Fallout 4 GOTY, z určitých důvodů střídavě na XOX a XSS, zatím
115 hodin. Co k tomu říct? Naposledy jsem hrál Fallout 2 a nedokážu říct, jestli jsem ho dohrál (takže asi ne). Minula mě trojka, minulo mě New Vegas, až když jsem loni na podzim zase chvíli hrál na Switchi Fallout Shelter (hehe...), tak jsem si říkal - čtyřka je teď na Xbox za 250 kaček se všema DLC, tak bych to možná mohl zkusit... Nechtělo se mi úplně, tyhle hry jsou na dlouho a já to moc časově nedávám, no ale nakonec jsem se do toho pustil v prosinci a teda ani ne za dva měsíce je hlavní příběhová linie hotová :-) Až do poslední chvíle jsem se snažil být se všema zadobře, ale nakonec jsem to dohrál za Railroad, protože mi prostě přišli jako moje krevní skupina. Titulky nebyly, vedlejší a random questy jedou dál i po skončení hlavního příběhu. A ta dvě velká DLC na samostatných mapách jsem ještě vůbec nerozehrál, takže mě čeká ještě pěkných pár dalších desítek hodin (mám objevených 213 lokací z 400+ a hotových 119 questů z 272, takže nejsem ani v polovině). Pokračovat ale budu asi až nějak příležitostně průběžně, teď si musím dál zase něco menšího a úplně jiného na rozptýlení.
Třeba Yakuzu :-D