• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AZRAEL: :D
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    CLAVEN: Urazas Spoodermana? Dame ferovku na Hospodarskej? :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Marvel's Spider-Man / PS5 / 23 hodin / #dohrano

Ale jo. V 2018 som od toho nejak odpadol, úplne ma to nechytilo, ale teraz som si to v dôsledku herného sucha zase pustil od začiatku. Je to okej - nie je to hra roka alebo čo, ale pre fanúšikov Spidermona je to asi super. A pre ostatných je to stále tak 8/10 I guess.

Vyskúšam asi aj pokračovania a uvidíme.

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Deponia / 9h / xbox / #dohrano
    Tímto se anuluje tohle: [ELHO_CID @ Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    Series X je v opravě a zapojil jsem starý dobrý Xbox One. Nechtěl jsem na něm ale hrát hry, které na Series fungují a vypadají líp, což je většina. Opravdu jen pár her z mojí knihovny nedostalo s novou generací vyšší rozlišení, lepší textury, nebo aspoň víc fps.
    Deponia na One dokonce funguje líp. Teda animace jsou trhané a občas se rozsynchronizuje obraz a zvuk, ale aspoň se animace vždycky rozjede. Ne jako na Series, kde musím udělat reload staršího save, když se hra rozhodne přestat reagovat.
    Zkusím ještě dohrát zbytek série, když už se to koupilo. Bez toho stresu z bugů je to celkem vtipný.

TERZ
    TERZ --- ---
    I Am Future: Cozy Apocalypse Survival/60h/#dohrano
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    _KOFILA_: Co se ti nezda mily brachu? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOM_HOST: to snad nemyslíš vázně... jako viděl jsem tu už asi všechno, ale toto... kde je ten animovanej gif toho slipomana s prackou jak dvě zavařovačky?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dredge / XSX / 27 hodin / #dohrano

Príjemná indie hra, celkom cozy, s dvoma rôznymi koncami, pričom oba sú dosť neveselé. Určite odporúčam vyskúšať na Gamepasse.

KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Pigface / 6 hodin / #dohrano
    Single player FPS s estetikou her někdy kolem roku 2000, hratelností takový mix Thiefa a Hotline Miami. Máte celkem velký level plný nepřátel a pastí, nějaké ty hlavní a nějaké ty volitelné cíle, sloty na jednu střelnou zbraň, jednu na blízko, jednu speciálku, nějaké léčení, žádný crosshair a žádné savy.
    Boje jsou dost chaotické, musíte správně žonglovat se zbraněmi - vezmete si do levelu kalacha nebo brokuli, ale pak vás budou prudit snipeři. Vezmete si do levelu sniperku a odděláte všechny ty snipery, ale pak se do objektu plížíte prakticky jen s kladivem, protože sniperka je v úzkých chodbách celkem k ničemu.
    Ten Access je zatím dost Early takže to má asi jen 5 levelů (+- tutorial), ale je to zábava, a má to demo na vyzkoušení.

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    POHODAVOLE: Jsem dojat! Vice v pm
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TOM_HOST: ted jsem koukal, ze mam misto v rodine. Pomahas lidem s technickejma vecma, tak udelam taky dobrej skutek a pridam te tam gratis, jestli chces a budes to vyuzivat. Samozrejme neslibuju, na jak dlouho to bude, takze na reklamace nebude bran zretel :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TOM_HOST: no spis se sejde banda doma na onlinu :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    POHODAVOLE: Ja tomu verim prave :) urcite i coop multak bude zase peklo zabavy i kdyz tezko rict jestli se sejde banda v hospode se switchema v ruce nebo radsi s dskama 🤷🏻‍♂️
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TOM_HOST: online doporucuji. Je to ultra hc, teda pro me alespon :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Mario Kart World / Switch 2 / 4h / #dohrano

Co jsme se na DSku toho nahrali … a na 3DSku … a na wii … a dycky to bylo co si pamatuju long last titul … tady taky muzu krouzit do zblbnuti mam dokonce free ride mod kde si muzu plnit ruzne mini mise ale ze budu vyhravat 150cc hned z fleku to jsem netusil … je tady online ok ten ja si neplatim takze nic a stejne mam pocit ze me tam nactileti nalozi tak ze s tim prasknu :) tech 24 souperu nevim co prineslo pac jestli jsem 12ty nebo 24ty je jedno … bud jsem prvni nebo jedem znovu zejo :) trate uz jsou hodne rozmanite a je tam spoustu moznosti kudy jet az mam pocit ze jedem kazdy svoji a novy prvek jezdeni po stenach je fajn ale neni zasadni pro to vyhrat takze proc ho pouzivat … neni to novy drift … tak jsem si zas pobrblal ale kdyz budu positivni tak je to jednak moc hezke na oko moc hezke na ovladani a moc hezke pro carsim a hlavne mariokart fanouska … jen jsem cekal asi taky o neco vic nove srandy … treba 200cc kdyz ta stopadesatka uz je tak easy? ;) 7 z 10 tomhostu doporucuje

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MBR: Praveze velke multiplatformni hry si da clovek na ps5 pac ta grafika tam bude porad uplne jinde … furt je to 10 tflops vs 3 ale tak nintendo slo dycky vlastni cestou a dokazalo pobavit i bez grafickych orgii s tim jsem do toho i sel ale ted jaksi ztraci dech … ja bych si i dal mozna botw to nemam dohrane vubec ale davat za starou zeldu 2k? Se uplne posrali
    MBR
    MBR --- ---
    TOM_HOST: s tim switchem 2 mam podobnej problem. ani to nevypada ze letos neco zajimavyho vyjde. ff7 remake mam dohranej davno a jinak nic zajimavyho nevidim. jasne re9, ale tak to si dam asi na ps5
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Metroid Prime 4: Beyond / Switch 2 / 30 hodin / #dohrano

Zacnu naopak a to hodnocenim zbytek cist nemusite - 7/10 tldr - je to moc hezky nedodelek

Zklamany nejsem to vubec mozna proto ze jsem neocekaval toho tolik … i kdyz jsem recenze ani trailery apod nechtel pred hranim videt stejne to clovek vi ze to zchlustali ze to neni ono … a neni to pravda … je to metroid prime se vsim vsudy co k nemu patri … nadherne svety fakt krasne udelane a ozvucene … protivnici skveli hadanky taky nadprumerne na dnesni dobu … ale ano nic navic se nekona ano otevreny svet je gimmick ano jizda motorkou je natahovani hraci doby (ftipne ze v dobe dakaru jsem si to uzival spis jako loprais :) ano kazdy ukol po sobe je v jinem koute mapy coz je otravne a zbytecne a po ceste se toho stane tak ukrutne malo ale jinak je to vlastne furt epicka umelecky skvele zvladnuta scifi s nadhernou hudbou zvukem klasickym metroid pribehem a postupem … takovy Rocky IV :) takze ja jsem vlastne dostal na co jsem se tesil a nemuzu brblat … no vlastne … trochu si zabrblam dyt je to moderni … a hlavne dal jsem za to 15k jinak bych si ten switch 2 nekoupil … a pro controller 2 … takze si just zabrblam

Grafika na tv mode - nooo dobre tak jako je to handheld pripojeny k telce … ale furt za cenu ps5 ktera ma kolik 5 let? … zadne wow jako napr u gow ragnarok se rozhodne nekona … a ty objekty ve “filmovych” pasazich ktere jsou zoomnute jsou kostickovane jak z prince of persia 1 … proste neni to zadny graficky orgac … je to pekne umelecky ale technicky vubec … takze 90% jsem odehral v handheld modu a tam je to na “neco v ruce” zase moc hezky … ale ruce trpi no :) je to tezka konzole a ty joycony jsou velke uz na takovy tanec s prsty … navic vydrzi to 3 3,5h max … ale diky bohu za usbc nahore na powerbanku … zpracovana je ta konzolka moc pekne ale nic prevratneho se nekona … asi to byl zbytecny a vyhozeny peniz ale tak zijem jenom jednou

Spoil necist pokud nemate dohrano - ale lehky nic co by vam skazilo hru nebo postup

Takze nedodelky-rychlokvasky … ty zelene krystaly v dunach prinasi to neco do te krystalove penezenky? NE! Ty velke balvany co se daji rozbit ano … ty male po ceste ne … tak proc to tam je? Proc je tam vlastne cela ta duna? Proc musim jet pres celou mapu pro jednu blbou vec v bode A abych zas jel zpatky a mohl pokracovat zase v bode A … proc to nemuzu posbirat aspon postupne jak chci a pak to prinest najednou? Proc si mam myslet ze muzu vsechno a kdy chci kdyz to tak vubec neni? Proc mi radi ze mam nekoho hledat v dunach kdyz tam zatim neni protoze jsem jeste neudelal jednu kravinu nepodstatnou pro dej? Proc mi ukazuje mapa ze je tam predmet ktery tam neni dokud zase neudelam jednu nepodstatnost kterou ani nemam v planu? Je tam vic takovych picovin ktere me dycky donutili zvednout oci v sloup protoze tohle se delalo 10let? Finalni boss byl nudnejsi nez drtiva vetsina tech vetsich po ceste … Jako cmooon to se fakt dalo uz dopilovat … a spoluhraci s ftipem holywoodskeho Bckoveho filmu? Proc? Ja chci byt sam jako dycky … dyt je to jedna z hlavnich signifikanci te znacky … nastesti tam jsou dycky na chvilku ale tohle teda neni japonske ani nahodou

No … tesim na dalsi dil o tom zadna byl to moc pekny pribeh a dobrodruzstvi se samuskou jak ma byt a casem si to rad dam na hard … ale ma to proste par ale ktere nejdou prehlednout a je to skoda …

A co ted budu hrat na s2 to nevim … bananza me nechytla vubec hades 2 muzu hrat na steam decku nebo s1 a mariokart mam dohrany za 4h … pojd nintendo … donut me utracet za hry ;) je fakt ze musi dostat co nejvic konzoli do obehu a pak muzou prodavat hry ale bez her to zas moc dobre nepujde :)

CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country/30 hodin/#dohrano

Poslední zářez do Xeno série!! I když možná dám časem znovu Xko na switchi.. jedná se o samostatně hratelné DLC doplňující příběh dvojky. Jako každé xeno nezklame :) Combat systém je zas trochu jiný, ale zkušení xeno hráči se neztratí. Jediné co jsem nedala, tak special monstra, protože bych musela hodiny a hodiny grindovat. Skočila jsem na lvl 64, ale ti největší měli lvl 100. Tam už končí zábava
    Jinak ten konec, chjo.... Bez spojlerů jen řeknu, že žádný happy end 😔 což člověk tuší, ale i tak...
    Každopádně mám splněnou sérii a nelituji žádné ze stovek hodin v nich strávených

CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    TASOMACHI: Behind the Twilight/11 hodin/#dohrano

Náhoda tomu chtěla koupit si ji. Hledala jsem v Japonsku nějakou switch krabičku a zalíbil se mi obal (aniž bych rozeznala název z rozsypané rýže). Google nakonec dle foto coveru prozradil název a vzápětí jsem byla mile překvapena, že samotná hra je v angličtině!
    Asi bych to nazvala takovým jiným, lehčím Mario Odysey. Místo měsíčků sbíráte lucerničky a "uživáte" si skákání nad propastmi. Nic víc v tom není. Takový průměr, ale co, městečka byla moc pěkná 🙂

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam