• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Wolfenstein: The New Order na PS4 Pro. Co si pamatuju, tak jsem vlastně nikdy žádného Wolfensteina nedohrál (původního z roku 1992 nevyjímaje), což mi nakonec přišlo škoda. Takže jsem se skoro před dvěma lety rozhodl, že to napravím a začal jsem právě tímhle rebootem. Celý ten rok a půl jsem se průběžně hrozně vztekal u plíživých pasáží (nenávidím je!), donekonečna zasekával u akčních přestřelek (nejdou mi!), několikrát si dal na pár měsíců pauzu a dohrál během ní pár dalších her (Rage, Bioshock, Doom 3, Doom 2016 atd. - tak moc těch pauz bylo), pak se zase vrátil zpátky a znovu se učil ovládání... Prostě porod. Finální boss mi (když jsem se k němu po stovkách potupných smrtí propotil) jako obvykle zabral polovinu času co předtím celá hra, to už je takový můj folklór. No ale když já si na sebe něco vymyslím, tak to taky dotáhnu do konce, takže se nakonec zadařilo a dneska v příšerném vedru ta bestie konečně padla (boss, ne PS4 - ta to kupodivu vydržela). Obtížnost prostřední (a stejně to na mě bylo hnusně těžké) a že jsem v tom nechal 40-50 hodin, tak na to bych vzal jed. Ano, mám takovou superschopnost, odehrát za dva roky neuvěřitelných 50 hodin v jedné hře :-P

    Teď mě tedy čeká Old Blood (už jsem začal a zatím jsem opět znechucen plížením), pak asi zamířím do historie a znovu vyzkouším toho divného Wolfensteina z roku 2009. Return to Castle Wolfenstein mě na PS2, pokud si dobře pamatuju, naopak moc nezaujal. Jediné vím jistě - na Youngblood se nechystám v žádném případě :-)



    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Steel Division: Normandy 44 (189h) – dohraná kampaň a všechny DLC mise + konečně dosaženej lvl 20, což byl neskutečnej grind, protože už to bohužel tolik lidí nehraje (mezitim vyšla dvojka). Za mě perfektní druhoválečná RTS.



    DR_K
    DR_K --- ---
    Axiom Verge, ps vita. paradni metroidvania s par bloudenimi, jak uz to tak byva, ale konec trochu zklamani. tak snad ta dvojka bude brzy.

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yakuza 7 Like a Dragon. 120 hodin. Pred Y7 jsem za spicku zanru jrpg povazoval Personu 5, ale tu posouvam na druhou pozici. 10/10


    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Dex (20 hodin)

    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    The Outer Worlds - Spoiler free screenshot.
    Leadership run. Priprava na DLC. 32H pro nekoho kdo vi co dela.
    Porad nejlepsi moderni adaptace CRPG. Tesim se na DLC a to ze ofiko potvrdili pokracovani.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Titanfall2 (10h): Kdo to ještě nehrál a nevadí mu ve střílečce trochu platformingu, tak tohle je krásný zážitek.

    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    https://twitter.com/davesade/status/1405949888697802752?s=19

    "Dohrali" jsme s detma Mario Party. Dalo nam to dobrych 50 hodin dobre zabavy a urcite pribude vic, kdyz prijde vhodna navsteva.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Portal 2, 6.7 hodin, některé levely záhul :)





    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MAXI_SHIT: Já čekám na oznámený update pro XSX, ale taky se na to těším.
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    Maneater na XGP, 14 h 44 min
    neuvěřitelný relax :)

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AZRAEL: Hele obecně je to věc zvyku, nakonec se na gaypadu dá odehrát všechno. Já jsem teď naopak zjistil, že po všech těch letech hraní na konzolích už mi dělá problémy hrát s klávesnicí a myší na kompu.
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    JUNGLER: nj, a je tam dodge skill, ktory funguje len na analogovom ovladani. a hras na normal s aim assistom? ja som hral na obtiaznosti po normale a aim assist vypnuty. na vyssich obtiaznostiach sa clovek bez trefovania weak sptov nepohne a tie potvory sa este dost rychlo hybu, aj ked je pravda ze sa vacsina pohybuje tak aby aspon na chvilu odhalila weak spot a so spomalenim casu sa im da nalozit. ale je to vlastne jedno, sto ludi, sto chuti.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    AZRAEL: Já to teď hraju taky na PC ale teda hraju to s gamepadem. Dá se to trefovat :). Mě u podobných her strašně snižuje imersion i taková kravina, že na klávesnici nemůžu plynule měnit rychlost chůze. Takže když třeba mám někoho sledovat tak s gamepadem prostě hejbnu páčkou aby pajdula šla stejně rychle jako on. Na klávesnici musím za pomalejším npc furt přiskakovat.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AZRAEL: Máme aim assist :-)
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    HZD, hral som to asi mesiac po malych davkach, podla steamu 111 hodin, 75 achievementov zo 79, AssCreed sa moze schovat a Aloy je stokrat sympatickejsia hrdinka ako Lara. Akurat si neviem predstavit jak toto hraju konzolisti na gamepade a trafaju tie milimetrove weakspoty :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Soma, cca 12h - V rámci herních restů jsem konečně dotáhnul tuhle zvláštní adventuru. Docela se mi i líbila, až na ty šílený záseky. Příběh i celková myšlenka byly vcelku zajímavý.

    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DAVESADE: trochu OT, ale přes tvůj blok jsem narazil na stránku s nascanovanými starými Score a dalšími magazíny. Pure gold, asi si teď koupim kapesníčky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: na tohle bylo super sledovat Karla Jobsta

    Controversial New Glitch Destroys Ocarina of Time World Record!
    https://www.youtube.com/watch?v=Y5fnNIGvMAg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam