• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: těším se! A dneska jsem koukal i na tanec s vějířem, takže mam tušení,ze si budu chrochtat!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw myslim, ze GEE celkem exceloval v karaoke. v Ishinu na tebe ceka song!! ;))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha! kouknu! diky za info!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dneska jsem se znovu prihlasil na ten newsletter Segy kvuli katanam a dneska to prislo po dvaceti minutach, respektive potvrzeni. Kod jeste nenam

THANKS FOR SUBSCRIBING!
    We’ll keep you up to date with all the latest news, content and offers about Like a Dragon: Ishin!, the Like a Dragon series as well as other great SEGA titles.

To make your experience with Like a Dragon: Ishin! even better, we’re offering you two exclusive weapons, the Bonechewer and Waterdrop katanas, to slay your enemies in style!

We’ll email the PlayStation®4 code straight to your inbox after the 21st of February, with more details about how to redeem your code to download the in-game content.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: a jaky jsou prvni dojmy? Vzdycky si rikam, jaky maji lidi pri prvnim hrani ocekavani a jestli je potom Yakuza prekvapi tim, ze je necim uplne jinym, nez puvodne cekali.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "There's nothing quite like taking a walk around Ishin’s Kyoto in my fancy deluxe-edition cherry blossom Haori jacket; it felt like a mashup of Persona and Sekiro, minus the monkey guardians. I could beat up anyone in sight with my sword and revolver, but I had more fun living like a samurai, connecting with the locals and understanding their hardships under feudalism. I taught geography to kids, learned traditional Buyo dancing, and even wooed a lady with my, uhh, cucumber (not what you think)."

presne!! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    9/10
    poslete to tomu joudovi do ign! :)
    Like A Dragon: Ishin! Review: The Definitive Jidaigeki Experience
    https://www.dualshockers.com/like-a-dragon-ishin-review/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: no tak vitej v sektě aniki ,)

KULA
    KULA --- ---
    Jak bez toho mohou lidi žít? Je to dojemné jak FF, back to the roots!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si vcera vybral toto. chvilema sem mel pocit, ze hru delali podle filmu :)
    Šinsengumi šimacuki (1963) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/150952-sinsengumi-simacuki/recenze/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem dneska začal v Lucerně festival Eigasai. Do pátku jedou filmy a v sobotu můžete vidět krom divadla Kjogen i tuhle partu a slyšet tak Ishin karaoke live. Viděl jsem je na podzim a byli skvělí

Bubeníci Ryukyukoku Matsuri Daiko CZ na zahájení festivalu Tanabata (Praha, 18.07.20).
    https://youtu.be/UeeYzNlKsWw
    CROME
    CROME --- ---
    Ja si nemuzu pomoc pro me je vrchol serie Zero a to i po graficke strance, soubojovej system top notch zbozi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako jo no. klido tou jednickou. ono to je furt to samy akorat v jinejch obmenach. a kdyz clovek da to, tak hned dvojka ho mile prekvapi grafikou :) zase Zero je lakavy tema 80s. 6 ma zas ty vyhody co tu byly zminovany :)
    CROME
    CROME --- ---
    CROME: Myslim ciste hratelnosti, pribeh samozrejme stoji za to u vsech dilu a musis hrat vsechno!
    CROME
    CROME --- ---
    KULA: Pro zacatek urcite Zero, nebo jak pise Naga 6, hratelnost a system boje je nejvychytanejsi (Zero jeste o chlupinek lepsi nez 6). Zasadni problem pak ale je, ze se uz tezko zvyka na starsi hry serie, kde to obcas dost hapruje….takze kdybych mel ted na vyber asi bych zacinal 1 Kiwami.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: jj mě privedl k serii, pac jsem ho chtel ve virtualnu potkat.
    KULA
    KULA --- ---
    NAGASAWA: no neke! Aniki je můj dětský hrdina!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: Neni zac. Tak se bav a pozdravuj v šestce Beat Takeshi Kitana

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam