• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ale tam u nich mi to prislo jako spis takove souhlasne cesko-moravske? "žeeeeee" :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nemohl jsem si nevzpomenout na Midnight Diner a trojici “neeeeeeeeeeee” holek.

Haruno Nakagawa on Instagram: "Deep Japanese ※depends on the situation #injapanwedontsay"
    https://www.instagram.com/reel/CqA8WNRNqTB/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    U Korejců jsem onehdá vylootoval Tauriner.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://twitter.com/SEGA/status/1638224065780391958?s=20
    TERZ
    TERZ --- ---
    LEFTY: AFAIK v zeru cheat itemy nejsou, ale to neni takovej problem, mahjong jsem se naucil uz v Judgmentu, prusvih jsou ty specificky handy, nebo ukonceni kola ala riichi ippatsu. Jak neznam ty jejich znaky tak se s tim bude zatracene spatne pracovat protoze v Judgmentech i Ichibanovi už meli na kostkach i cisla pro lemply :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: zatim jsem cca v polovine druhy sekce
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: ~jste, fuj!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    kdoj ste v ishinu prošli všechny dungeony - je tam schovanej Amon, nebo byl jenom v origo ishinu?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem prosli jste nekdo tim Scarecrow barakem v Ishinu? V jedny z tezsich zalozek je schovana jedna z Books or Revelation, tak si rikam, co za divocinu me tam jeste ceka.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TERZ: mahjong jde torchu osrat těma magic tiles, který ti dají instant ron, jestli si správně pamatuju.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nedavno RGG vydavali videa, jak delali novej Ishin, tak je tam i cast s Miss Tatsu, ale doporucuju radsi po dohrani nebo hodne pred.obcas spoleroidni .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Skilled in gunnery

Niijima Yae - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Niijima_Yae
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ne ze bych doma nemel Tapikovo PSP Portable s nachystanou Kurohyō :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: jasnyy. tak to chapu. jak jak nebyl znalej zanru, tak mi to prislo jako hroznej ulet a bizar, kdy najednou prijdu z poulicnich bitek a musim tam licit holky do kseftu. v ty hre jako takovy me dost nadchlo to propojeni npc, questu a miniher :))
    do Segy na motorky sem behal jak malej Jarda! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Nemáš vůbec zač. Dělám to samozřejmě jenom proto, abych nebyl sám, kdo si u Yakuzy říká:

TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Ogitu už nikdy vidět nepotřebuju :D Ale ne, nakonec byl v pohodě.
    Realitka byla ok, to je o tom dojít, vyklikat a jít si dělat něco jinýho než je zas čas dojít a klikat. Kabaret jakožto minihra byl skvělej, ale všechno kolem bylo extrémně otravný. Tam bude chyba v mym přístupu, kdy jakmile byla ta aktivita dostupná tak sem jí chtěl dojet na max ve všech ohledech. Ono je to zcela evidentně zamýšlené tak, že si 1-2* otevřeš a jdeš dělat něco jinýho s tím že se vracíš v průběhu hry, já tam těch 30h utopil v kuse takže proto ten grind pocit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: Ogita byl i v puvodnim Ishinu a nebo ho muzes potkat v 5, kdyby se ti po nem stejskalo .))

se divim, me osobne realitka a kabaret v Zeru bavily, ze sem ani nemel pocit nejakyho grindu, ale zas uz sem mozna vsechno zly zapomnel, precejen to uz je asi 3 roky

TAP: hezky! ja mam myslim jen tu dvojku "pripravenou" v psp a pak jako iso v nejakym emulatoru na pc a xboxu a chtel bych to streamovat, ale s tim neofiko prekladem nevim estli by me twitch/ms/sony/ nevim kdo neposlal k sipku :))
    TAP
    TAP --- ---
    BOBESH: samozřejmě přeháňka, ale zase nemůžu říct, že bych ty 2 díly Kurohyō ve Vitě přichystaný neměl...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam