• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pripadne pokud byste si chteli doplnit info k Ishinu - idealne po dohrani, tak na uloz.to je snímek

Rjóma ga juku (1997) | Galerie - Plakáty | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/536301-rjoma-ga-juku/galerie/plakaty/

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja vcera hral asi 5 hodin, aniz bych se posunul v pribehu! a to sem se do niceho nenutil: jakoze ted pudu zpivat nebo ja nevim co.
    az vecer sem to trochu posunul, pac uz sem chtel oblict to krasny modry haori! to mi tam nahrazuje nepritomnost tetovani :))
    btw tip na foceni. vypnul sem si minimapu a de pak fotit primo ze hry a nerusi tam UI. navic treba to haori ve foto modu blbne.koliduje.ve hre ne ,)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno hoši je fajn být "zpátky" v RGG světě. Užívám si s tím správňákem každou zatracenou minutu a to, že to nevypadá a nehýbe se jako Lost Judgment jsem hodně rychle přešel. Hlavně je vtipnej ten propastnej rozdíl v podání příběhu oproti tuposti v Gustovi s Ušima, kdy je v prvních deseti minutách Ishinu víc emocí, než ve čtyřiceti hodinách Gusty, tak pripojim akorat skromnou prosbu: hoši developerští západní, vyserte se na hry situovaný do Japonska.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Sakamoto Ryōma - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sakamoto_Ry%C5%8Dma

Život skutečného Sakamoto Ryoma, ale pozor na spoilery.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Borci, já si to tady na chvilku odbooknu, protože se k tomu asi nedostanu během release týdnu, a nejdřív chci dohrát DS, kde to zatím na konec moc nevypadá. Neberte to osobně.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: hej;-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Ze ja ti psal u Bohdana na Discordu :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RUDOLF: Zero jsem si užil.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Ber Zero. Kiwami je v podstatě Yakuza 1. Zero je prequel z 80’s
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hmmm a Kiwami 1 nebo 0? Hraju na PC
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna včera jsem si pouštěl intro Y:4 jak se Akiyama snaží usnout na gauči v kanclu, abych si naordinoval “mood”. No nic, hotovo, jdu konečně hrát.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: lol no tak to ja sem Cech jak poleno, pac brblam nonstop snad i ve spanku! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak u nekterejch je to videt vic :)

u toho Sakamota mi to doslo az ve hre. o to vic me to potesilo!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jasný. Buďme rádi, ze to vyšlo. Každopádně jsme Češi tj. profesionální brblalové.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jinak...ja si to srovnavani zakazu :/ uz tak sem si tezko zvykal na ty vymeny. a to sem puvodni ani nehral...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Peknej detail. To jsem úplně zazdil

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: are you winning son? :)) pecka ta scena a vubec ty asociace s tema postavama!!

to mi pripomnelo, jak maj vyborne udelany prave ty rysy tech postav. at uz co se tyka povahovejch vlastnosti, tak to jak si ulitavaj na tech vizualnich signifikantnich znacich jako je podobnej strih vlasu a nebo jejich barva obleceni.

jeden priklad za vsechny: Sakamoto Ryoma nosi vespod stejnou barvu jako ma Kiryu kosili :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw takova "zajimavost", co jsem se zase priucil diky Ishinu

shodou okolnosti v patek taky vysla hra Wild Hearts, pro ty co netusi: lovite monstra "Kemono" a k tomu vyuzivate prastarou technologii "karakuri". takovy dreveny stavby/stroje. ja myslel, ze toe jen v ramci ty hry, ale ono to existuje. respektive ta "technika". prave v Ishinu! je o tom taky zminka :)

Karakuri (Japanese traditional mechanical devices) - Japanese Wiki Corpus
    https://www.japanese-wiki-corpus.org/culture/Karakuri%20(Japanese%20traditional%20mechanical%20devices).html
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    cutscene when your parents walk into your room (je lepší originál? Tolik otázek)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: naprosto rozumim! ja nakonec nezacal znova po tom patku. nastesti to byl zacatek, kdy to nebylo jeste zamotany. ale rad bych pokecal!! tak bud tady ve spoiler tagu nebo v poste ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam