• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem dneska začal v Lucerně festival Eigasai. Do pátku jedou filmy a v sobotu můžete vidět krom divadla Kjogen i tuhle partu a slyšet tak Ishin karaoke live. Viděl jsem je na podzim a byli skvělí

Bubeníci Ryukyukoku Matsuri Daiko CZ na zahájení festivalu Tanabata (Praha, 18.07.20).
    https://youtu.be/UeeYzNlKsWw
    CROME
    CROME --- ---
    Ja si nemuzu pomoc pro me je vrchol serie Zero a to i po graficke strance, soubojovej system top notch zbozi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako jo no. klido tou jednickou. ono to je furt to samy akorat v jinejch obmenach. a kdyz clovek da to, tak hned dvojka ho mile prekvapi grafikou :) zase Zero je lakavy tema 80s. 6 ma zas ty vyhody co tu byly zminovany :)
    CROME
    CROME --- ---
    CROME: Myslim ciste hratelnosti, pribeh samozrejme stoji za to u vsech dilu a musis hrat vsechno!
    CROME
    CROME --- ---
    KULA: Pro zacatek urcite Zero, nebo jak pise Naga 6, hratelnost a system boje je nejvychytanejsi (Zero jeste o chlupinek lepsi nez 6). Zasadni problem pak ale je, ze se uz tezko zvyka na starsi hry serie, kde to obcas dost hapruje….takze kdybych mel ted na vyber asi bych zacinal 1 Kiwami.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: jj mě privedl k serii, pac jsem ho chtel ve virtualnu potkat.
    KULA
    KULA --- ---
    NAGASAWA: no neke! Aniki je můj dětský hrdina!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: Neni zac. Tak se bav a pozdravuj v šestce Beat Takeshi Kitana

KULA
    KULA --- ---
    NAGASAWA: Cením, díky moc, takhle nějak jsem si to představoval!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Navíc Yakuza 6 ti na uvod v menu vysvetli vsechny predchozi dily, tak nebudes kompletne ztracenej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: Pokud ti nezalezi na pořadí, tak ber Yakuza 6: The Song of Life. Je to posledni díl a má několik výhod. Za prvé je na next gen engine, za druhé je nejkratší a za třetí se z valné většiny odehrává na nejmenší mapě. Pokud ti to sedne a bude tě zajímat osud hlavní postavy a budeš chtít vědět víc, tak můžeš navázat prequelem, tj. Yakuzou Zero a potom chronologicky pokracovat. V Yakuze 6 je ze startu akorát 20 minutová sekvence dialogů s dětmi, ale to se dá překousnout.

Pokud bys chtěl nakouknout do universa, tak ber Yakuza: Like a Dragon, co6 je v podstatě sedmá samostatná epizoda s novým hrdinou a tím rozdílem, že jsou v ní souboje na tahy ve stylu jrpg, tj. Persona 5 styl. Kazdopadne klasicka beat em all Yakuza je Yakuza 0, Kiwami, Kiwami 2, 3-4-5 a 6, kde je ústřední postava Kiryu Kazuma, kterou mámě nejraději.
    KULA
    KULA --- ---
    Rád bych si nechal doporučit, jakou Yakuzou začít? mám jich v gamepass asi 8. Úplně neprahnu po každém detailu příběhu, tak necítím potřebu to hrát úplně od prvního dílu. Spíš chci splynout s lore skrze díl, co Tě chytí za ovladač a nepustí.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pripadne pokud byste si chteli doplnit info k Ishinu - idealne po dohrani, tak na uloz.to je snímek

Rjóma ga juku (1997) | Galerie - Plakáty | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/536301-rjoma-ga-juku/galerie/plakaty/

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja vcera hral asi 5 hodin, aniz bych se posunul v pribehu! a to sem se do niceho nenutil: jakoze ted pudu zpivat nebo ja nevim co.
    az vecer sem to trochu posunul, pac uz sem chtel oblict to krasny modry haori! to mi tam nahrazuje nepritomnost tetovani :))
    btw tip na foceni. vypnul sem si minimapu a de pak fotit primo ze hry a nerusi tam UI. navic treba to haori ve foto modu blbne.koliduje.ve hre ne ,)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno hoši je fajn být "zpátky" v RGG světě. Užívám si s tím správňákem každou zatracenou minutu a to, že to nevypadá a nehýbe se jako Lost Judgment jsem hodně rychle přešel. Hlavně je vtipnej ten propastnej rozdíl v podání příběhu oproti tuposti v Gustovi s Ušima, kdy je v prvních deseti minutách Ishinu víc emocí, než ve čtyřiceti hodinách Gusty, tak pripojim akorat skromnou prosbu: hoši developerští západní, vyserte se na hry situovaný do Japonska.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Sakamoto Ryōma - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sakamoto_Ry%C5%8Dma

Život skutečného Sakamoto Ryoma, ale pozor na spoilery.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Borci, já si to tady na chvilku odbooknu, protože se k tomu asi nedostanu během release týdnu, a nejdřív chci dohrát DS, kde to zatím na konec moc nevypadá. Neberte to osobně.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: hej;-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Ze ja ti psal u Bohdana na Discordu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam