• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no jo vlastne. Pan kolega ma uz sestku za sebou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno slusnej gigant ta 5! sem zvedavej estli se tomu 7 aspon priblizi. to nam asi poreferuje jako prvni Lopikoid .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: kazdopadne ten jeho manazer je solidni typ. Pripomina mi Jeffa Goldbluma z Life Aquatic. Zaslouzil by si vlastni prostor.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já už taky včera snad naposled odpálil, jedu už jen po story a pak finále..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tyo tak to uz si me predehnal! :)) me uz odpadly nervy s ucenim,tak dojedu to FF a pak hned bezim na odpaliste a snad uz taky na grande finale do Kamurocha! tesim se na 6!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: chmmm tak snad budu mit kliku, kdyz budu po dohrani obihat par restu. Dneska me ceka posledni kapitola s palkarem a pujde se po 130 hodinach do velkyho finale.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ou. tak to neviem. imho 3. takova nahodicka neco jako se spielbergem .))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: nene vubec. v jaky ma byt kapitole?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw uz ste potkali Daddy Papa? .))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: no prave!! o tom sem ale psal! dyz uz tak uz a ne ze jen tak jako :) ja si nemuzu pomoct, ale toe jak s dverma! :)) rekl bych, ze XV me bralo vic. imho takova IX by v tomhle kabatu taky nebyla spatna :)
    Este sem si dal opacko s Advent children a mam v tom slusnej hokej :D
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Tohle je prd transka, mas uz za sebou prece Honeybee Inn, ne?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ale ty sou ferovi aspon! no jak sem psal,tak tady jeden jakoze asi ma bejt nebo nevim...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj ty jeho (jeji) lejtka se mi vypalily do pameti :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A ještě pleasure king, ten byl taky dobrej
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no to mas recht. Yoko nijak nekomentovali.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: tak snad moc nespoilujeme.... Control dorazis o vikendu a s cistym svedomim zaparkujes zpatky ... doslova.
    GEE
    GEE --- ---
    Kua uz abych ten pitomej Control dohral...zas se na tu petku zacinam tesit, kdyz vas tak posloucham.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jsem trochu pohnul s pribehem a jako jo, ten pálkař je dobre napsanej. Uz tomu jeho neurotickymu a traumatizovanymu charakteru rozumim o neco lip. Sice mi porad trochu dela problem to, ze nepatri mezi nejostrejsi tuzky v penalu, ale ucel to splnilo. Po vsech tech ultra alfa charakterech je to prijemna zmena.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ale ten/ta je priznana ne? Yoko se nevi
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: vtipny je jak Haruka od ni dostane ten kostym, kterej byl puvodne pro nekoho trochu jinyho :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam