• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: Buď v klidu. Podívej se na ikony a jak říká Terz - jsou to porad jenom Kamen Nůžky Papir. Je to v podstatě stejný, jako Cabaret v Zeru, kde jsi přiřazoval holky ke klientům. Mně to nedavalo první chvíle vůbec smysl a pak jsem si říkal moment, vždyť to musí být úplně primitivní a vlastně bylo. Za chvíli to prokouknes. Tohle jsem tehdy psal a za dva dny jsem měl 15 miliard

TERZ
    TERZ --- ---
    CROME: zvladnes to levou zadní, jen v textu se to vysvetluje blbě.
    CROME
    CROME --- ---
    TERZ: Omg jako nedava to dmysl doufal jsem ze ro zvladnu bez studovani tutorialu
    TERZ
    TERZ --- ---
    CROME: Mas moznost to pustit na stream?
    Zhednodusene nejdriv musis rozbit obranu (kamen/nuzky/papir s barvickama) viz graf vlevo dole a pak akcionare umlatit utokama. Pouzival jsem vzdy barvy utoku dle uvadeneho nasobice komba (ma tam treba napsano combo a u toho cervena) tak sem utocil cervenym kasparem.
    CROME
    CROME --- ---
    Neeee ja to fakt nenavidim, nevim co mam delat ksem skoro pred krachem, co se ma delat na meetingu…..grrrrrr?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Otravnost je primo umerna zacatku. Narozdil od ostatnich aktivit to ma learning curve.
    Kdyz na zacatku prestrelis, nebo nevystrelis zotaveni trva dele a tvori to zmateni.

Jakmile se dostanes na dalsi uroven, pak uz zisk z jedne budovy zaslape zisky predchozich do zeme a neni treba premyslet :)
    Rozhodne to neni ve stylu ostatnich miniher a prekvapilo me to taky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Psal jsem to uz loni, ale tady si k minihre muzete objednat primo ryzovy susenky, at mate autentickej zazitek

Sanko Seika, japonské krekry se sójovou omáčkou, 127 g | Susi.cz
    https://www.susi.cz/vyrobek/sanko-seika-japonske-krekry-se-sojovou-omackou-127-g/

TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: jj plus typek z Ounabara Vocational School, kterej zvládne sám táhnout vymaxovanej původní obchůdek a za 2 hoďky je hotovo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jj bába vsechny ukecá a kuře klove za nízkej pocet bodů. Profit. Kdyz se tahle parta doplní zlatejma managerama, tak jste neprustrelni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CROME: mel sem to stejne! me to fakt az sralo s prominutim. ale diky prave pobizeni odsud, odmene, ktera za to je a navodu, kterej tu Naga popsal, to pak slo v pohode ;)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Je to otravný protože R2 ale jsou z toho pěkný peníze. Úplně kašlat na nějaký jiný byznysy, hlavně maxovat ten původní neprodejnej, to imo zvládne vytahnout cca do ranku 50. Kde sem koupil tuším nějakou kocici kavarnu, s tim sem vylezl az do ranku 20, prodal a koupil zas nejakej s max profitem a s tim az so konce. Dalsi byzynysy kvuli trofeji za 10 miliard sem kupoval az po "dohrání ". Reálně těch zaměstnanců ani není moc potřeba. Hlavně jim v každým kole plnit ty požadavky na premie a kdyz je možnost reklamy tak zaplatit, s kuretem a babkou jsem sel i na ten finální meeting a v pohodě.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    dokonce jsem k tomu loni sfouknul i rychlo-návod :D

CROME
    CROME --- ---
    BOBESH: Neeee proc? Nechci!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: a jak jsi potom byl rad vid hehe :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))) takhle do me hucel taky! tenhle business me malem pripravil o dohrani hry! :D vubec mi to neslo, nechapal sem, dost prodelaval a jeste sem kvuli svy blbosti u toho stravil imho 2x vic casu nez bylo treba, ale stalo to za to!! Ganbare!! ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: to das. jakmile se dostanes do vyssiho tieru, tak to jde rychle. parkrat vymenis managery a budes inkasovat. Tuhle Terz to snad dorazil ze jedno dve odpoledne.
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Hmhm toho jsem se bal:(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mě ten management bavil. Sice tu cast inkasovani zisku, kde se musela dret R2 byla zbytecne dlouha, ale ten viteznej potlesk a rozstrileni akcionari byli fajn. Hlavne management doporucuju dorazit kvuli jednomu skillu, kterej za to dostanete a desitkam milionu pro upgrady.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    CROME: Na prachy to ani neni. Delas to jenom kvuli klasickemu trope - optional team member is better than the team member at home :)

Jinak opruz, no asi zalezi na tobe.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CROME: Jestli nejedeš na platinu, tak to můžeš klidně přeskočit.. Je to asi nejlepší na peníze, ale ty ve výsledku taky moc nepotřebuješ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam