• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tak jo, další zářez z mého nekonečného backlogu právě padnul, opět od id software: Wolfenstein (2009) na PS3. Když se mě tady TOOMIX snažil přesvědčit, že je to nejlepší díl celé série, tak jsem mu nevěřil. No a nevěřím mu ani teď :-) Za nejlepší (z toho, co jsem zatím hrál) pořád považuju The Old Blood. Ale tahle reinkarnace z roku 2009 je rozhodně nejdivnější. Nebýt toho, že je ve hře B.J. (který ovšem vůbec nevypadá jako B.J., ehm) a že se ve hře vyskytují některé postavy známé z předchozích (a vlastně i následujících) her, tak bych skoro řekl, že to vůbec není Wolfenstein. Nebo aspoň že je to Wolfenstein z nějakého paralelního vesmíru :-) Musím přiznat, že mě herní mechanismy spojené s tím krystalem a čtyřmi superschopnostmi v podstatě děsně štvaly (jo a taky neustálé chození po městě sem a tam, to byl taky řádný voser), ale spíš proto, že jsem na jejich možnost neustále zapomínal. Vlastně jsem to po většinu času hrál jako "normálního" Wolfensteina a jen když už šlo do tuhého, uvědomil jsem si co doopravdy hraju a použil krystal. Samozřejmě že u bossů jsem si to uvědomil velice rychle :-) a dost mě překvapilo, kolik jich ve hře bylo. Nicméně popral jsem se s tím nakonec myslím statečně: 16 hodin během čtrnácti dnů, dohráno na 91 %. Nevím sice, z čeho to hra počítá, ale dohánět to teď určitě nebudu :-) Foceno mobilem, sedmá generace konzolí screenshoty nedisponuje.

    A teď kardinální otázka: měl bych si jako další v sérii, po které chaoticky skáču sem a tam, dát spíš Return to Castle Wolfenstein na PS2, nebo Wolfenstein II: The New Colossus na PS4/Xone (podle toho, kde bude za lepší peníz)?





    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PALADIUS: ;-)

    Slunce Seno a par Facek, 202, Co na tom chlastu vidis?
    https://youtu.be/s7_b0B3bovA?t=18
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    TRAGED: To už máme za sebou, stejně tak A Way Out, nebo Brothers A Tale of Two Sons. Momentálně mám za úkol najít další co-op, začalo ji to nějak bavit :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PALADIUS: To základ máte, takže teď It takes two :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PALADIUS: Heh :-) Já to vyřešil tak, že jsem to hrál sám. A fakt oceňuju, že ta hra s tím počítá.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    ELECTRICKOTA: Já si myslím, že jsem měl nejlepší možný konec pro všechny postavy :) opravdu mě to bavilo, hned bych "rozkoukal" 2. sérii :D
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Unravel 2. 6 hodin. Odehráno s přítelkyní. Nerozešli jsme se.

    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Little nightmares (PS4)
    cca 5-6 hodin (mistama divny zaseky)


    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NARKOTIX: No a jaky konec jsi si nakonec zvolil? Manželka blbym rozhodnutí skončila dokonce už v pulce hry a byla z toho smutna, ale už se k tomu nevrátila :D
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    nejsem si jistej, do jaký míry je to ještě hra, ale za mě, lepší než kdejakej film, nebo seriál.. :)

    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A pak tu je crossplay Destiny 2, ktere po prihaseni nse k nove platforme vam zapocita vsechny achievementy/trofeje zpetne :-)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZOMBO: Paradoxně ta GOTY verze se liší jen tím, že jsou v ní zahrnuté DLC, obě jsou jinak identické hry pro Xbox One. Teď na podzim má vyjít remaster verze pro Xbox Series, čili novou generaci konzolí a očekává se, že to bude i jako patch pro existující Xbox One hry. Takže ajchy a progres nejspíš zůstanou. Jestli to bude pro base W3 nebo jen pro GOTY verzi je mi jedno, mám obě dvě.

    Jinak co mě na kompletacích hodně štve jsou dost často collectibles. Pokud je ve hře jeden ajch na sbírání nějakých náhodně rozházených předmětů, musím se předem rozhodnout, jestli to budu hrát s návodem, abych žádný nevynechal, nebo si tu hru normálně užiju bez návodu, ale na ajch se vykašlu. A když to jedu s návodem, pak omylem neseberu papírek v nějaké lokaci, co potom nebude přístupná, to by mě jeblo. :D
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELHO_CID: Co bych za tohle dal na Steamu, kdyby vyšel W3 v remasterovaný edici (ohlášená vloni) s novejma achievementama, abych si to mohl zahrát celý ještě jednou. Jak píše i TERZ, hry splněný na 100 % většinou hned s opojnym pocitem odinstaluju a nevracim se k nim.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOOMIX: tohle je ještě pochopitelné. Víc mě naštvalo jak Witcher 3 a Witcher 3 GOTY mají separátní ajch list a nedá se mezi nimi přenést progress.
    Naopak co mě potěšilo byly konzolové World of tanks, kde bylo sdílení postupu mezi x360 a xbox one krásně funkční. Než zařízli x360 verzi úplně.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    DEEFHA: Vážím si svého chřadnoucího duševního zdraví.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: ale třeba mě demotivuje, že mám pár achievementů v Darksiders 1+2, ale ty jejich remastery (Warmastered a Deathnitive edition) mají vlastní sadu achievementů a buď musím hrát ty staré verze nebo znovu sbírat v těch remasterech
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Když mě to baví, nebo je to snadná a krátká hra, tak ajchy honím. Ale jsou hry, kde jen dohraju story mode a konec.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DEEFHA: Určitě, čím těžší achievement, tím cennější. Je to krásná nemoc.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: Portal dohrávam, Duke Nukem 3D Megaton Edition taky, Half Life 2+E1+E2 taky achievementy dohrávám. To samý Sniper Elite 2+3+4, ale záleží na typu hry a jak moc mě to bavilo.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DEEFHA: Dřív jsem jel hodně na achievementy... ale teď už se mi v knihovně nahromadilo tolik her, ke kterým bych se taky rád dostal... takže jsem dal achievum vale a hry "pouze" dohrávám.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam