• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DEEFHA: ja to mel cca za 2 mesice.
    Taky dam max 1-2h denne.
    Na druhou stranu, kdyz uz neco hraju, tak to jedu exkluzivne a nic jinyho nepustim dokud to nedohraju.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    STAR WARS: Jedi Fallen Order (XOX/XSX) 46 h





    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Outer Wilds (15h)
    Teda pět hodin jsem se aklimatizoval a sbíral ajchy za různá bizarní úmrtí, pět hodin jsem se kochal tím, jak krásnou sluneční soustavičku vývojáři udělali a pět hodin jsem zkoušel ten endgame, což speedrunerům trvá pod patnáct minut. Ale je to moc zajímavá hra, zvlášť pro někoho, kdo se zajímá o kosmické lety a související fyziku.

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DEEFHA: Když mě hodně chytne, tak do toho dám 3–5h denně, takže na konec delší hry s odbočkama kvůli vedlejším questům nebo achievementům se většinou podívám do měsíce.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Mně 120 hodin zabere klidně 3 měsíce. V Zimě to zvládnu za 2 a behem jara a léta se ten čas dvojnásobí, případně nehraju skoro vůbec.
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    DEEFHA: Obvykle nahraju tak 100-120h za měsíc na Switchi :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Hele, to jsem se chtěl zeptat... Když tady vidím ty počty odehraných hodin 60, 120, 200... Jak dlouho vám jako trvá tolik odehrát? Řekněme ža já hraju průměrně tak hodinu denně, takže 100 hodin bych měl teoreticky za čtvrt roku, ale ve skutečnosti spíš tak za pár let, protože ty moje záseky... Jak to teda máte?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    Ori and the Blind Forest (9h)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Cyberpunk 2077, 120h - ta hra by potrebovala jeste tak 2-3 roky vyvoje, abych ji mohl dat 11/10.
    Takhle je to bohuzel jen 8/10, i kdyz bych strasne moc rad dal vic. Jizdni model je prisernej, doskakujici a levitujici lidi, malo vedlejsich story line, atd atd... Na dokonalost Witchera 3 nebo RDR2 to proste nema:(

    Nicmene, dam si to znovu na nejtezsi obtiznost. Ty herni mechaniky me bavily dost...

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PALADIUS: Přesně! Z toho konce jsem byl vyloženě zklamanej. Ale ještě jsou k tomu nějaký DLC, ke kterým jsem se teda už nějak nedostal...
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Rage (2011), cca 10 hodin. Ta hra má ohromně nevyužitej potenciál, nevím co se tenkrát stalo. Konec celý hry působí spíš jako konec první části, nebo jako demo.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    AZRAEL: Hraju na normal. Tu vyšší jsem zvládal tak prvních 20 hodin. Pak jsem to po několika smrtích pod kopyty behemotů vzdal a s klidem duše snížil obtížnost.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FAR: Lone Sails (4 hodiny)

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Zaklínač 1, cca 50 hodin. Konečně jsem se dokopal k tomuhle klenotu, a teď hurá na dvojku

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: No právě, co si tak matně pamatuju, tak to mělo celkem zajímavý vizuál a nějakou snad trochu okultní zápletku... To by se mi mohlo líbit, jak se znám :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: "ten divný" z 2009 mi přišel hrozně super a nedoceněný
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Wolfenstein: The New Order na PS4 Pro. Co si pamatuju, tak jsem vlastně nikdy žádného Wolfensteina nedohrál (původního z roku 1992 nevyjímaje), což mi nakonec přišlo škoda. Takže jsem se skoro před dvěma lety rozhodl, že to napravím a začal jsem právě tímhle rebootem. Celý ten rok a půl jsem se průběžně hrozně vztekal u plíživých pasáží (nenávidím je!), donekonečna zasekával u akčních přestřelek (nejdou mi!), několikrát si dal na pár měsíců pauzu a dohrál během ní pár dalších her (Rage, Bioshock, Doom 3, Doom 2016 atd. - tak moc těch pauz bylo), pak se zase vrátil zpátky a znovu se učil ovládání... Prostě porod. Finální boss mi (když jsem se k němu po stovkách potupných smrtí propotil) jako obvykle zabral polovinu času co předtím celá hra, to už je takový můj folklór. No ale když já si na sebe něco vymyslím, tak to taky dotáhnu do konce, takže se nakonec zadařilo a dneska v příšerném vedru ta bestie konečně padla (boss, ne PS4 - ta to kupodivu vydržela). Obtížnost prostřední (a stejně to na mě bylo hnusně těžké) a že jsem v tom nechal 40-50 hodin, tak na to bych vzal jed. Ano, mám takovou superschopnost, odehrát za dva roky neuvěřitelných 50 hodin v jedné hře :-P

    Teď mě tedy čeká Old Blood (už jsem začal a zatím jsem opět znechucen plížením), pak asi zamířím do historie a znovu vyzkouším toho divného Wolfensteina z roku 2009. Return to Castle Wolfenstein mě na PS2, pokud si dobře pamatuju, naopak moc nezaujal. Jediné vím jistě - na Youngblood se nechystám v žádném případě :-)



    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Steel Division: Normandy 44 (189h) – dohraná kampaň a všechny DLC mise + konečně dosaženej lvl 20, což byl neskutečnej grind, protože už to bohužel tolik lidí nehraje (mezitim vyšla dvojka). Za mě perfektní druhoválečná RTS.



    DR_K
    DR_K --- ---
    Axiom Verge, ps vita. paradni metroidvania s par bloudenimi, jak uz to tak byva, ale konec trochu zklamani. tak snad ta dvojka bude brzy.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam