• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

    Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

    Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.


    dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    ROLAND: měls to hrát, když hra vyšla. Jedna obtížnost, minimum peněz... To byl masakr! Narazila jsem i na vtipné bugy - při některých boss fightech hra padala v určitém kole při použití lučištníků. Jako není to špatná hra, má světlé chvilky, ale původní díky KB zůstanou v mém srdci
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ROLAND: Akorát, prostě od určité chvíle jsem měl pocit, že některé lokace jsou mi známé z jiné online řekněme akční asijské RPG hry. Jen si nevzpomenu jak se jmenovala.
    Jen jsem dost zklamaný oproti prvním King´s bounty. Na ty to nemá.

    Jako jo krásná krajina. Vychytrale udělané hloupé poklady kdy při jejich honbě fakt prolezete snad všechny kouty mapy. Ještě že je tam dost těl teleportů, jinak bych tu hru nedohrál. V závěrečných kreditech klasika hemžilo se to různými manažery apod. Jinak tedy opět směrování na zjednodušení soubojů. A mraky itemů k ničemu a v podstatě jak je vidět z obrázku, tak jsem nakonec čarodějce nasadil meč a štít.

    Hrál jsem klasika to na tu nejtěžší obtížnost? Puzle guesty neurazí.
    Příběh, asi ok, já neměl na ty scény náladu, takže jsem to skoro vždy skipoval. A tak trochu mi to chvílema přišlo jako zbytečná natahovačka.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    King´s bounty 2 cca 36 hodin?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Portal 2, Prijemna petihodinova jednohubka mezi vsemi temi AAA tituly.

    Nebylo to poprve, ale vyhoda toho jak clovek starne, je ze zapomina a muze si davat stare kousky znova :-D

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Rain on your parade (4h, xbox gamepass) : hrál jsem s dcerou a oba nás to bavilo. Do velikonoc je ještě v Gamepass, doporučuji.

    TERZ
    TERZ --- ---
    Tiny Tina's Wonderlands (42h)

    DR_K
    DR_K --- ---
    SteamWorld Dig 2 - PS Vita, 10h - prvni hra, kterou jsem si na vite zopakoval, protoze je proste tak moc dobra

    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Graveyard Keeper - cca 125h včetně všech DLC, které ještě dohrávám. Dlouho jsem se u hry takhle nepobavil.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    The Vanishing of Ethan Carter (cca 5h) - Spíš taková jednohubka, walking simulator, kterej bohužel když už se trochu rozjede, tak skončí. Nebylo to špatný, ale čekal jsem od toho víc.

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Butchers Banquet:
    - zhruba 30 hodin

    sniper
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Pokémon Legends: Arceus (91 hodin)

    GEE
    GEE --- ---
    Horizon Forbidden West (PS5, 70h)
    Vynikající pokračování. Robodinosauri už sice nejsou wow,ale nových prvků je dost a naopak na me tu a tam dýchla atmosféra starých Tomb Raideru.Projel jsem většinu side questů, uvidím jestli bude ještě chuť na platinu.Tesim se na třetí díl!

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    The Procession to Calvary (3h, xbox gamepass): Velká legrace, teda pokud vám přijde legrační opravit káru náhradním kolem, do kterého je vpletený odsouzenec.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Hades (32h, xbox): Ještě tam je spousta hraní, ale ukázala mi titulky. Upřímně jsem nadšený, je to krásně vypiplaný, jak boj tak i postupné odkrývání příběhu přes konverzace. Ze začátku brutálně těžké, ale jakmile se do toho jeden dostane, tak už to není tak hrozný.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: souhlasím, DoA je v samoúčelnosti jiná liga. SK je takový příběh "pěstí, závisti a nenávisti", hrozný patos hrdinství a sebeobětování. Jinak příběh je jen asi polovina celé herní doby, pak jsou tam ještě výzvy jednotlivých shinobi a možnost multiplayer.
    BOBESH: Jo, cca před deseti lety vyšel první díl. Dík za tip.
    DR_K: Kdyby jen Vita, víc mě děsí můj xbox backlog.
    DR_K
    DR_K --- ---
    ELHO_CID: taky mne to zaujalo, koupil jsem ve sleve, pustil jsem to, nejak vubec nechapal, co se deje a odlozil na pozdeji. akorat je ten vita backlog hrozne velky a spis porad narusta :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Senran Kagura ma historii....cca 10 let? A to poprsi! Kvuli tomu me ta hra vzdycky lakala :)
    Jinac kvuli poprsi, ale i vsemu ostatnimu doporucuju Dragons Crown ;)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Hmmm... Neznal jsem, pustil jsem si nějaký videjko a musím uznat, že animaci obřích poprsí byla vskutku věnována značná péče :-) Ale na samoúčelnost téhož v Dead or Alive: Xtreme Beach Volleyball to nemá!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Senran Kagura Estival Versus (PS Vita, cca 30h): z toho tak asi deset hodin je odklikávání konverzací, zbytek boj. Na první pohled se to zdá hloupé a záminka pro animaci obřích poprsí. Ale nakonec jsem si v tom našel o hodně víc.

    DR_K
    DR_K --- ---
    FFVII Remake - 44h, ps5 - nostalgie velika, grafika hezci nez advent children, gameplay vetsinove zabavna :) a mam pry napsat, ze na koukani je to velika pecka ;)

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Transistor (6 hodin)
    nejdřív jsem zkusil Bastion a ten mě vůbec nebavil.... se skepsí jsem zapnul toto a už mě to nepustilo. Graficky ulítlý, originální, krásná hudba, neotřelej soubojovej systém. Skvělá jednohubka.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam