• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: ano, Wolfenstein 2009, za mě asi nejlepší díl!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Well, that escalated quickly. Wolfenstein: The Old Blood na PS4 Pro. Vím že je to vlastně "jen" něco jako dvě DLC dohromady, ale musím teda říct, že oproti The New Order jsem si to ohromně užíval, během týdne bylo hladce hotovo a chcípnul jsem jen 88x (sic!). Ty nádherné lokace! Ta parádní hudba! Ty krásné zrezlé zbraně (trubky ftw)! Ten vychytralý level design, díky kterému jsem se nakonec ani nemusel tolik plížit, ale mohl jsem občas zacampovat a postupně všechny v klidu sejmout (případně se přes problematická místa dostat nějakou zkratkou)! Ten příběh, který naštěstí vlastně skoro žádný nebyl! Ti hnusní bossové, kteří ale nakonec měli dost slabých míst (a všude kolem dostatek munice)! Právě proto vždycky hraju na prostřední obtížnost, abych si to takhle krásně užil :-) Necelých 14 hodin a klidně bych si to dal ještě jednou, ale nedám.

    Protože teď si konečně dám toho Wolfensteina z roku 2009.





    DR_K
    DR_K --- ---
    Bloodborne - 61h, 104lvl, saw blade + pistol. chalice dungeony jsem dal jen asi dva, jinak padlo vsechno, co padnout mohlo vcetne dlc a vsech optional koristi. nejvetsi zasek Laurence. hype zaslouzeny, byla to jizda :) mam cukani si to dat hned znovu a jet arcane build, neb arcane jsem az skoro do konce ignoroval, ale asi to radeji necham chvili ulezet. farewell good hunter. may you find your worth in the waking world.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Undertale (7h) - zajímalo mě, proč je to takový kult. A asi jsem to i trochu pochopil. Zbylých 92 alternativních konců ale fakt vidět nemusím, jsou i zajímavější hry.

    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Metro Exodus Enhanced edition - dohráno za 11h průběžně jsem to hrál asi přes měsíc. Co se týče RT, tak v některých scénách je to naprosto neskutečně fotorealistický, v jiných je vidět že se s tím musí vývojáři a hlavně grafici dost učit, občas jsou světla přepálený a nerealistický. Jinak určitě je nutnost to hrát s parametrem -deependark, aby byla ta hra opět atmosféricky temná(nějak nechápu proč to není default, asi kvůli HDR které nemám). Rozehrál jsem ještě DLC Two Colonels, kde to zatím vypadá naprosto famózně.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    DEEFHA: Většinu her musím hrát exkluzivně, na jeden zátah a v krátkým časovým intervalu. Nedokážu hru "odložit" a vrátit se k ní se stejným entuziasmem, jako když jsem začal. Díky tomu mám v mnoha hrách stovky hodin, ale v příběhu horkotěžko za půlkou, protože pokaždý musím začít znovu (ahoj zaklínači 3).
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Přesně, mám to podobně. Teď jsem si řekl - jednu starou dohranou hru za jednu novou rozehranou :-) Docela se to daří, motivace je velká.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Já se poslední rok snažil dotáhnout hodně her, co jsem měl rozehrané a odložil jsem. Chci totiž začít nějaké nové hry, ale říkám si ne, nejdřív pohli s tou starou. Když se kouknu do statistik xboxu, tak mi za poslední rok completion ratio poskočilo o deset procent. A u her jako je Zaklínač 2 by byla velká škoda to nedohrát.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GULAZ: No já netvrdím,že je to dobrý návyk :-D Kolikrát se podívám na datum posledního savu a říkám si - no, před rokem a půl... Jak ono se to asi ovládá? Tak to spustím, loadnu a mrd ho, jsem uprostřed největšího fuckupu (protože proto jsem to tehdy přestal hrát, žejo) a vůbec nevím, která bije :-D Nádhera.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DEEFHA:
    TERZ: to bych chtel umet. Ja jakmile to nedojedu najednou, tak se k tomu uz nevratim. Resp. smazu to, nainstaluju za rok a doufam, ze tentokrat teda uz dohraju:)
    L4MA
    L4MA --- ---
    TERZ: brutal. prozradil bys i co bys mel delat v tom officu, krom pareni? :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    L4MA: To byl zrovna ten DS, na rls day sem si vzal volno, domluvil se se zenou že budu víkend mimo realitu a zbytek přes remote play z officu :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    TERZ: bylo by moc impertinentni ptat se, jak to delas? Jak jako 90 hodin za 6 dnu...? :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    DEEFHA: Jak kdy, jak co. Když se zaseknu, jedu "na jeden zatah", Death Stranding sem tehdy dal 90h asi za 6dní, Valhalla 130h za 2 týdny... ale pak mam třeba Oriho, kterej mi na 9h, zabere týden. Jinak mam hromadu průběžných her, které hraju v mezidobí třeba rok. Teď mám už asi půl roku rozjeté Two Point Hospital, 240h ve Stardew Valley trvalo 2 roky etc.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GULAZ: Vida. To já mám klidně rozehráno víc kousků, ideálně každý v trochu jiném stádiu záseku :-D
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DEEFHA: ja to mel cca za 2 mesice.
    Taky dam max 1-2h denne.
    Na druhou stranu, kdyz uz neco hraju, tak to jedu exkluzivne a nic jinyho nepustim dokud to nedohraju.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    STAR WARS: Jedi Fallen Order (XOX/XSX) 46 h





    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Outer Wilds (15h)
    Teda pět hodin jsem se aklimatizoval a sbíral ajchy za různá bizarní úmrtí, pět hodin jsem se kochal tím, jak krásnou sluneční soustavičku vývojáři udělali a pět hodin jsem zkoušel ten endgame, což speedrunerům trvá pod patnáct minut. Ale je to moc zajímavá hra, zvlášť pro někoho, kdo se zajímá o kosmické lety a související fyziku.

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DEEFHA: Když mě hodně chytne, tak do toho dám 3–5h denně, takže na konec delší hry s odbočkama kvůli vedlejším questům nebo achievementům se většinou podívám do měsíce.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Mně 120 hodin zabere klidně 3 měsíce. V Zimě to zvládnu za 2 a behem jara a léta se ten čas dvojnásobí, případně nehraju skoro vůbec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam