• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AZRAEL: Hele obecně je to věc zvyku, nakonec se na gaypadu dá odehrát všechno. Já jsem teď naopak zjistil, že po všech těch letech hraní na konzolích už mi dělá problémy hrát s klávesnicí a myší na kompu.
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    JUNGLER: nj, a je tam dodge skill, ktory funguje len na analogovom ovladani. a hras na normal s aim assistom? ja som hral na obtiaznosti po normale a aim assist vypnuty. na vyssich obtiaznostiach sa clovek bez trefovania weak sptov nepohne a tie potvory sa este dost rychlo hybu, aj ked je pravda ze sa vacsina pohybuje tak aby aspon na chvilu odhalila weak spot a so spomalenim casu sa im da nalozit. ale je to vlastne jedno, sto ludi, sto chuti.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    AZRAEL: Já to teď hraju taky na PC ale teda hraju to s gamepadem. Dá se to trefovat :). Mě u podobných her strašně snižuje imersion i taková kravina, že na klávesnici nemůžu plynule měnit rychlost chůze. Takže když třeba mám někoho sledovat tak s gamepadem prostě hejbnu páčkou aby pajdula šla stejně rychle jako on. Na klávesnici musím za pomalejším npc furt přiskakovat.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AZRAEL: Máme aim assist :-)
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    HZD, hral som to asi mesiac po malych davkach, podla steamu 111 hodin, 75 achievementov zo 79, AssCreed sa moze schovat a Aloy je stokrat sympatickejsia hrdinka ako Lara. Akurat si neviem predstavit jak toto hraju konzolisti na gamepade a trafaju tie milimetrove weakspoty :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Soma, cca 12h - V rámci herních restů jsem konečně dotáhnul tuhle zvláštní adventuru. Docela se mi i líbila, až na ty šílený záseky. Příběh i celková myšlenka byly vcelku zajímavý.

HONZAL
    HONZAL --- ---
    DAVESADE: trochu OT, ale přes tvůj blok jsem narazil na stránku s nascanovanými starými Score a dalšími magazíny. Pure gold, asi si teď koupim kapesníčky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: na tohle bylo super sledovat Karla Jobsta

Controversial New Glitch Destroys Ocarina of Time World Record!
    https://www.youtube.com/watch?v=Y5fnNIGvMAg
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Legend of Zelda: Ocarina of Time.
    Cca 25 hodin? Uz je to par let, co jsem to dohral na 3DS (puvodni verze) a docela dost se mi vykourilo z hlavy par dungeonu na konci - jmenovite Shadow Temple jsem skoro cely zapomnel! Jo a protoze jsem tentokrat hral z warezitka, mel jsem na uplnem konci hry podezreni, ze jsem narazil na bug, ktery mi znemoznoval hru dohrat. Ale nebylo tomu tak - slo jen o to, ze jsem zapomnel na zlate rukavice, ktere byly hned ve vedlejsich dverich :).

Anyway - ta hra zestarla prisernym zpusobem, ale porad mi to dalo pocit uzasneho dobrodruzstvi a "nadzivotniho" herniho zazitku.

PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Age of Mythology, cca 12 hodin. Jako malej jsem si namaloval fixou svaly a s násadou od koštěte běhal po bytě a hrál si na Arkantose :)

TERZ
    TERZ --- ---
    Prey (2017) (21h)
    Díky fpsboostu konečně hratelný na konzoli
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Max Payne 3, 11h - Znova pořádná akční jízda. Jen jsem teda asi za ty roky nějak vyměknul a občas to bylo pro mě na střední obtížnost pořádně tuhý :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Gears 5 (asi 20hodin kampaň, přesně nevím, započítává se i multiplayer?)
    Jsem rád, že jsem tenhle klenot odložil a užil si to v krásném plynulém Dolby Vision na Series X. Miluju Gears. :)

NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    hra je to moc pěkná a opravdu jsem si jí užil, ale 90 hodin by mě asi neudržela.. :)
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    GANDHI: To jedes hodne poctive ;)
    (teda ja za cca 50-60 hodin dal platinu na hlavni storyline.... ale pak uz to bylo spis jen o tom abych dojel ty challenge.... ani nemam vsechny hordy vycisteni a uz me to nejak prestalo bavit - takze asi to ani nevysbiram uplne 100%)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NARKOTIX: heh, uz v tom mam pres devadesat a teprv se budu pomalu vracet z jihu k iron mikovi:p
    DWAY
    DWAY --- ---
    NARKOTIX: oh dik za tip! Mam ted tyden volno :-D
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    TOOMIX: Odehrál jsem jen základní hru (všechny questy, oblasti a výzvy), do DLC se mi (zatím) nechce. FC4 jsem hrál zhruba před rokem, to bylo super. Naopak Primal mě nechytl vůbec. Teď bych si dal nějaký sekání mečem - v nabídce je Biomutant, Kingdom of Amalur a Zaklínač 3. A ještě mám rozehraný Age of Mythology. No zkrátka - nestíhám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam