• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    GEE
    GEE --- ---
    Mass Effect 3 Legendary Edition (PS5, 27 h)
    Poprvé se všemi DLC. Příběhově pořád slabé, hudba (jinde vynikajícího) Mansella se tady vyloženě nehodí. Gunplay je pořád velmi zábavný i když se velká část hry dá projít jen s assault rifle. So long commander Shepard

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Cyberpunk 2077 na PS5, hlavní linie zakončená jako The Star (říkám tomu "romantický konec") plus hotovo celkem dost vedlejších (trofeje 39 %). Zatím 72 hodin a dávám si to dál, chci vidět všechny konce a možná i platinu :-)

    Kdybych to měl nějak shrnout, tak ke hře nemám prakticky žádné výhrady (ani to, že jsem musel čekat víc než rok, než vyšla ta letošní "next gen" verze). Příběh mi sednul, všechny postavy jsou naprosto uvěřitelné, některé vedlejší questy jsou lepší než ten hlavní, hackování je zábavně uspokojující (snad první hra, u které mě fakt baví řešit věci "na Hitmana", což obvykle nesnáším) a když se něco nepovede, vždycky to jde vyřešit správně adrenalinovou přestřelkou. Munice i peněz je dostatek (hraju na normal obtížnost), prohánět se na motorce po Night City a objevovat popkulturní odkazy je parádní zážitek ve dne i v noci...

    Superlativy? Jednoznačně hudba (soundtrack a především score - naposledy mě takhle dostal asi jen Doom 2016) a hlavně haptika na PS5 gaypadu! Různě tuhé spouště u různých druhů zbraní jsou návykové, plyn a brzda u vozidel se chovají skoro jako v reálu :-), reproduktor a lokální vibrace nenápadně umocňují celkový zážitek... Daní je sice výrazně nižší výdrž gapadu (doslova pár hodin), ale stojí to za to. Jo a musím vyzdvihnout i to, že za celou dobu hra ani jednou nespadla (např. takový Fallout 4 mi padal několikrát za den) a glitchů jsem potkal jen pár, navíc nikdy nešlo o nic zásadního.

    CD Projekt nechť jako výraz mých díků přijme fakt, že jsem si Cyberpunk koupil hned dvakrát ještě před tím, než jsem ho vůbec rozehrál. Long story short - nejdřív jsem pořídli Xbox verzi, protože prý byla vždycky lepší, ale nakonec i PS verzi kvůli té nově přidané haptice a tu jsem pak nakonec začal hrát. Pokud se nepletu, tak se tomu říká first world problems :-)





    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Mr. Prepper (PC)
    +/- 96h

    vsechny vedlejsi ukoly splneny, sleepless podporeni, minutemenova prava identita odhalena.
    vrele doporucuju milovnikum tycoonu/time-managementu/stavecich grindovek, bacha na brutalni faktor "jeste level (den) a jdu spat".

    dychtive ocekavam dlc!

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    ROLAND: měls to hrát, když hra vyšla. Jedna obtížnost, minimum peněz... To byl masakr! Narazila jsem i na vtipné bugy - při některých boss fightech hra padala v určitém kole při použití lučištníků. Jako není to špatná hra, má světlé chvilky, ale původní díky KB zůstanou v mém srdci
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ROLAND: Akorát, prostě od určité chvíle jsem měl pocit, že některé lokace jsou mi známé z jiné online řekněme akční asijské RPG hry. Jen si nevzpomenu jak se jmenovala.
    Jen jsem dost zklamaný oproti prvním King´s bounty. Na ty to nemá.

    Jako jo krásná krajina. Vychytrale udělané hloupé poklady kdy při jejich honbě fakt prolezete snad všechny kouty mapy. Ještě že je tam dost těl teleportů, jinak bych tu hru nedohrál. V závěrečných kreditech klasika hemžilo se to různými manažery apod. Jinak tedy opět směrování na zjednodušení soubojů. A mraky itemů k ničemu a v podstatě jak je vidět z obrázku, tak jsem nakonec čarodějce nasadil meč a štít.

    Hrál jsem klasika to na tu nejtěžší obtížnost? Puzle guesty neurazí.
    Příběh, asi ok, já neměl na ty scény náladu, takže jsem to skoro vždy skipoval. A tak trochu mi to chvílema přišlo jako zbytečná natahovačka.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    King´s bounty 2 cca 36 hodin?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Portal 2, Prijemna petihodinova jednohubka mezi vsemi temi AAA tituly.

    Nebylo to poprve, ale vyhoda toho jak clovek starne, je ze zapomina a muze si davat stare kousky znova :-D

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Rain on your parade (4h, xbox gamepass) : hrál jsem s dcerou a oba nás to bavilo. Do velikonoc je ještě v Gamepass, doporučuji.

    TERZ
    TERZ --- ---
    Tiny Tina's Wonderlands (42h)

    DR_K
    DR_K --- ---
    SteamWorld Dig 2 - PS Vita, 10h - prvni hra, kterou jsem si na vite zopakoval, protoze je proste tak moc dobra

    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Graveyard Keeper - cca 125h včetně všech DLC, které ještě dohrávám. Dlouho jsem se u hry takhle nepobavil.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    The Vanishing of Ethan Carter (cca 5h) - Spíš taková jednohubka, walking simulator, kterej bohužel když už se trochu rozjede, tak skončí. Nebylo to špatný, ale čekal jsem od toho víc.

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Butchers Banquet:
    - zhruba 30 hodin

    sniper
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Pokémon Legends: Arceus (91 hodin)

    GEE
    GEE --- ---
    Horizon Forbidden West (PS5, 70h)
    Vynikající pokračování. Robodinosauri už sice nejsou wow,ale nových prvků je dost a naopak na me tu a tam dýchla atmosféra starých Tomb Raideru.Projel jsem většinu side questů, uvidím jestli bude ještě chuť na platinu.Tesim se na třetí díl!

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    The Procession to Calvary (3h, xbox gamepass): Velká legrace, teda pokud vám přijde legrační opravit káru náhradním kolem, do kterého je vpletený odsouzenec.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Hades (32h, xbox): Ještě tam je spousta hraní, ale ukázala mi titulky. Upřímně jsem nadšený, je to krásně vypiplaný, jak boj tak i postupné odkrývání příběhu přes konverzace. Ze začátku brutálně těžké, ale jakmile se do toho jeden dostane, tak už to není tak hrozný.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: souhlasím, DoA je v samoúčelnosti jiná liga. SK je takový příběh "pěstí, závisti a nenávisti", hrozný patos hrdinství a sebeobětování. Jinak příběh je jen asi polovina celé herní doby, pak jsou tam ještě výzvy jednotlivých shinobi a možnost multiplayer.
    BOBESH: Jo, cca před deseti lety vyšel první díl. Dík za tip.
    DR_K: Kdyby jen Vita, víc mě děsí můj xbox backlog.
    DR_K
    DR_K --- ---
    ELHO_CID: taky mne to zaujalo, koupil jsem ve sleve, pustil jsem to, nejak vubec nechapal, co se deje a odlozil na pozdeji. akorat je ten vita backlog hrozne velky a spis porad narusta :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Senran Kagura ma historii....cca 10 let? A to poprsi! Kvuli tomu me ta hra vzdycky lakala :)
    Jinac kvuli poprsi, ale i vsemu ostatnimu doporucuju Dragons Crown ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam