DEEFHA: Jak jsem slíbil, jsem tu s tím DLC :-)
Terminator Resistance - Annihilation Line / PS5 / 9 hodin / #dohranoZatímco původní
Resistance vyšla kromě PC ještě na Xbox One a PS4 (+ vyšší), tohle jediné DLC je co se týče konzolí k dispozici už jen jako doplněk k
Enhanced vydání na PS5. Koupil jsem ho ještě v průběhu hraní základní hry, protože jsem už věděl, že mě DLC bude bavit. Přesto se mi DLC nenabídnulo v rámci hlavního příběhu - co jsem četl recenze, tak by to tak mělo být, nicméně nestalo se. Musel jsem ho tedy hrát samostatně až po dokončení hry, kvůli čemuž některé části příběhu Annihilation Line už nedávaly moc smysl... Ale úplně to nevadilo.
DLC používá stejné herní mechaniky, jako základní hra. Jediný výraznější rozdíl je v tom, že se tentokrát většinu času v akci pohybujete spolu se skupinkou několika dalších členů odboje. Ti nemohou umřít (resp. někteří zemřou až tehdy, kdy si to od nich děj žádá), takže je klidně můžete nechat likvidovat plecháče a zatím se v klidu věnovat lootování :-) Ne, takhle jednoduché to zase není, ale v týmu se prostě bojuje o něco lépe. A to říkám jako někdo, kdo obvykle skupinové vojenské akce rád nemá (zdravíme Quake 4, ten jsem přesně kvůli tomu ještě nedohrál).
Příběh není dlouhý ani složitý, pěkně odsýpá a není úplně od začátku předvídatelný, což jsem ocenil. Mimochodem - hraní jsem si prokládal sledováním seriálu
Sarah Connor Chronicles spolu s pátým a šestým filmem (doháním resty). Přišlo mi, že
Annihilation Line by sice neutáhla samostatný film, ale jeden díl seriálu určitě ano. A spolu s hlavní hrou možná i ten film, a horší než Genisys by to určitě nebylo :-D Terminator snese všechno, takže jedna časová linie navíc by nemohla ničemu uškodit. Ale ona už to tahle série má nejspíš celkově za sebou...
Nicméně to jsem odbočil. Prostě za mě celkově
Terminator Resistance spokojenost a nevylučuju, že si to celé dám ještě někdy znovu.