• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jojo, ten fight na kazdym rohu je fakt strasnej opruz a u Haruky mi to nechybi. Ale jinak skvely side questy, zajimavy napady - skvela hra!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Pětka byla super. Sice nekonečně dlouhá, ale taky jsem se skvěle bavil. Kazdopadne je nezvyk behat po ulici aniž bys vyprovokoval fight viď. Chvíli jsem si říkal, co je špatně :)
    GEE
    GEE --- ---
    Včera jsem se konečně prokousal k Haruce. Nemůžu si pomoct, ale jak si všichni na pětku stěžujou, pro mě je to totálně kouzelný. Vlastně se bavím víc, než u jedničky!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak u sedmicky je zajimavy, ze designeri udelali krok zpatky, co se UI tyce. Pryc je plasticka mapa z Kiwami 2 a sestky, menu je o neco osklivejsi, peknej mobil v obrazu vystridal celkem osklivej a plochej mobil v pristupu az z menu a nektery graficky rozhodnuti, jako treba dost hruba animace v bistru s cernym boxem je podivna, stejne jako slot machines jsou vyreseny maximalne jednoduse (to uz pachinko herna ve ctyrce vypadala lip) ale zase se vratily moje oblibeny animace ze Zera, jako rozstresena kamera pri udivu NPC a dalsi mechaniky a hudebni motivy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY: loni jsem chvili koukal na jakousi japonskou streamerku, ktera u vsech scen Majima vs Makoto hystericky brecela dojetim. Obcas jsou ty streamy solidni bizar :) Kazdopadne Yakuza je regulerne prvni herni serie, kde jsem se nejvic za posledni rok nahlas nachechtal, coz je u her celkem vzacnost.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja jsem se nemohl prestat smat, kdyz jsme pri hrani poprve videli White Shark :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Tech momentu bude hodne, tesim se :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY: Ajajaj už u nej koukam na scenu, jak Mika chce dat Kiryu to nejcennější co má... to se neomrzi :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Prave, koukam jak nekdo kdo dodelal Personu rekne na prvni hrani Yakuza :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY: Timestamp mi z app jede, tak cajk. No u těch Rockabilly jsem se spis max tak parkrat pousmal, ale tady toho to rozbouralo ovšem solidně :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: hmm na novem nyxu me neslepe timestamp, odkaz ne embed :) 26:10
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tento pribeh me moc nechytil, ale je videt ze nekoho to doslova chyti :D Yanki Doodle Do!

Let's Play Yakuza 0 With CohhCarnage - Episode 15
    https://youtu.be/klWuQNRKMec?list=PLN39y5i_H0FnMgk15kKBR3oB3Zkruapm1&t=1573
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej asi nazhavim YouTube. Na Bloombergu píšou, ze export japa wrestlingu má stejnej popkulturni potenciál, jako anime a hello kitty

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Říkám si, ze ten japonskej wrestling musí být ještě větší peklo než ten mexickej Lucha Libre.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyy ve u tohohle sem si rikal,ze se tvari furt, jak dyby ho nekdo znasilnil nebo co a von se tak fakt tvari i v tom realu :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lajn Majka

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No kez by. Reálný předlohy mají: Kazuchika Okada, Hiroshi Tanashi, Tetsuya Naito, Hiroyoshi Tenzan, Satoshi Kojima a Toru Yano
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: i pocket fighter? :) asi vsichni Six Lunatics? dyby tam dali radsi vic real zenskejch na chat! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj všichni jsou real včetně Rainmakera :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam