• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Podobně jako v reálu

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ja vcera koukal vic po poulicnich posterech a prekladal jsem si je translatorem. Je to taky slusnej fenomen. Motivacni plakaty ohledne koureni na ulici atd.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    este k tem slevam...byla tam 6 tu sem vzal a Taiko No Tatsujin 80% dolu. za 320! ale ja sem drevak a myslim,ze bez bubinku to stejne neni ono :)) -vymluva
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    popr. neco takovyho.)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj a je na tom pekne videt, jak uz si pětka reakcemi a atmosferou sahá do Zera. Je tam vic nájezdů kamery, vic "Nani?" momentu a bizaru. Jakoby autori konecne ziskali naprostou sebejistotu a uvolnili se a lehce se s fantazii urvali ze řetězu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: my musime vopatrne!! dyztak zazitky do spoiler tagu, nebo my dva v poste! :D
    ja uz jedu druhou postavu a tohle sem v ty serii este nezazil! upe se bojim hrat,aby mi necinkla naka trofej,ktera by to provarila! :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jak uz sem ti psal....sem fakt rad,ze sem to vzal a hral! a jeste budu!
    Kazdej dil je specifickej a ma svoje. Je zajimavy sledovat,jak se s jednotlivejma dilama ucili, co funguje, co ne. jak se to cely vyvijelo a herni postavy jak se menej! supr!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    pětka je naprostá pecka, a to jsem pořád jenom v první části.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: tjn. Dragon Questy, FF a spol. jenom tak o prvni mista nepripravi a navic je to serie urcena spis pro celkem specifickou cast trhu a ta fanbase bude podobna jako na zapade, tj. pro tricatniky/ctyricatniky, kteri s tou serii postupne nekdy od toho roku 2005 vyrustali.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jak jsem se te trilogie remasteru bali, tak se z ni vyklubaly pomalu ty nejlepsi hry serie vid.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a 5 je neskutecnej narez!!! co sem koukal na par zebricku, tak spolu se Zero a 6, 7 nejlepsi dily!!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw anketa Yakuza dohral jsem.... hlasovalo 7 lidi. imho to sme uz vsichni ne? :) diky!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: celej vecer nee,ale v ty 5 uz padaj hodne dobre :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty graficky skoky sou celkem peklo,ale Zero z toho vyslo este dost dobre!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Když v Yakuze na ulici omylem srazím civilistu, tak...

7 hlasy od 7 respondentů

GEE
      GEE --- ---
      LOPIK: Tak ze bych ho tim padem dal po petce? Ja se prave bojim dalsiho padu jako po druhym Kiwami do trojky. Jasne, po par hodinach jsem jel jako nic, ale bolelo to.
      BOBESH
      BOBESH --- ---
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      Zero je skvělý, ale trohu mě dostal ten starší engine, když jsem do toho přešel rovnou z šestky.. Má to 60 fps, interiéry jsou možná i hezčí, ale ten rozdíl je dost velký..
      LEFTY
      LEFTY --- ---
      pro zajímavost: bavil jsem se s kámošem, co žije v Japonsku a dost sleduje herní scénu - je to teda hlavně nintendář, ale přehled má. Bohužel v Japonsku to moc "v kurzu" není.

To nic nemění na tom, že celá sága je skvělá, a kdybych z ní neměl vybrat nic jinýho, tak rozhodně zero.
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      GEE: jj ja si pri doporucovani Zera pripadam obcas jako militantni sektář, kterej stoji na ulici s megafonem a hlasa prichod mesiase, ale tahle potrhlá hra si to proste zaslouzi.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam