• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    KULA
    KULA --- ---
    NAGASAWA: Cením, díky moc, takhle nějak jsem si to představoval!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Navíc Yakuza 6 ti na uvod v menu vysvetli vsechny predchozi dily, tak nebudes kompletne ztracenej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: Pokud ti nezalezi na pořadí, tak ber Yakuza 6: The Song of Life. Je to posledni díl a má několik výhod. Za prvé je na next gen engine, za druhé je nejkratší a za třetí se z valné většiny odehrává na nejmenší mapě. Pokud ti to sedne a bude tě zajímat osud hlavní postavy a budeš chtít vědět víc, tak můžeš navázat prequelem, tj. Yakuzou Zero a potom chronologicky pokracovat. V Yakuze 6 je ze startu akorát 20 minutová sekvence dialogů s dětmi, ale to se dá překousnout.

Pokud bys chtěl nakouknout do universa, tak ber Yakuza: Like a Dragon, co6 je v podstatě sedmá samostatná epizoda s novým hrdinou a tím rozdílem, že jsou v ní souboje na tahy ve stylu jrpg, tj. Persona 5 styl. Kazdopadne klasicka beat em all Yakuza je Yakuza 0, Kiwami, Kiwami 2, 3-4-5 a 6, kde je ústřední postava Kiryu Kazuma, kterou mámě nejraději.
    KULA
    KULA --- ---
    Rád bych si nechal doporučit, jakou Yakuzou začít? mám jich v gamepass asi 8. Úplně neprahnu po každém detailu příběhu, tak necítím potřebu to hrát úplně od prvního dílu. Spíš chci splynout s lore skrze díl, co Tě chytí za ovladač a nepustí.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pripadne pokud byste si chteli doplnit info k Ishinu - idealne po dohrani, tak na uloz.to je snímek

Rjóma ga juku (1997) | Galerie - Plakáty | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/536301-rjoma-ga-juku/galerie/plakaty/

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja vcera hral asi 5 hodin, aniz bych se posunul v pribehu! a to sem se do niceho nenutil: jakoze ted pudu zpivat nebo ja nevim co.
    az vecer sem to trochu posunul, pac uz sem chtel oblict to krasny modry haori! to mi tam nahrazuje nepritomnost tetovani :))
    btw tip na foceni. vypnul sem si minimapu a de pak fotit primo ze hry a nerusi tam UI. navic treba to haori ve foto modu blbne.koliduje.ve hre ne ,)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno hoši je fajn být "zpátky" v RGG světě. Užívám si s tím správňákem každou zatracenou minutu a to, že to nevypadá a nehýbe se jako Lost Judgment jsem hodně rychle přešel. Hlavně je vtipnej ten propastnej rozdíl v podání příběhu oproti tuposti v Gustovi s Ušima, kdy je v prvních deseti minutách Ishinu víc emocí, než ve čtyřiceti hodinách Gusty, tak pripojim akorat skromnou prosbu: hoši developerští západní, vyserte se na hry situovaný do Japonska.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Sakamoto Ryōma - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sakamoto_Ry%C5%8Dma

Život skutečného Sakamoto Ryoma, ale pozor na spoilery.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Borci, já si to tady na chvilku odbooknu, protože se k tomu asi nedostanu během release týdnu, a nejdřív chci dohrát DS, kde to zatím na konec moc nevypadá. Neberte to osobně.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: hej;-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Ze ja ti psal u Bohdana na Discordu :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RUDOLF: Zero jsem si užil.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Ber Zero. Kiwami je v podstatě Yakuza 1. Zero je prequel z 80’s
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hmmm a Kiwami 1 nebo 0? Hraju na PC
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna včera jsem si pouštěl intro Y:4 jak se Akiyama snaží usnout na gauči v kanclu, abych si naordinoval “mood”. No nic, hotovo, jdu konečně hrát.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: lol no tak to ja sem Cech jak poleno, pac brblam nonstop snad i ve spanku! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak u nekterejch je to videt vic :)

u toho Sakamota mi to doslo az ve hre. o to vic me to potesilo!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jasný. Buďme rádi, ze to vyšlo. Každopádně jsme Češi tj. profesionální brblalové.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jinak...ja si to srovnavani zakazu :/ uz tak sem si tezko zvykal na ty vymeny. a to sem puvodni ani nehral...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Peknej detail. To jsem úplně zazdil

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam