• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Vietcong / cca 8 hodin / #dohrano

    Pohled dveřma vrtulníku na nohy střelce a ohnivou čáru trasírek z jeho kulometu, která bušila do zelený džungle těsně pod náma, to byla asi poslední věc, kterou si z toho tábora pamatuju. A k čemu to všechno bylo? K ničemu. Naprosto k ničemu.

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TOFI: slusny! :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Assassin's Creed Valhalla - 132h (PC)

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge/5 hodin/#dohrano

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Dead Island/32 hodin/#dohrano

    Zombie rubačka, nic víc, nic mín :)


    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Serious Sam HD: The Second Encounter / 7 hodin / #dohrano

    a do druhý nohy! Další dávka toxicky maskulinní boomer-shooter řežby z dob, kdy byl svět ještě v pořádku. Žena vám zahýbá? Šéf se po vás vozí a všichni vaši přátelé jsou úspěšnější než vy? Ponořte se do světa Serious Sama a ukažte všem, kdo je tady vážně chlap.

    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    DAVESADE: Jeden paleček ta me neni dost. Tuhle hru nejvic miluju, semo tamo si ji probehnu a vzdycky me bavi zabijet chlupate koule, rozsekavat sekerniky, nebo se nechat rozmaznout od bazinych "ninju". Zaverecnou animaci se souhvezdim mam v srdicku uz tech 30 let.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Serious Sam HD: The First Encounter / 10 hodin / #dohrano

    Tak zase jeden starší kousek v novém HD kabátku, který se vážně povedl. Čistá řežba, která si na nic nehraje. Okamžitě jdu na druhej díl!

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans/5 hodin/#dohrano

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Lost in Play/5 hodin/#dohrano

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Jak jsem slíbil, jsem tu s tím DLC :-)

    Terminator Resistance - Annihilation Line / PS5 / 9 hodin / #dohrano

    Zatímco původní Resistance vyšla kromě PC ještě na Xbox One a PS4 (+ vyšší), tohle jediné DLC je co se týče konzolí k dispozici už jen jako doplněk k Enhanced vydání na PS5. Koupil jsem ho ještě v průběhu hraní základní hry, protože jsem už věděl, že mě DLC bude bavit. Přesto se mi DLC nenabídnulo v rámci hlavního příběhu - co jsem četl recenze, tak by to tak mělo být, nicméně nestalo se. Musel jsem ho tedy hrát samostatně až po dokončení hry, kvůli čemuž některé části příběhu Annihilation Line už nedávaly moc smysl... Ale úplně to nevadilo.

    DLC používá stejné herní mechaniky, jako základní hra. Jediný výraznější rozdíl je v tom, že se tentokrát většinu času v akci pohybujete spolu se skupinkou několika dalších členů odboje. Ti nemohou umřít (resp. někteří zemřou až tehdy, kdy si to od nich děj žádá), takže je klidně můžete nechat likvidovat plecháče a zatím se v klidu věnovat lootování :-) Ne, takhle jednoduché to zase není, ale v týmu se prostě bojuje o něco lépe. A to říkám jako někdo, kdo obvykle skupinové vojenské akce rád nemá (zdravíme Quake 4, ten jsem přesně kvůli tomu ještě nedohrál).

    Příběh není dlouhý ani složitý, pěkně odsýpá a není úplně od začátku předvídatelný, což jsem ocenil. Mimochodem - hraní jsem si prokládal sledováním seriálu Sarah Connor Chronicles spolu s pátým a šestým filmem (doháním resty). Přišlo mi, že Annihilation Line by sice neutáhla samostatný film, ale jeden díl seriálu určitě ano. A spolu s hlavní hrou možná i ten film, a horší než Genisys by to určitě nebylo :-D Terminator snese všechno, takže jedna časová linie navíc by nemohla ničemu uškodit. Ale ona už to tahle série má nejspíš celkově za sebou...

    Nicméně to jsem odbočil. Prostě za mě celkově Terminator Resistance spokojenost a nevylučuju, že si to celé dám ještě někdy znovu.





    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Shadow Warrior 3/8h/Gamepass/#dohrano
    Jedničku jsem nedohrál, dvojku vlastně ani nezaznamenal, že existuje a někdo mi doporučil trojku a byla to příjemná oddechová střílečka.
    Je o dost přístupnější než první díl, ne směšně lehká, ale dovede leccos odpustit. Střídají se arény a skákací úseky, které mi víc připomněly Titanfall 2 než třeba nové Doomy. Občas je ta skákací mezihra pojatá jako skluzavka.
    Arény jsou mix silných nepřátel, které je třeba v dostatečném počtu zabít a slabých, kteří se spawnují donekonečna, ale padají z nich šikovné powerupy.
    Potěšilo mě, že tam nejsou sběratelské předměty v klasickém smyslu, ale jen orby na levelování statů. Které potěší, ale když nějaký nenajdu tak to tak moc nevadí.
    Celkově povedená hra, nic převratného, ale příjemný mix herních mechanik povzbuzujících tvorbu endorfinů.

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DAVESADE: mi pripomina truma, kdy bracha (pravem silnejsiho) hral a ja smutne koukal :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    AVATAR: To je AMIGA PARTY!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DAVESADE: to streamujes liFe a za tebou sedi tvych pet vieweru, neboco? :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALADIUS: na platinu staci vylevelovat na lvl 5 akorat ten energo stit, abys mohl vracet projektily a to jsem sfoukl v arene v prvni vyzve za hodinku a do maxima updatnout akorat jednu random zbran.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    NAGASAWA: Tak já se teda budu opičit :)

    Ratchet & Clank: Rift Apart / cca 18 hodin / #dohrano

    Sony mě znovu přesvědčilo, že jejich exkluzivity stojí vážně za to. Vlastně nemám nic, co bych víc dodal, byl jsem nadšen a užil si to jak malej kluk. Chybělo mi jen vylvlovat všechny zbraně do max, ale život je krátký a her je příliš mnoho. Myslím, že je na čase ponořit se do TLOU, nebo Uncharted.

    GEE
    GEE --- ---
    Weird West/18h/Steamdeck/ #dohrano
    Pět hrdinů, jeden divokej západ plnej střelnýho prachu, čarodejnic a vlkodlaků. Ze všeho nejvíc jsem si vzpomněl na starej dobrej Fallout, jen s twinstick shooter soubojema. Malý studio složený z veteránů co pracovali na Dishonored nebo Prey do týhle hry vložili pořádnej kus srdíčka a je to znát.

    Navíc je to snad vůbec poprvý, co jsem doma u televize házel Steamdeck do docku k televizi a pařil dál.Čirá radost. Doporučuju zkusit aspoň velmi rozsáhlý demo dostupný na všech platformách.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Quantum Break/14 hodin/#dohrano
    Zase taková zvláštní kombinace hry a filmu. Příběh je hodně dobrej na akční hru, i když nijak extra originální. Přestřelky a boj celkově mě ze začátku těžce nebavily. Když jsem si zvyknul používat schopnosti, tak už to bylo i o něco zábavnější. Co mi přišlo už fakt příliš, tak to byly ty seriálový konce u každý kapitoly. Jako aby se hra přepla cca na 20 minut do modu ala seriál bez jakýkoliv hráčovi interakce, s tím jsem se setkal poprvý a vůbec mi to teda nesedělo. A trochu mě zklamal i závěr, klasicky jsem čekal trochu víc, i nějaký další vysvětlení, rozvedení určitějch věcí, ale to bohužel nebylo, škoda.


    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    The First Tree/3 hodiny/#dohrano

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam