• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NAGASAWA: Tak o teto hre slysim podruhe v zivote - ale vidim ji dozajista poprve. Dik za pripomenuti. A divim se, ze to neni na Saturna nebo neco. (Oprava - tak prej to vyslo na GameCube, mrknu se na to, vypada to hrozne!!!).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Sonic the Fighters coming to Lost Judgment
    https://youtu.be/Mzygk8-0Elk
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Rano to RGG pustili do sveta s nahledem z herny a je to naprosto sileny :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno taky nevim :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak v Judgmentu bude v Sega Arcade Sonic: The Fighters. Vůbec nevím, ze se Sonicem vznikla i automatova bojovka a navíc ve 3D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE
    GEE --- ---
    Pár Yakuza střípků, i když aktuálně nehraju - jedu teď AC: Vallhalla, kde se čtverečkem uskakuje. Neustále uskakuju místo toho, abych rubal.

A Spotify už ví, co já rád!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: ale zase na druhou stranu na to radeji nekoukejte, nebo dopadnete jako ja a budete si doma delat vlastni Anmitsu.

Anmitsu あんみつ - Mlsný králík z rýžového těsta
    http://mlsny-kralik-z-ryzoveho-testa.blogspot.com/2015/09/anmitsu.html
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Kvůli Kantaro bych sel klidně i do Netflix trial verze být tebou

ONEGAI hayaku!
    https://youtu.be/K3s_4jXtIfQ
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Kantara jsem chtel stahnout a ono to snad online neexistuje.. Netflix zabiji piraty tvl..
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Animovanej Netflix. Ale co jsem zahlidl hrany na youtube vypada taky uzasne
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Do ty hrany verze na youtube? Proloz si to jeste s Kantaro na eng Netflixu a budes to mit kompletni. To je vrazedny combo.
    GEE
    GEE --- ---
    Jinak jsem se Nago včera pustil do Goku Shufudo a dalo mi hodně práce se ve vlaku nesmát nahlas...neuvěřitelně dobrý!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Steaming Onomichi ramen hat

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem duchovní bracha i seg(r)a Yakuzy - Shenmue 1 - 2 je na Store ve slevě -75%, ale vzhledem k věku, kterej se na tom vazne podepsal je to kauf jenom pro ty odvážnější
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Viď. Chicken Legs teď dostavsji úplně novej význam
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: tvl to kuře je nabušený jak Saejima
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Fun Fact: A manga exist where a Chicken is the main character.

Rooster Fighter is the battle action manga that tells the story of how humanity is threatened by monsters with overwhelming might called "Kijuu."

As the cities are destroyed and the people fall into despair, a rooster stands up to face against the threat. It is the story of how a single rooster saves humanity.

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ten fight neni tak hroznej - staci parkrat probehmout dungeon a da se to. Dulezity je mit healera nebo dva v parte a hlidat si Ichibana
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam