• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.

dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GULAZ: Fakt ne? Já to u sebe v aplikaci vidím. A viděl jsem to i přímo na Xboxu - to je další cesta, jak se k tomu dostat.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DEEFHA: aaah diky. Toz 1h25m. Ale pocet tahu to stejne neukazuje:)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GULAZ: Je to zahrabané v profilu. V Xbox aplikaci je to pod "Herní úspěchy", tam vybereš hru a pak záložku "Statistiky". Podobně je to i na webu.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Tak ja taky Gorogoa
    Diky za tip, bylo to prijemne. Akorat v XGP nevim kde najit herni dobu...

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TAP: Hmmm, já to rozehrál, ale nějak moc úplně nadšenej jsem z toho nakonec nebyl... Přesně ten samý pocit z ovládání. No, možná tomu dám ještě šanci.
    TAP
    TAP --- ---
    BIMBAS: záleží, jak moc se zasekneš. naštěstí to není žádný Grim Fandango a řešení dávaj 90% času docela logiku. jinak se to určitě dá dohrát za 15 minut.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAP: to má 5h ? já to chvili zkusil a bylo to pekny. Tak to si dám. Díky za tip
    TAP
    TAP --- ---
    The Procession to Calvary / PS4 / 5h

point and click adventura, kterou bych asi radši hrál na iPadu nebo s myší než na PlayStationu, ale nakonec bez problému. unikátní art stajl, Gilliamovská fraška, procházka Rijksmuzeem. nehrajte to, pokud vám vadí strávit velkou část večera ve společnosti trestanců řvoucích mukama na kříži.

slušný credits! a solidní soundtrack: https://open.spotify.com/playlist/1DuJKP8cw6L4Ep3FPkD0cd

GULAZ
    GULAZ --- ---
    X-com 2:WotC
    dohral jsem to mnohokrat (mam v tom pres 300h), ale poprve s timto achievmentem:
    (Priste dokoupim DLC a dotahnu tech 100%:)

ERRTU
    ERRTU --- ---
    Mafia: Definitive Edition (PC)
    16h40m, obtiznost 3 z 4.

plusy: stejny pribeh v modernim havu a jinem obsazeni. cover system sem vyslovene patril. navrat do lost heaven:) mestu to slusi, hlavne v noci. zavody, ty priserne zavody jsou min priserne. rozhodne jeden z tech lepsich remasteru/remaku/renevim.
    minusy: cekal jsem vetsi vyuziti otevreneho sveta. kdybych nehral original, netusil bych ze pod mostem ma garaz nejakej Lucas Bertone, zmini to napul huby po zavodech a to je vse. par bugu ktere vyresil az reload checkpointu, dva crashe, nic extra neprezitelneho, nicmene. hrooooozne mi chybela hudba Django Reinhardta, snad jeste vic nez cesky dabing!
    tadatata tatada, tadatata tatada, tadatata tatada, tudumty dumty dum! jdu si to pustit...

aktualne na steamu ve sleve za 15e a nelituju jich. puvodnich 40e s obsahem tak jak je, si ale urcite nezaslouzi. za ecko na hodinu to jde.

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Xeno Crisis (3h): Hra brzy zmizí z Gamepass a zaujalo mě, že vyšla i na 30 let starý 16-bit konzole, a to celkem nedávno. Je to přímočará twin stick shooting, ale i na easy docela oříšek. Takže jestli vadí, že jsem tentokráte použil nějaké cheaty, tak se to nezapočítává.

DICK85
    DICK85 --- ---
    Red Dead Redemption 2 (PC) - Po třech letech postupného hraní, i tak asi milionu hodin, jsem zdárně dokončil kampaň. Byla to dlouhá a náročná zábava a někdy jsem si říkal jestli ta hra někdy ku*va skončí.

PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Someday you'll return (25h) - Hodně dobrej walking simulátor z českejch lesů s příchutí hororu, sem tam i trochu adventury a zajímavej příběh k tomu :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Judgment (81h)

Tímto chci poděkovat ID Nagasawa, bez jehož rok a půl dlouhého naléhání že by mě Yakuza hry šíleně bavily, bych se k tomu nikdy nedostal. Takže díky, měl si pravdu.
    Díky téhle hře sem se naučil hrát Koi-koi, Oicho-kabu, Shogi, Mahjong, zavodil hodiny s drony s přesností na milimetry, vyšetřil spousty a spousty případů, udělal si hromadu virtuálních kamarádů a mnoho dalšího. 10/10, pokud bych mel jedinou výtku tak jsou to strašně tragické a otravné sledovací mise, což je ale malá cena za naprosto dokonalý zbytek hry. Doporučuju naprosto všem.

Trophy screen je bohužel hnusnej a křivdí mi, v NG+ sem nedělal vedlejší mise, na normal ale poctivě zkompletováno.

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    První letošní zářez - Gorogoa na Xbox One S, díky BIMBAS a TAP za doporučení, oddech se mi hodil. Jak už bylo řečeno, je to vizuálně poutavá puzzle jednohubka, kterou jsem dal zcela bez čaje :-P za 2 hodiny 37 minut (2784 tahů). Netradiční gameplay je tak trochu mimo prostor a čas, celou dobu jsem musel myslet na fraktály a Escherovy obrazy. Jo a taky na Echochrome na PSP. A jedeme dál! Ten Fallout 4 se sám nedohraje :-)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lost Judgment (114 hodin plus School Stories a Detective Pack DLC)

Rano jsem si trochu rozespale na prstech vypocital, ze byl LJ uz jedenactou hrou v poradi, kterou jsem za posledni dva roky od studia Ryu Ga Gotoku dohral a v duchu jsem vubec poprve za neco pandemii podekoval. Proc proboha a za co? Za cas k dobru. V jine situaci bych ho tolik k dispozici nemel.

Lost Judgment je pokracovanim pomerne uspesneho experiment, respektive spin-offu, ktery se oddelil od serie Yakuza s tim, ze tentokrat se kulisy krome ctvrti Tokya rozrostly o cca 4x vetsi prostredi Yokohamy, do ktere se vydate coby byvaly pravnik a detektiv na volne noze na pozvani reditele stredni skoly ohledne low profile zmapovani kauzy šikany mezi studenty. Prave sikana, jeji dopady a tragedie s ni spojene jsou hlavnim tematem, ktere se propleta celym scenarem. Sikana je samozrejme citlive tema na vsech frontach, ktere se da ve hrach pojmout moralizujicim zpusobem, povrchne, cynicky, stylem Bully od Rockstar, anebo proste a jednoduse trapne. Lost Judgment se vydal trochu jinym smerem a sikanu vzal vazne s tim, ze dokaze napachat skody, ktere si sebou lide nesou cely zivot a ovlivnuji tim svoje okoli. Tolik k hlavni dejove lince, ktera byva v projektech RGG pojata o neco vazneji, nez vedlejsi pribehy a questy, ktere ji lemuji.

Na odlehceni od hlavni lajny tentokrat prichazi pomerne brutalni naloz vedlejsich aktivit a miniher, ktere se soustredi prave na onu stredni skolu, kdy postupne infiltrujete desitku skolnich klubu at uz legalnich, tak ilegalnich, kdy si projdete skolni ligou robotickych turnaju, e-sport ligou, fotografickym klubem, klubem reseni zahad, boxem, bosozoku motorkarskym gangem, anebo treba infiltraci nocniho klubu, kde pracuji studentky a vy s nimi mata za ukol opili udrzovat smysluplnou konverzaci a to nepocitam x dalsich klasickych vedlejsaku, ktere jsou pro celou serii vlastni. Tentokrat dostanete do kancelare i vlastni Sega Master System s desitkou tehdy kultovnich her.

Lost Judgment je jak temny, tak ztresteny, takze vas xkrat nahlas rozesmeje, dojme a stejne tak vas zamrazi a ani na vterinu nenudi. Pro me osobne je navic nepochopitelne, ze po deseti letech vydavani tak obrich projektu v nich nenajdete technicke problemy, ktere jsou v dnesni dobe pri vydavani open worldu smutnej standard a v kazde dalsi epizode navic vidite, ze se RGG poucili, poslouchali komunitu a s klasickym japonskym pristupem vsechno zas a znovu vylepsili a dotahli.

10/10 a pro me je Lost Judgment hrou 2021

STARF
    STARF --- ---
    Control Ultimate Edition (72.7h, 100%)
    - po rocni prestavce jsem dostal chut dotahnout posledni achievement
    - mam docela chut dat rovnou druhy playthrough, ta hra ma vyjimecnou atmosferu :)

REFLEX
    REFLEX --- ---
    Total War: Warhammer II (57,5h)

Koupil jsem dva hlavni datadisky (upirsky piraty i zombie faraony), ale nakonec jsem to dohral za jestery.

Tak uz cekam na 3ku, jsou tu super hry, docela tezky, ale kazda rasa je jina (teda hlavne vzhledove)

Virove vitezstvi - 185 tahu (za bileho jestera nejzabavnejsi)

KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    ZOMBO: skvělá gameska! Já jí dohrál už 3x a z toho jednou s Mother VR modem. A určitě si jí ještě někdy zahraju. :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GEE: já docela oblibuju Lynchovy filmy a tohle mělo podobnou atmosféru. Ale jo, je to hodně divná hra.
    GEE
    GEE --- ---
    Virginia (PS5, cca 3 h)
    Příběhový hry mám rád, ale tohle šlo mimo mě. Za zmínku stojí dobrá hudba, kterou točil místní Filharmonický orchestr
    Virginia OST - Lyndon Holland - Main Titles
    https://www.youtube.com/watch?v=_48v41e-ugI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam