• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: s tim automatem sem myslel,ze toe jen storka ke konverzaci s holkama :o
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak ohledne Yakuza filmu chci dohnat tuhle serii, ale je trochu problem najit combo, aby sedely eng subs a verze filmu. Do cz mam dojem prelozili akorat jeden dil z trilogie, ale taky jsem nenasel funkcni torrent. Nemate to nekdo?

Džingi naki tatakai (1973) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/94332-dzingi-naki-tatakai/komentare/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: no super. revelations je tam za Kiryu akorat jedna. Jakmile potkas toho niggu Macka, tak se ti na mape ukaze vykricnik a pak to funguje jako v predchozich epizodach, tj. uvidis na ulici nejakou bizarni scenku, prepnes se do fps pohledu, automaticky ti nazoomuje kamera a rozjede se to.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Končím první - ještě asi dorandím s tou kočkou v klubu, uvařím ty nudle, rád bych našel ten supervzácnej automat a teď tam přivezli nějakou skvělou videohru, kam se musím podívat.. Jo a taky bych rád našel nějaký ty revelations jak o tom mluvil nějaký týpek, co jsem ho potkal, ala na to nemůžu přijít - takže to mám vlastně už hotový :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Hi Mr Kuze actor man(w/ shitty video quality)
    https://www.youtube.com/watch?v=pc6e5arbIYQ
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: btw uz jsi ve druhym aktu, anebo sbiras posledni otazniky v prvnim?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Kuze IRL je boží, na youtube je dost ukázek z těch šílených filmů - toho do těch her dřív nebo později prostě museli přidat
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No tak po skoro 4 hodinach v druhým aktu muzu rict akorát... no ty vole!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak zas na druhou stranu nerad jim to komolim, ale uz toho je hodne za ty dily :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: :D ale to je dobra finta
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: lol. ja si zas pocestuju nektery ty jejich jmena. Hana-chan uz je spis "Háňa". mala maserka Mari byla Maruška. ted tam je jeden,co se menuje Horie,tak je Honimir, pac sem si proste nemohl vzpomenout :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No přesně. Taky musím dodělat tady Horáka, Dojo a par rande s holkama.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    este s nim mam nedovyrizeny ucty-trenink s Akiyamou! neslo mi to "suicide running" nebo jak. prijde cas a do ctyrky se vratim! :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: diversify your portfolio!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mu dam,ze se bude mlatit s kazdym hejskem na ulici! zadny takovy! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Makam na tom. Bobesh mě včera přišel pohecovat na stream a už jsem v druhým aktu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ja to taky zasekl od vcera,co zas chodim do worku! :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    do víkendu (no, do pátku) pauza. Mám nasekaných screenů z Y5, ale můžu se nad tím tetelit akorát s Bobshem. Koukejte to dohnat! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam