• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Disco Elysium cca 46 hodin. Naprostej masterpiece. Podobný RPG tu ještě nebylo. Jel jsem za "šarmantního" inteligenta kterej má obě ruce levý a je trochu houžvička. Podařilo se mi asi nejlepší možnej konec a celou hrou jel za ultraliberála :) Nechám to teď nějakej čas uležet a už se těším, až si to zopáknu za zručnýho svalovce, který ale bude pro změnu mít důvtip a šarm německého ovčáka po transplantaci hlavy :D

    GEE
    GEE --- ---
    HONZAL: savy bohužel neukazujou nahranej čas, ale čistě odhadem to bude něco okolo 15-20 hodin na Normal
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    GEE: btw. kolik hodin to zabralo?
    GEE
    GEE --- ---
    Guardians of the Galaxy (PS5 v rámci předpatnýho PS+ Platinum)
    Tohle jsem potřeboval - filmy mám rád a konečně byl zase důvod se u hry zasmát nahlas. Jen potvrzuju, jaký je to obrovský překvapení - nový Deus Ex hry od stejnýho studia mi úplně nesedly, ale tahle barevná bitka za tónů Never gonna give you up - to chceš!

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    God of War. 74 hodin. 100%.

    Tahle pecka si i přes otravný grind v Niflheimu a Muspelheimu těch 10/10 prostě zaslouží. Famózní vizuály, hratelnost, příběh. Zapisuji do síně slávy her dohraných na 100%.

    Teď jen počkat pár let, než se Sony zase smiluje nad PC hráči a dají nám i God of War Ragnarok, těším se!

    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JUNGLER: ou jé, me gusta !
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ZOMBO: za mě jedna z nejlepších her co jsem hrál v minulém roce! Hodně se jim to povedlo. No a Infiltrator mod naprostá pecka :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    BIMBAS: ustřední skladbu si udělali po svém a imho dobře :)
    Terminator: Resistance - Main Theme
    https://www.youtube.com/watch?v=qSiy1QghsOQ&ab_channel=ComposedSoundtrack
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    BIMBAS: Tu ústřední melodii jsem tam určitě slyšel, takže by měla bejt licencovaná. Obecně je ten soundtrack dobrej, Poláci umí hrát na nostalgickou notu (Marcin Przybyłowicz – Cyberpunk 2077, Paweł Błaszczak – The Ascent...).
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BIMBAS: napodobne :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BOBESH: jop to byl taky impulz :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ZOMBO: na to se tesim. Jak je to s hudbou ? ma ji originál ? nekde jsem zaslechl ze mozna i licencovanou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BIMBAS: dvojka by mela vyjit letos v rijnu! ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DEEFHA: Jako má to skvělou atmosféru, zábavnej gameplay a okamžiky, kdy je terminátorů tolik, že se do nich nejde pustit po hlavě, ale zbejvá jen proplížit se kolem nich tmou pryč mi fakt zvedaly tepovku. První půlka hry byla z tohodle hlediska úplně boží. Na druhou stranu druhá půlka už nebyla tak úplně vono. Hlavní postava mi v ní už přišla dost OP a trochu se ztrácí ten pocit ohrožení z toho, že po mě, maličkým měkkoučkým člověku jde banda robotích zabijáků, protože je většinou sejmu první ranou. Ale uvidíš sám.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    A Plague Tale: Innocence (11:30h) - je to vec, kterou jsem mel asi 3x nainstalovanou a pak smazanou bez pusteni, ze na to nemam chut. Kamarad to na me nedavno vytahl, ze je to fajn a na par hodin. To me zaujalo, protoze uz jsem asi vyrostl z vecí na XY hodin. Mel pravdu jednoduchý gameplay v drsných kulisách. Přiběh, který zaujme a s hlavni pointou jsem se v zadne hre jeste nesetkal. Herni doba byla akorat na dva a kousek vecera. Nápln se trosku recykluje, ale tak akorat abych nebyl otraveny. Pomahali hodne kulisy. Kolikrat jsem se pristihl ze si prohlizim okolí, zdi, tapiserie atp.. Mohli vsak zapracovat aspon na vicero druhu stráží - myšleno vizuálu postav. Místy to bylo zbytečně směšné, když kolem sebe chodily stejné postavy. Aspon ze jim dali různé věci do rukou, ktery vyžadovaly mechaniky hry. Hra je v podstate lehká logická hádanka, která vás vrhá do instancí, ze kterých se máte pomocí dovedností dostat dál. Jestli to bude stealth nebo frontalni utok je uz na vas a vasich zdrojích. Ve hře jsou lehké rpg prvky upravování výbavy. Doporučuji si přečíst co který bod dělá. Při průchodu jsem je neměl všechny koupené, ale ničemu to nevadilo. Za mne pěkných 7/10

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZOMBO: Dobrá, přidávám do backlogu :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZOMBO: Tohle byla nečekaně skvělá věc.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Terminator: Resistance (17h) – dohráno včetně DLC. Zdánlivě jednoduchá střílečka s RPG prvkama, který umožňujou řešit misi vícero způsoby: hackováním/proplížit/prostřílet se.

    Doporučuju hlavně mód Infiltrator, kde jste v roli terminátora. Naposledy jsem hrál Skynet z roku 1996 a až teď zjišťuju, jak mi další hra z tohohle univerza vlastně chyběla.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Rage (cca 25h) - K prvnímu dílu jsem se paradoxně dostal až po dvojce, kterou jsem zkusil jen náhodou v rámci xbox game passu a hodně mě chytla. U jedničky jsem čekal minimálně podobnou hratelnost a logicky horší grafiku. Bohužel i ta hratelnost a zábavnost je zde dost horší, je to taková průměrná střílečka, extra nějak nezaujme, neurazí. Podobnej byl i závěr, kterej jsem ani v tý chvíli nečekal, žádnej boss či výzva, závěrečný video a konec. Nehrálo se to špatně, ale za pár dní nebudu vědět, že jsem něco takovýho hrál :)

    GULAZ
    GULAZ --- ---
    PSY_CHAOTIC: je pravda, ze jednicka je 50 shades of brown, ale nejak mi to nevadilo. Mozna ty dvojce dam jeste nekdy sanci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam