• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    LEFTY: PS5
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: pc nebo ps4?
    GEE
    GEE --- ---
    LEFTY: Disco Elysium je vyborny. Ale muj prvni run skoncil po 20 hodinach neslavne - proste jsem vycerpal moznosti a nemohl se s pribehem pohnout dal - to uz dneska neni ve hrach uplne obvykly. Takze si potrebuju dat trochu oddych a vratit se k tomu od zacatku
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: ot- Disco Elysium je dobrý?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: imo nejvetsi/nejdelsi dil.
    Main Story
    38 Hours
    Main + Extras
    66½ Hours
    Completionist
    123 Hours
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA:
    LEFTY:
    BOBESH: Z remasterovane trilogie je to pro me rozhodne nejsilnejsi. Takze bych to radil za Kiwami 1 a 2. Uzil jsem si vlastne vsechny hrdiny az na baseballistu, kteryho jsem jen proletel - trefovat micky se mi nedari a po tak dlouhe dobe (68 hodin se ti mozna zda malo, ale ja koukam, ze jsem zacal hrat pred 2 mesicema s kratkou prestavkou u Disco Elysium - casu na hrani neni moc) se mi s tim proste uz nechtelo placat.

Hlavni pribeh super, side questy super, graficky uz na koukatelne urovni, takze ja jsem spokojenej. A vite, co chronologicky vyslo po 5, zeano? Je cas vratit se do minulosti!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Haruka a Kyriu se ale nepočítají - Kyriu je nadpostava a Haruka se nepere.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    na me 5 postav uz bylo trochu moc. imo dyz uz tak ideal tak tri
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak ale uz!!

GEE: 68.slusne probehnuto! cg! jak to hodnotis? byl to dobrej napad, blbej?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: užij si volno... odpočiň si... zdřímni si... https://pbs.twimg.com/media/EtLAznvXYAwpLhY?format=jpg&name=large
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Tak oficialne vitej mezi Dreamers a uzij si zaslouzenou RGG dovolenou ,)
    GEE
    GEE --- ---
    Po 68 hodinách konečně Fin. Těch odehraných 25% mě děsí...ale dobré to bylo!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: dik! Sem kazisuk ja vim :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: a tak jsem to radeji smaznul. pravdu díš.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    spoiler si kazdej vyklada dost individualne. imho ta serie je i o objevovani a prekvapeni. sedmicka je aktualni dil.)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ten vinyl set má styl

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Případně Haruka vs Daikon

Yakuza Ishin - Karaoke with Haruka
    https://youtu.be/RVk1OL9C7WU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam