, ale takhle ja proste nevypadam, jsem obycejnej slovanskej livanec :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MART1NKA: To neurazim tebe :). Ja mluvim o sobe. Podle me ty a ja jsme trochu jiny typy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Ja som soft summer, to je ta najvyblitejsia paleta na celom kruhu. :) A moja najoblubenejsia farba je cierna. Co uz :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Neviem jakou nohou si dnes vstala, ale uraza ma to trochu. Imho je lepsie to podporit ako si nafarbit vlasy teplou farbou (najcastejsie zlta blond) a napatlat sa teplym odtienom makeupu a pouzit terakotovu tvarenku, co robi mnoho Cesiek.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MART1NKA: Nene, tys oproti mne trochu jinej typ, jsi vyraznejsi rozhodne. Ja jsem fakt takova ta typicka slovanska parodie.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Ja som tiez tento typ a paci sa mi to. To je to posledne, co by som na sebe mala neznasat.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOPIMAGE: Ja bych rada byla sama sebou, ale jelikoz mi byl do vinku dat tenhle hnusnej slovanskej vzhled, tak mam proste tragickou tu startovni caru.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TAPINA: Ani ne, slovansky vyblitky budou proste porad slovansky vyblitky - sedohnedy vlasy, svetla plet, modry/modrosedy oci - to nezmenis, muzes sice vypadat akceptovatelnejc, ale furt budes vyblitek. Ja se nechci se vzhledem vyblitku smirovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam