• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: peknej postreh. Tajgaaaaaaaa.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pardon za translate!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Už jsem pozdravil na Twitteru, ale ještě jsem to neudělal...
    Šťastný nový rok. I letos se těším, že s vámi budu mít dobré vztahy.

Brzy na Nový rok se o tom mluvilo v živém novoročence (smích), ale i letos je naše studio jako naše studio a čelili jsme zajímavé herní produkci s vášní, hybností, lepidlem, přesvědčením a humorem. Děkujeme vám za spolupráci. Pro mě osobně chci jen udělat "Ryu ga Gotoku 8 (předběžně)", které již bylo oznámeno, a aktuálně se vyrábí. To je letos vše. Každý den přemýšlím o nápadech tak moc, že ​​mám hlavu opotřebovanou, ale jsem si jistý, že to může být velmi zajímavé. Nevím, kdy to bude, ale doufám, že můžete očekávat zveřejnění a zveřejnění informací. Loni jsem se mohl pustit do sólové činnosti jako textař a byl to také rok, kdy jsem si mohl osobně plnit své sny. I když letos nezanedbávám svůj hlavní byznys, chtěl bych udělat maximum a něco vytvořit. Jako téma pro letošní rok bych rád uvedl slovo „zdravý“, což je v poslední době moje motto. Baví mě tvrdě pracovat a díky tomu mohu dělat dobré práce a mnoho lidí to baví a celý tým je spokojený. Nejde jen o vydělávání peněz nebo o zábavu při jejich výrobě, ale o vytvoření takového „zdravého“ koloběhu, který vykouzlí úsměv na tváři všem zúčastněným, je ideálem a cílem člověka, který svěří tým nebo práci... Budeme pečovat o své zdraví a tvořit zdravá, zábavná a vášnivá díla. Všichni, prosím, dávejte na sebe pozor.

Doufáme, že si interakci s "Ryu ga Gotoku Studio" užijete i letos.
    Je pozdě, ale znovu... Ještě letos děkujeme!
    あけましておめでとうございます(いまさら) : 堀井螺旋 -龍が如くスタジオ・堀井亮佑ブログ-
    http://blog.livedoor.jp/horiisan/archives/52338413.html?s=09
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: tohle jsem vlastně dělal až po dokončení hlavní linie, o to víc mě to potěšilo. Fakt perfektní writing.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Mne je nejvic smutno po bandě z New Gaudi. Asi tam vecer zabehnu.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Stýská se mi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj ten byl skvelej. Screenshot jsem si tehdy taky neodpustil

[NAGASAWA @ GameShots :: screenshoty z her]
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Když jedeme ty screenshoty (dávám link, kdyby se chtěl někdo naprosto vyhnout spoilerům):
    Judgement 1: https://pbs.twimg.com/media/E4VuypQWUAIb0yS?format=jpg&name=large
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: stejne jako...

LOPIK
    LOPIK --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Opravdovej Kiryu je jen jeden

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw daber Yagamiho - Takuya Kimura

Takuya Kimura G-Shock advert
    https://youtu.be/YPFLCxI8ERk
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: No do prdele. Tak to respekt :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Muhehe ;-)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: u tehle sceny se poprve, jak rika kolega Gee: "krajela cibule".
    MISEC
    MISEC --- ---
    Vo svetle nizsie napisaneho je to asi predcasne ale celkom sa tesim ked sa dostanem k Lost Judgementu.

Po tolkych reciach o Japonsku mam chut na japonku, vecer skocim do klubu k Majimovi snad mi nejaku peknu posle ku stolu ;).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    U Tsushimy jsem si na tretim ostrove rikal..

GEE
    GEE --- ---
    MISEC: Neboj, ja mam Tsushimu taky dohranou :-) Ale Yakuza je proste jinej level, to je to pravy Japonsko
    MISEC
    MISEC --- ---
    NAGASAWA: ok, tak je to este lepsie (drahsie) ako som si myslel :)).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam