• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Teď jsem si všiml, že mi steam ukazuje 2 různý hodnoty odehraneho času... Divný :D

NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Halls of Torment/51hod/SteamDeck/ #dohrano
    "Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?"

s tímhle "žánrem" jsem se prvně setkal u Vampire Survivors, nevím jestli byl první nebo ne, ale poslední variace téhož to urcitě nebude :D zdá se že se s tím roztrhl pytel...

tohle mě ale fakt baví :D

GEE
    GEE --- ---
    Dodgeball Academia/Steamdeck/8 hodin/ #dohrano
    10 deka Pokemonů, 10 deka Pyre, zamíchat, podávat. Vizuály a hudba se moc povedly a těch pár hodin uteče jak voda. Je sice vidět, že na designu by to chtělo ještě trochu zamakat (zkratky na mapě se otevírají zbytečně pozdě a příběh je vyloženě meh...), ale dohromady slušnejch 7/10

TOFI
    TOFI --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CROME: mne to trvalo ešte o tri hodiny dlhšie, ale ja som robil všetky optional objectives atď
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CROME: Tak dobrý dvě hodiny jsem koukal na update a restarty :D Nevím, moc jsem nespěchal, mnohokrát byl v pauze menu a řešil děti a tak. Kromě toho už nejsem zdaleka takovej gamer jako kdysi. Taky mě to překvapilo, ale tak to je :)
    CROME
    CROME --- ---
    FRK_R23: Cos tam delal 20hodin? Ja to mel hotovy asi za 8
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Separation mise je zvláštní, ale celkově super:)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: tú som našiel hneď ako prvú vec, ale sklamalo ma, že tie puzzle boli extrémne jednoduché.
    Mňa fakt hrozne srala Emergence a potom niektoré časti Separation Anxiety, to mi úplne pokazilo dobrý zážitok zo zvyšku kampane.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Právě jsem to dohrál taky a za mě pecka, dlouho jsem si nic od CoD tak neužil. Naposledy asi MW:2 (ten starej, s Černobylem).

20,7 hodiny :) Klidně si to někdy dám znova, až se budu nudit :) Například jsem neměl trpělivost na hledání tajné místnosti v safe house :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Call of Duty Black Ops 6 /XSX/23 hodin/#dohrano
    Dve z najlepších misií v histórii CoD a dve z najhorších misií v histórii CoD. Veľmi mixed bag, celkovo by som dal tak 6/10 a znovu to hrať určite nebudem.

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DAVESADE: barcelone ne :)) benalmadena ... cumim pres more na afriku ... ale ano hasis maji skvely pac ho vozi z te afriky :D letos hodne prselo a tak bylo hodne casu uzit si miyoo a gamesit a gamesit ... ted zas nastane prace a svatky tak bude utlum ale miyoo je fakt bozi ... do kapsy do batuzku k notesu vytahnes na pulhodky zas to schovas ... nebo v posteli kdyz vsichni spi ... uzasna gondolka ;) ta za to muze hlavne
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    The Legend of Zelda: The Minish Cap/Miyoo Mini +/23h dohrano

mel jsem v planu Metroid Zero Mission ale byl jsem nejaky premetroidovany ... a tak hledam v te silene spouste emulatoru a her a heleho ... zelda ... tu miluju od NDS ... nezapomenutelne chvilky na spirit tracks nebo phatnom hour glass a dalsi a dalsi na vsech moznych nintendech ... krasna pohadka to japonci proste umi ... z par pixelu vykresat cistou radost hrat hru ... a minish cap je jenom dalsi dukaz ... je to tak mile a sladke az to z te konzole vytika :) pac mam v TOTK uz pres 300h a furt nemam ani mec tak jsem si rikal nebudu tady delat vsechny side questy a uziju si hlavni linku ... no mate rozum? par mi jich zbylo ale drtivou vetsinu mam ... a hlavni storka? to prolinani do malych svetu s carodejem na hlave je proste zaruka kvalitni zabavy ... tak chytre hadanky mechaniky to musim bohuzel rict ze wisdom of echoes se muze jit schovat a nemyslim si ze za 20 let to bude nekdo chtit hrat ... minish cap urcite jo! bylo to dobrodruzstvi jak ma byt!!

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOM_HOST: Prosimte na cem to tam v Barcelone frcis, ze ti to tak jde! Evidentne ti to MOC PROSPIVA!!!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Metroid Fusion/Miyoo Mini +/15,5h #dohrano

noa kdyz dohrajete Super Metroid mate uz jenom par moznosti co hrat dal ... a jedna z nich je jasna ... Metroid Fusion ... zacal jsem hned druhy den po SM a hned mi to prislo lehci .. i na ovladani bylo tam par vychytavek navic tak jsem si rikal to dam s prstem v nose ... po pul hodine prvni zasek :)) a bylo jasno ze bude tuho ... a takyze bylo ... na par veci jsem proste neprisel a uz je mi dost let na to abych netravil dva dny tim abych zjistil ze jde vyhodit do povetri ... at nespoiluju ... neco kde je sklo :)) takze jsem si asi 2x pomoh guglem ... ale jinak jsem byl proste tam v tom mini displeji vcucnuty do zeny v obleku na SR388 a staci na to par pixelu ... nepotrebuju dlss pssr vrr 8k 2000fps 16bambilion barev a ja nevim co vsechno kdyz jsou ty hry bezduche plytke a clovek se ani pres vsechnu tu krasu do toho neponori ... ale to je na jinou debatu ... kazdopadne Fusion byl jako kdyz si clovek da lehke lsd :) stesti frustrace strach barevnost scifi sveta proste to umi jenom Metroid ... btw na switchi jsem jak vysel dojel i metroid prime ... taky naprosta slast a tesil jsem se kazdy den z prace domu ale nebudu delat dalsi post o metroidu ;)

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOM_HOST: TOM_HOST: TOMIKU, TY DRAKU, VITAM TE MEZI LIDSKOU RASU A GRATULUJI TYVOLE!!!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Super Metroid/Miyoo Mini +/21h #dohrano

takovy muj jednorozec ... bude to delsi ale necist to muzete dycky zejo ;)
    vzdycky jsem byl pc master race az do 5.1.2007 kdy me tady na nyxu roe s dejvem prekecali ke koupi cipnute ps2 (samosebou prvni gamesa byla GT4) ... dejv mi poslal top 20 must play palenych dvd a bylo po pc hrani ... v tu chvili jsem pochopil ze vlastne gamesim cely zivot blbe ... prichazela jedna konzole za druhou a uz jsem nepochyboval o jedinem prispevku od dejva ani na sekundu ... nikdy ... dodnes ... 2021 a dejv hral pres twitch s nadsenim jeho vlastnim Metroid Dread ... koukam na to a nechapu co ho bavi furt hopsat tam a zpatky furt po stejne mape a utikat potvore ktera se neda znicit a bavil se tak kralovsky ze jsem mu zavidel ... naky ten metroid jsem hral na NDS ale nak me to nechytlo ... a prece uz vime ze kdyz dejv rekne je to dobre tak je ... neco jsme si napsali a on me pozadal at si zahraju Super Metroid a pak to pochopim ... ukol znel jasne takze jsem vzal Vitu a po par hodinach no go ... pak prisel pujceny switch a prvni hra Metroid Dread demo ... za tyden jsem mel svuj vlastni switch s plnou gamesou kterou jsem dojel a bavil jsem se jako malokdy ... zkusil jsem super metroid i na switchi ale taky to nebylo ono zkusil jsem to i na par jinych konzoli a furt me to nechytlo ... a ted? prislo Miyoo Mini + a bylo jasne co nastane ... konecne jsem nasel gondoli na ktere je to to prave orechove ... ano nebyt save statu tak bych s tim prasknul a taky 21h?? uff ... ale muzu hrde rict po tech letech DEJVE!! JE TO TAM!!! DOHRAL JSEM SUPER METROID! :D a pochopil jsem zase mnohem vic ... krasna pure scifi chytra proste bozi gamesa ... jsem rad ze jsem to nevzdal :)

byla to prvni hra na mm+ takze jsem az na konec zjistil ze se daji delat screenshoty ale supermetroida nemusim fotit asi ;) btw ten cas 11h vs 21h ano to jsou ty savestaty (stud)

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GT Advance 3: Pro Concept Racing/Miyoo Mini +/6,5h

nebudu tady psat o miyoo mini a celem tom konceptu ktery je jednoduse genialni pro nas stariky ale diky tomu muzu vlezt do gb gbc gba nes snes sega sveta plnou polni ... a najednou cumim ze je na gba hra ktera je gran turismo ... ne jako gran turismo ale JE gran turismo ... je tam vsechno - autoskola/licence ze zacatku klasika rozjet se a zabrzdit presne na metru odmena bronz stribro zlato jakmile vyjedu mimo trat konec a znovu ... prijde vam to povedome? druha licence pravotociva zatacka atd atd ... pak zavody kdy startujete na ruznych tratich vzdy z posledni pozice mate par kol na to vsechny predjet a byt prvni ... je treba se trat naucit je treba mit brzdne body a najednou jsem zjistil ze mam stejne pocity jako na gts s volantem :) jako fakt ... do toho odmeny odemykani LICENCOVANYCH aut hlavne japonskych a nasledny tuning ... urcite doporucuju pro vsechny fandy gt serie ... dojel jsem zakladni hru do titulku vse na zlato a nebylo to vubec jednoduche ... pak se odemkla expert uroven a tu si schovavam na delsi zimni vecery pac to uz je fakt peklicko ;) asi jsem si to uzil dneska vic nez v 2003 kdy uz bylo nfs: underground ale zase na kapesni gondoli klobouk dolu

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition / Nintendo Switch / 80h / dohrano

Od zacatku do konce kobzistentni kvalita, jako popisuju tady.
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI:
    Call of Duty Black Ops 6 / XsX gamepass / ~21h / #dohrano znovu tentokrat na Veteran obtížnost + všechny campaign achievementy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam