• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Tak spolu se salarymanem id Tap a dvouma Ichibanama taky pozdravujeme. Na scéně je Kamo yuzu, Katsu sando, gyoza, Avo donburi, kimuchi a spol.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: No pekne pekne. Kachní shoyu ramen?
    GEE
    GEE --- ---
    Dneska jsme si dopřáli

BOBESH
    BOBESH --- ---
    8. listopadu je Den dobré čepele
    Pak jsem se pokusil posbírat scény od Goro Majimy. Pokud je takto porovnáte, můžete vidět rozdíl ve zvukových efektech.
    Skvělé ASMR od Mashimy pro vaše uši. Užijte si to prosím!

https://twitter.com/ryugagotoku/status/1589816099428007936?s=20
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBESH: Soutěž jsem vyhrál :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Jojo, prachy rozhazuju už nějakou dobu, to je fakt praktická vychytávka :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA:
    NAGASAWA: navic je tam v kanclu radio -> soutez a taky Marina!! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: u realit jsou fajn ty questy okolo a jakmile je sfouknes, tak je to solidni banka, kdy si akorat jednou za cas skocis do kanclu, nainkasujes miliardy a jsi bez starosti. Kdyz si navic odemknes perk na rozhazovani penez na ulici a vyhnes se tak fightum, tak je zivot v Kamurochu zase o neco veselejsi.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Jak jsem říkal, že reality nejsou můj šálek kávy... Tak pořád nejsou, ale jako generátor peněz dobrý, to zase uznávám :-) Tak ještě toho Media Kinga.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jednou to muselo přijít

yakuza8.exe
    https://youtu.be/1F04OO6AW70
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: TACHIBANAAAA!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Holky evidentně koukaly na Swingu Garuzu

Swing Girls (2004) Trailer
    https://youtu.be/9yAJbIdoVcU
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Když si k téhle scéně pustím ten band….

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GEE: Hmmm... Jak oni to dělají, že se u nich dá zaujatě koukat i na marching band... :-)
    GEE
    GEE --- ---
    京都橘高校吹奏楽部 大手筋商店街パレード Kyoto Tachibana SHS Band
    https://www.youtube.com/watch?v=ZVJ3Ho83Ksg
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Á vida, já jsem věděl, že v tom bude nějaký trik :-) OK, díky za hint.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: no to nedelej. to jsou hardcore ukoly pro platinu. Spis si probehni mesto behem dne a noci (da se to prepinat v Serena baru) abys potkal vedlejsi pribehy, ktery ti utekly a ktery jsou nektery vylozene skvely. Ukoly jsou vazany na denni doby, tak je dobry to prostridat, abys je triggeroval.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Já už jsem samozřejmě nakousnul Premium Adventure, fakt mám v plánu dojet ještě minimálně ty vedlejší questy. Ale jinak se přiznám, že některé ty úkoly typu sežrat všechno ze všech restaurací mě moc nelákají, hehe :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: No pekna prace a je fajn videt, ze to jde sfouknout relativne rychle, tak gratz a mas tam koukam poctivej report :) Ja tam nechal 4x vic casu, ale vis co ... auticka, reality, rande a vsechny vedlejsaky a divociny okolo to znasobily.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Jen pro pořádek - křížový report zde: [DEEFHA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Bylo to moc pěkný, fakt díky za doporučení!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Sorry, pánové, nešlo to jinak. Moc jsem se teda o prodlouženém víkendu nevyspal a to tříhodinové finále bylo fakt už skoro nad rámec mé výdrže příležitostného hráče... Ale prostě jsem se musel dozvěděl, jak dopadnou všichni ti, kterým jsem přál aby dopadli špatně :-) Takže main story hotovo právě teď. Completion sice vypadá hrozně, ale na stovku stejně necílím a co se týče vedlejšáků, tak těch mám asi polovinu. Dám si teď chvíli voraz a pak je zkusím doobjevit. Protože tolik morálního ponaučení, kolik jsem si z nich zatím odnesl, to se jen tak nevidí! :-)

(Ale teda jestli si dám i nějaké další díly, to v tuhle chvíli nedokážu s určitostí říct...)

GEE
    GEE --- ---
    Jo,ja například zrovna vysetruju, kdo si udělal z kapříků sushi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam