• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    POHODAVOLE: Jsem dojat! Vice v pm
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TOM_HOST: ted jsem koukal, ze mam misto v rodine. Pomahas lidem s technickejma vecma, tak udelam taky dobrej skutek a pridam te tam gratis, jestli chces a budes to vyuzivat. Samozrejme neslibuju, na jak dlouho to bude, takze na reklamace nebude bran zretel :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TOM_HOST: no spis se sejde banda doma na onlinu :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    POHODAVOLE: Ja tomu verim prave :) urcite i coop multak bude zase peklo zabavy i kdyz tezko rict jestli se sejde banda v hospode se switchema v ruce nebo radsi s dskama 🤷🏻‍♂️
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TOM_HOST: online doporucuji. Je to ultra hc, teda pro me alespon :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Mario Kart World / Switch 2 / 4h / #dohrano

Co jsme se na DSku toho nahrali … a na 3DSku … a na wii … a dycky to bylo co si pamatuju long last titul … tady taky muzu krouzit do zblbnuti mam dokonce free ride mod kde si muzu plnit ruzne mini mise ale ze budu vyhravat 150cc hned z fleku to jsem netusil … je tady online ok ten ja si neplatim takze nic a stejne mam pocit ze me tam nactileti nalozi tak ze s tim prasknu :) tech 24 souperu nevim co prineslo pac jestli jsem 12ty nebo 24ty je jedno … bud jsem prvni nebo jedem znovu zejo :) trate uz jsou hodne rozmanite a je tam spoustu moznosti kudy jet az mam pocit ze jedem kazdy svoji a novy prvek jezdeni po stenach je fajn ale neni zasadni pro to vyhrat takze proc ho pouzivat … neni to novy drift … tak jsem si zas pobrblal ale kdyz budu positivni tak je to jednak moc hezke na oko moc hezke na ovladani a moc hezke pro carsim a hlavne mariokart fanouska … jen jsem cekal asi taky o neco vic nove srandy … treba 200cc kdyz ta stopadesatka uz je tak easy? ;) 7 z 10 tomhostu doporucuje

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MBR: Praveze velke multiplatformni hry si da clovek na ps5 pac ta grafika tam bude porad uplne jinde … furt je to 10 tflops vs 3 ale tak nintendo slo dycky vlastni cestou a dokazalo pobavit i bez grafickych orgii s tim jsem do toho i sel ale ted jaksi ztraci dech … ja bych si i dal mozna botw to nemam dohrane vubec ale davat za starou zeldu 2k? Se uplne posrali
    MBR
    MBR --- ---
    TOM_HOST: s tim switchem 2 mam podobnej problem. ani to nevypada ze letos neco zajimavyho vyjde. ff7 remake mam dohranej davno a jinak nic zajimavyho nevidim. jasne re9, ale tak to si dam asi na ps5
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Metroid Prime 4: Beyond / Switch 2 / 30 hodin / #dohrano

Zacnu naopak a to hodnocenim zbytek cist nemusite - 7/10 tldr - je to moc hezky nedodelek

Zklamany nejsem to vubec mozna proto ze jsem neocekaval toho tolik … i kdyz jsem recenze ani trailery apod nechtel pred hranim videt stejne to clovek vi ze to zchlustali ze to neni ono … a neni to pravda … je to metroid prime se vsim vsudy co k nemu patri … nadherne svety fakt krasne udelane a ozvucene … protivnici skveli hadanky taky nadprumerne na dnesni dobu … ale ano nic navic se nekona ano otevreny svet je gimmick ano jizda motorkou je natahovani hraci doby (ftipne ze v dobe dakaru jsem si to uzival spis jako loprais :) ano kazdy ukol po sobe je v jinem koute mapy coz je otravne a zbytecne a po ceste se toho stane tak ukrutne malo ale jinak je to vlastne furt epicka umelecky skvele zvladnuta scifi s nadhernou hudbou zvukem klasickym metroid pribehem a postupem … takovy Rocky IV :) takze ja jsem vlastne dostal na co jsem se tesil a nemuzu brblat … no vlastne … trochu si zabrblam dyt je to moderni … a hlavne dal jsem za to 15k jinak bych si ten switch 2 nekoupil … a pro controller 2 … takze si just zabrblam

Grafika na tv mode - nooo dobre tak jako je to handheld pripojeny k telce … ale furt za cenu ps5 ktera ma kolik 5 let? … zadne wow jako napr u gow ragnarok se rozhodne nekona … a ty objekty ve “filmovych” pasazich ktere jsou zoomnute jsou kostickovane jak z prince of persia 1 … proste neni to zadny graficky orgac … je to pekne umelecky ale technicky vubec … takze 90% jsem odehral v handheld modu a tam je to na “neco v ruce” zase moc hezky … ale ruce trpi no :) je to tezka konzole a ty joycony jsou velke uz na takovy tanec s prsty … navic vydrzi to 3 3,5h max … ale diky bohu za usbc nahore na powerbanku … zpracovana je ta konzolka moc pekne ale nic prevratneho se nekona … asi to byl zbytecny a vyhozeny peniz ale tak zijem jenom jednou

Spoil necist pokud nemate dohrano - ale lehky nic co by vam skazilo hru nebo postup

Takze nedodelky-rychlokvasky … ty zelene krystaly v dunach prinasi to neco do te krystalove penezenky? NE! Ty velke balvany co se daji rozbit ano … ty male po ceste ne … tak proc to tam je? Proc je tam vlastne cela ta duna? Proc musim jet pres celou mapu pro jednu blbou vec v bode A abych zas jel zpatky a mohl pokracovat zase v bode A … proc to nemuzu posbirat aspon postupne jak chci a pak to prinest najednou? Proc si mam myslet ze muzu vsechno a kdy chci kdyz to tak vubec neni? Proc mi radi ze mam nekoho hledat v dunach kdyz tam zatim neni protoze jsem jeste neudelal jednu kravinu nepodstatnou pro dej? Proc mi ukazuje mapa ze je tam predmet ktery tam neni dokud zase neudelam jednu nepodstatnost kterou ani nemam v planu? Je tam vic takovych picovin ktere me dycky donutili zvednout oci v sloup protoze tohle se delalo 10let? Finalni boss byl nudnejsi nez drtiva vetsina tech vetsich po ceste … Jako cmooon to se fakt dalo uz dopilovat … a spoluhraci s ftipem holywoodskeho Bckoveho filmu? Proc? Ja chci byt sam jako dycky … dyt je to jedna z hlavnich signifikanci te znacky … nastesti tam jsou dycky na chvilku ale tohle teda neni japonske ani nahodou

No … tesim na dalsi dil o tom zadna byl to moc pekny pribeh a dobrodruzstvi se samuskou jak ma byt a casem si to rad dam na hard … ale ma to proste par ale ktere nejdou prehlednout a je to skoda …

A co ted budu hrat na s2 to nevim … bananza me nechytla vubec hades 2 muzu hrat na steam decku nebo s1 a mariokart mam dohrany za 4h … pojd nintendo … donut me utracet za hry ;) je fakt ze musi dostat co nejvic konzoli do obehu a pak muzou prodavat hry ale bez her to zas moc dobre nepujde :)

CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country/30 hodin/#dohrano

Poslední zářez do Xeno série!! I když možná dám časem znovu Xko na switchi.. jedná se o samostatně hratelné DLC doplňující příběh dvojky. Jako každé xeno nezklame :) Combat systém je zas trochu jiný, ale zkušení xeno hráči se neztratí. Jediné co jsem nedala, tak special monstra, protože bych musela hodiny a hodiny grindovat. Skočila jsem na lvl 64, ale ti největší měli lvl 100. Tam už končí zábava
    Jinak ten konec, chjo.... Bez spojlerů jen řeknu, že žádný happy end 😔 což člověk tuší, ale i tak...
    Každopádně mám splněnou sérii a nelituji žádné ze stovek hodin v nich strávených

CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    TASOMACHI: Behind the Twilight/11 hodin/#dohrano

Náhoda tomu chtěla koupit si ji. Hledala jsem v Japonsku nějakou switch krabičku a zalíbil se mi obal (aniž bych rozeznala název z rozsypané rýže). Google nakonec dle foto coveru prozradil název a vzápětí jsem byla mile překvapena, že samotná hra je v angličtině!
    Asi bych to nazvala takovým jiným, lehčím Mario Odysey. Místo měsíčků sbíráte lucerničky a "uživáte" si skákání nad propastmi. Nic víc v tom není. Takový průměr, ale co, městečka byla moc pěkná 🙂

PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    RoboCop: Rogue City - Unfinished Business / PC / 13 hodin / #dohrano
    Tak mojí první letošní dohranou hrou je takovej, dalo by se říct, datadisk pro původní hru RoboCopa. Stručný hodnocení by bylo - no nebylo to špatný, ale už toho bylo dost :) Opět stejnej gameplay, kdy je hlavní hrdina chodící kolos, pomalej, neobratnej, ale hodně vydrží a většinou likviduje první ranou. Aby to mělo aspon trochu smysl, tak to chce si to dát aspon na druhou nejtěžší obtížnost, když jsem měl už víc vylepšeních, tak pak tu nejtěžší. Pak je to trochu výzva v největších arénách a párkrát jsem to podcenil/nestihnul a už se černala obrazovka. Velký mínus je v tom, že se to odehrává vlastně v jednom baráku. Sice prostředí jsou vcelku různorodý, ale pořád jeden barák. Je tu spousta vedlejších činností a jsou tu i mise, který si hráč dá za jinou osobu nebo v jiný době a často jsou nestřílecí. Ale že by mě nějak nadchly? Slušný plus jsou aspon zbraně. Sice hlavní kanon RoboCopa bohatě stačí a je to vlastně nejlepší zbran ve hře, tak občas je fajn nějaký další zpestření :) Ještě jedno zklamání bylo, že na na konci neni žádnej epickej bossfight :/

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JUNGLER: ja by som asi tiež potreboval brýle tbh, ale dá sa tam nastaviť veľkosť fontu atď., nakoniec to nebol na mojom 55" paneli problém
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    LEFTY: Jednoznačně potřebuješ brýle 🤓 . Měl jsem stejný problém 😅.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    L4MA: to vůbec, jde to s ním dobře.
    L4MA
    L4MA --- ---
    LEFTY: jasny, pochopil jsem to tak, ze na gamepadu to je peklo.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    L4MA: viz níže - prostě je tam textu jak v gamebooku kříženým s biblí. Špičkovýho textu. Ale na telce to prostě nedokážu všechno číst.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    CLAVEN: já jsem se právě nepřenesl přes ukecanost hry na "konzolovou vzdálenost". Ovládání problém nebyl, ale tolik číst na velké telce jsem nedokázal. Potřebuju to blíž před očima. Ale monžá už jenom potřebuju brýle :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LEFTY: co je tam za problem? az to jednou opravej pro Switch 2, tak bych si to rad dal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LEFTY: moje prvé dva playthroughs boli na PC, ale na tej konzoli si zvykneš a potom sa to už hrá úplne dobre. Dokonca technicky aj úplne bez problémov, až na jedno spadnutie ku koncu, ale to skôr bolo mojím extenzívnym používaním quick resume.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam