• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DEEFHA: Mad Max Fury Road 10/10. V kine viděno dvakrat za dva dny. Rage 2 dohrano - nehraj to!! vyhni se tomu obloukem nebo místo toho např. lušti křížovky.
    MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverence
    EPIC Achievements 21/82
    Něco okolo 100h. Prakticky odehrána hlavní dějová linka + spousty side questů, ale bez DLC.
    Určitě se k této hře vrátím, je to prostě skvělá hra a zaslouží si 10/10.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (cca 14h) - Nějak nebyla nálada na žádný akční hry, tak jsem si dal po čase zase nějakou adventuru. A ona to trefa do černýho :) Víc jak první polovinu jsem dal za víkend a nemohl se od toho odtrhnout. Celkový provedení se mi líbilo a bavilo, jen to teda nemuselo skoro u každýho případu tolik tlačit na city ala chudák vrah. A nějaký případy byly fakt zapeklitý, i když já bych asi obecně nebyl moc dobrej detektiv natož Sherlock :)


    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Assassin's Creed: Brotherhood na PS3 aneb moje první setkání s AC a hned taková parádička :-) 23 hodin, 50 % synchronizace, 46 % trofejí, pár dalších hodin tomu ještě určitě dám.

    To bylo tak: nedávno se Ubisoft rozhodl, že v září zařízne online servery pro několik svých her z minulé dekády, mimo jiné taky AC: Brotherhood. Single půjde hrát pořád, ale pokud někomu chybí nějaké trofeje z multiplayeru, tak bude mít smůlu. A přesně s tím se v PS klubiku ozval ROENICK - že mu schází jedna jediná trofej a shání lidi na dotažení. Tak co bych nepomohl, žejo... Za stovku jsem v bazaru zakoupil placku a protože jsem tuhle sérii nikdy nehrál, řekl jsem si, že nejdřív rozehraju single kampaň, abych trochu natrénoval mechaniky a ovládání. Nažhavil jsem teda PS3 a v pátek odpoledne k tomu zasedl. No a... Odtrhl jsem se od toho dneska ve dvě ráno se závěrečnýma titulkama :-) To je taky to jediný, co se mi tentokrát ze zakončení hry podařilo zachytit, protože jsem byl celou dobu naprosto pohlcen a když jsem si myslel, že už je konec a pořídil tu první domněle závěrečnou fotočku, následovala pak ještě další hodina cinematické akce, během které jsem ani nedýchal.

    Jak obecně nemám 3D hopsačky (i když tímhle označením bych AC asi urazil...) rád, tak tady mi ten parkour úplně nevadil. Jednak má poměrně komfortní ovládání, ale hlavně je městské prostředí plné míst, na kterých je možné se chytit / doskočit / odrazit a není tedy nutné pořád někam padat, jak se mi to obvykle stává :-) Čistě hopsací "bludišťové" pasáže jsem nicméně vždycky spíš přetrpěl a těšil se na akci, která je zábavně uspokojující. Soubojový systém má sice na můj vkus trochu složitejší ovládání, ale dohnal jsem to brněním a lékama a nakonec všechny umlátil obouručákem (tedy kromě těch, které jsem z bezpečné vzdálenosti skolil kuší). Když si vezmu, že tohle všechno má kořeny v Prince of Persia, tak klobouk dolů! Jo a taky jsem byl překvapený, jak pěkně hra na PS3 vypadá. S ohledem na její stáří a rozsáhlost i členitost prostředí... Anvil engine je zjevně slušně vyladěný!

    Co k obsahu? Když jsem tady nedávno u Mad Maxe psal, že mám rád čištění mapy, tak Ubisoft mě v případě AC: Brotherhood samozřejmě nezklamal :-) Postupně odkrývaná mapa Říma je už v základu narvaná stovkami POI a když jsem si ještě obstaral mapy s lokacemi pokladů a dalších "upomínkových" předmětů, naprosto jsem pozbyl přesvědčení, že bych je mohl všechny navštívit. Typů aktivit nicméně není moc a jsou celkem zábavné (i když samozřejmě repetitivní), takže se možná hecnu a zkusím to postupně trochu pročistit, třeba to pak nebude působit tak nedohratelně. Vzhledem k celkové komplexnosti ovládání nepředpokládám, že bych hru čas od času zapnul a udělal si výlet, takže to bude muset být teď a nebo nikdy, dokud jsem rozehraný.

    A nebo spíš, dokud jsem rozehraný, bych si mohl dát celou Ezio Collection. Zjistil jsem totiž, že ji mám remasterovanou na Xbox One, jen jsem se k ní za těch šest let prostě ještě nedostal :-)



    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Tap to dojel mam dojem na 1:45 a pujde to v pohode. Zkus to co nejdriv, kdy si jeste pamatujes questy. S R2 permanent to pujde jak nic.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Kromě těch trofejí, které jsou hidden a tak nevím o co v nich jde, stoprocentně nedám hru pod dvě hodiny :-/ Takže platina zase nebude... Nemám ještě ani jednu :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: 17/25 ve dvou lokacich mi chybi par vzpominek, badge, prepnout telku, dohrat to pod dve hodiny, Zurkove a to je myslim vsechno. Zabralo by to jeden vecer, ale nechce se mi do toho, abych si nepokazil dobrej dojem.
    GEE
    GEE --- ---
    DEEFHA: Mizerně, dokonce jsem byl línej i devětkrát umřít :-D 10/25
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Ad Stray - jakpak jste na tom s trofejema? Nestyďte se, pochlubte se :-) Já zatím 14/25.
    GEE
    GEE --- ---
    Stray (PS5, odhadem 8 hodin)
    Ten, kdo navrhnul odklikávání rozhovorů čtverečkem, na toho čeká speciální místo v pekle. Jinak tu už všechno padlo, další lahůdka na pár večerů a ideální hra do Pluska

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Stray / 10 hodin (prosmejdil jsem co se dalo) / PS4

    Moc pekny. Nejvetsi dojem na me udelalo prvnich pet minut a potom jsem si tu pro sebe dalsi 3-4 hodiny brblal, ze vlastne hraju questy z Pascalovy vesnice v Nier: Automata a pobiham po svete s kockou misto s Akitou v Okami, ale pak jsem nad tim mavnul rukou a uzil jsem si to. Vizual byl uzasnej, stopaz naprosto adekvatni, soundtrack povedenej. Vsechno ostatni uz napsali kolegove.

    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Shadowrun: Hong Kong
    cca 25h.
    Trvalo jim to 3.5 pokusu, ale konecne opravdova a hra co neni jenom DnD kampan.
    Pokud budete hrat jenom jednu, tak tuhle. Doporucuji zapnout komentare developeru, obsahuji pouze velmi male spoilery a doplni skvele atmosferu.

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: kostni to! je to taky postapo. za kocicku taky muzes hrat. a diky gameplay, ktery je spis rogue like to imho bude na dyl. stream bezi na pohodu, jen na grafice uz je videt zub casu
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Stray na PS5. Kočičkaaaaaaaaaaa! /ᐠ。‸。ᐟ\ Na tuhle hru jsem se těšil od té doby, co o ní poprvé někde padla zmínka, což bylo... někdy před dvěma lety? Prostě relativně dávno, takže jsem se už fakt nemohl dočkat. No a když teď hra konečně vyšla a dokonce v novém PS Plus Extra, okamžitě jsem si ho (nejen) kvůli tomu pořídil :-) Na rovinu - dostal jsem něco trochu jiného, než jsem možná čekal, ale i tak jsem si Stray ohromně užil. Netradiční postapo adventura se zrzavým chlupáčem v hlavní roli má slušný příběh, líbivý soundtrack, parádní vizuál a hodně rozumnou obtížnost (i tak se mi ale podařilo přijít o víc než příslovečných devět kočičích životů, za což je ovšem trofej, hehe). Jediné, čeho mi tak bylo trochu líto, je délka: i já se svým laxním herním stylem jsem to zvládnul za 8 hodin, přičemž obvyklá je spíš tak polovina. Na druhou stranu by se komplikovanější příběh v tomhle stylizovaném světě se specifickými herními mechanikami možná stihnul okoukat, což by byla škoda. Takže to vlastně bylo úplně akorát, prostě velká spokojenost! Na podzim má vyjít placka, stoprocentně ji pořídím. Pár dalších hodin v tom ještě určitě nechám, abych dosbíral trofeje.

    No a že bych si teď zahrál Tokyo Jungle? :-)







    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Omno (6h, xbox gamepass)
    Ze začátku hodně relaxační, ke konci mě tam nějaké ( pravda nepovinné) pasáže frustrovaly. Ale kdo to bere jako oddych a nechce 100% tak si to užije.

    TAP
    TAP --- ---
    já si tu jen odložim. prožil jsem s personou 5 asi 2 měsíce letos v zimě a nelituju ani minuty. pak s tim člověk tak sroste, že začne vyhledávat fanouškovský trička, vinyly a takovýhle poklady:

    "My Name is Beauty Thief" | Persona 5 x Eminem
    https://youtu.be/qECyYJ1Lvqg


    Boogie Surprise (Persona 5/Earth, Wind & Fire mash-up)
    https://youtu.be/IqoOuiPAK3U


    Toxic Life Will Change - Britney Spears & Persona 5 (Demyx Mashup)
    https://youtu.be/DprnaAmhRoI


    The Whims of Plastic Love [Persona 5 x Mariya Takeuchi Mashup]
    https://youtu.be/avBryjM4iLg
    GEE
    GEE --- ---
    GEE: A na tohle jsem samozřejmě zapomněl - Shoji Meguro je bůh a lepší hudbu ve hře uslyšíte málokdy
    Persona 5 - Opening Cinematic
    https://www.youtube.com/watch?v=0jm8nnHqx80
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: no vidis! i krysy sem hral o 6 hodin dyl! tady bych stravil rok. to proste nedam ://
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Při každým loadingu ti píše "Take your time" a upřímně je to ta nejlepší rada, jakou můžeš dostat. Ta hra z tebe vyždíme všechno a nedá se to hrát úplně na sílu. Koukám, že jsem u toho strávil 3 měsíce a naposledy na PS5 dohrál GEE:
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: ty brdo! ja se tomu furt vyhejbam. nejak mam strach z ty herni doby. asi bych u toho dnes uz tak dlouho nevydrzel :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam