• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Zbožný přání číslo 2.736

Sega Please Release The Yakuza Kenzan Spin-Offs In English
    https://kotaku.com/yakuza-kenzan-ishi-spinoff-ps5-sega-samurai-release-1849341080?fs=e&s=cl

I know this sounds absurd given the number and prominence of Yakuza games around these days, but it’s true! Folks were so anxious about it, in fact, that every tiny little change that Sega made to Yakuza 3's English release was scrutinised to hell and back, with fans terrified that any little thing that could potentially hurt sales would mean the end of the series in the West.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Goro Majima to dotáhl do Rainbox Six Siege

BOBESH
    BOBESH --- ---
    wtf? to delaj na "like a dragon 2?" a taky na 7.dilu - coz bude pokracovani bez Kazumy? :O to sem teda zvedavej!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: akorat k tomu nejde nic moc co dohledat, tak uvidime.
    GEE
    GEE --- ---
    Mi to nedalo

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Z centrály

RGG just announced a new game titled YAKUZA 7!
    It is a continuation of Yakuza 6, with a new main character!
    More details to be announced next month.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Cool, reknu bratrovi. Lepsi pozde nez vubec :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj :)

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Y7 bude podle všeho v příštím PS plus essential!
    CROME
    CROME --- ---
    Diky moc kluci, zejtra se do toho jeste jednou vrhnu.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Zkusim to jeste jinak - vyber nejnasranejsio akcionare, uvidis ze ma 3 cerveny stity - vyber zamestnance kterej ma modrej utok a boom, obrana je cela fuc na jednu ranu (protoze modra -> cervena -> zelena -> modra) a pak uz jedes utok.
    Muzes se slozite a strategicky ucit jak ty staty fungujou a co je efektivni etc. Nebo se na to taky muzes uplne vykaslat a proste jít podle toho, ktera barivcka u daneho akcionare dela combo (kazdej dalsi utok bude delat vetsi dmg). Tohle cely ti staci k tomu vyhrat jakejkoli meeting.

V mezicase idealne kazdej vydelanej Yen sypej do treningu zamestnancu a investic do byznysu kterej uz mas misto kupovani dalsiho. Investice zvysujou zisk
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: Buď v klidu. Podívej se na ikony a jak říká Terz - jsou to porad jenom Kamen Nůžky Papir. Je to v podstatě stejný, jako Cabaret v Zeru, kde jsi přiřazoval holky ke klientům. Mně to nedavalo první chvíle vůbec smysl a pak jsem si říkal moment, vždyť to musí být úplně primitivní a vlastně bylo. Za chvíli to prokouknes. Tohle jsem tehdy psal a za dva dny jsem měl 15 miliard

TERZ
    TERZ --- ---
    CROME: zvladnes to levou zadní, jen v textu se to vysvetluje blbě.
    CROME
    CROME --- ---
    TERZ: Omg jako nedava to dmysl doufal jsem ze ro zvladnu bez studovani tutorialu
    TERZ
    TERZ --- ---
    CROME: Mas moznost to pustit na stream?
    Zhednodusene nejdriv musis rozbit obranu (kamen/nuzky/papir s barvickama) viz graf vlevo dole a pak akcionare umlatit utokama. Pouzival jsem vzdy barvy utoku dle uvadeneho nasobice komba (ma tam treba napsano combo a u toho cervena) tak sem utocil cervenym kasparem.
    CROME
    CROME --- ---
    Neeee ja to fakt nenavidim, nevim co mam delat ksem skoro pred krachem, co se ma delat na meetingu…..grrrrrr?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Otravnost je primo umerna zacatku. Narozdil od ostatnich aktivit to ma learning curve.
    Kdyz na zacatku prestrelis, nebo nevystrelis zotaveni trva dele a tvori to zmateni.

Jakmile se dostanes na dalsi uroven, pak uz zisk z jedne budovy zaslape zisky predchozich do zeme a neni treba premyslet :)
    Rozhodne to neni ve stylu ostatnich miniher a prekvapilo me to taky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Psal jsem to uz loni, ale tady si k minihre muzete objednat primo ryzovy susenky, at mate autentickej zazitek

Sanko Seika, japonské krekry se sójovou omáčkou, 127 g | Susi.cz
    https://www.susi.cz/vyrobek/sanko-seika-japonske-krekry-se-sojovou-omackou-127-g/

TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: jj plus typek z Ounabara Vocational School, kterej zvládne sám táhnout vymaxovanej původní obchůdek a za 2 hoďky je hotovo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jj bába vsechny ukecá a kuře klove za nízkej pocet bodů. Profit. Kdyz se tahle parta doplní zlatejma managerama, tak jste neprustrelni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam