• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: jo, ten mám hotovej, a moc si ho nepamatuju.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: a ten BadAss Daddy quest jsi nekontroloval? Ten byl prave po tech vsech "Majima everywhere" peklech prave solidni satisfakce.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ale no tak to gratuluju :)

LEFTY: sakra ted se u kompletovani Y6 poohlizim zpatky na dalsi dily a vypada to tak, ze dopadnu jako ty a vratim se ke Kiwami a hlavne k Zeru, kde jsem tehdy spoustu mechanik vubec nechapal a nedorazil do konce ajajaj. Kazdopadne podobnej pocit satisfakce jsem mel vcera, kdy jsem si nahodil v gearu itemy, ktery boostnou Kiryu vztah k zenam a ktery diky tomu zpristupni vic dialogu u hostesek a usmival jsem se jako blbecek, kdyz se dve hostesky z klubu rozpovidaly o tom, ze v 80's coby maly holky zavodily s Golem Tigerem v Pocker Circuit a ze tam tehdy chodil zahadnej chlapik, kterej potom vyhral celej turnaj a podobne. Jak me nikam netlaci story, cas a pocit, ze chci videt finale, tak si to uzivam jeste vic, nez predtim. Hrozny.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    A jako relativně čerstvý otec si užívám mnohem víc takovýhle momenty

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Protože jsem hrál Kiwami hned po zeru, přišlo mi to slabší. Ale teď to náležitě doceňuju.
    Akorát věčný dlouhý fajty s Majimou jsou teda na hraně.
    Jsem zvědavej, co bude nakonec největší challenge z completion listu - možná karaoke? Amona nějak dám :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak na Like a Dragon prezentace si pockame holt až na Sega Show
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: nevybavuju si ji, musím se podívat večer do completion listu - možná byla mezi těmi, který jsem dělal v roce 2020 :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Btw Badass Dads substory v Purgatory jsi potkal? Tu si pamatuju do dneska.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Mmmm Palty Hald v Debolah
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tyvole roky jsem se vzdycky mordoval s baseballem, nikdy jsem nad tim moc nepremyslel, nasazel jsem tam s nervama potrebny homeruny a bylo. Vcera mi v Y6 teprve došlo, že ten paten pohybu micku je pokazdy uplne stejnej a rikal jsem si, ze tam prece musi byt nejakej indikator pro spravnej odpal a on tam je. Hledal jsem nejaky probliknuti micku a ono ne. Ono problikne zelene to pole na sachovnici, tak neni vubec potreba sledovat nic, krome te tabulky, zapamatovat si, kam micek vzdycky pujde a 10 homerunu v rade padlo jako nic.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno jinak by bylo fajn, kdyby Sony ve středu při prezentaci ukázala víc ohledně Joryu a jeho lapálií v Kanazawě. Pro připomenutí

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | Announcement Trailer
    https://youtu.be/Fxkn-dcy01k
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Hele jak co. Jsou hry kdy prostě hraju a baví mě to natolik, že si v půlce řeknu "tady chci aby to cinklo" a mrknu co je potřeba. Jsou hry ala Yakuza, kde viceméně chápeš že to prostě musíš udělat všechno takže koukneš jen na profil před začátkem jestli tam jsou missable trofeje. V obecné rovině se dá říct, že prakticky vždy mrknu ať už tam či tam na odhad hodin, missables a jestli je tam nějaká poznámka ala "poprvé tím projdi jak se ti zlíbí stejně to musíš hrát víckrát" nebo tak něco, ale jednotlivé trofeje ala dej 10 striků v bowlingu řeším až na úplném konci. Důležité je získat tu nejhorší, zbytek pak jde sám.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw koukal jsem se na imdb na filmy, ktery se natacely v Onomichi a dosla mi jedna vec ohledne Yakuzy 6, kdy jsem evidentne nebyl sam, kdo si rikal: Nani? V Onomichi se v roce 2005 natacel film Yamato z druhe svetove valky a stab tam postavil kompletni repliku krizniku.

「男たちの大和」原寸大ロケセット・尾道 2005年1月 Full scale Battleship Yamato Movie set at Onomichi "The Men's Yamato"
    https://youtu.be/amgRDqNPG_I
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: zaplacny premium na psn, 300 free her, dvacet her v backlogu a my....
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Zase v tom lítám.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne je sranda, jak se daji sfouknout veci, vuci kterym jsem mel predtim respekt a vcera padly behem par minut. Kazdopadne vykladat hostesce o Majimovi v dnesni době nemohlo dopadnout jinak...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Terz je systematický monstrum. Ohledně toho by me zajímalo, jestli se na hry vždycky připraví předem a nabrifuje si psn profiles a powerpyx a jde na jistotu, anebo se rozhodne někde v polovině, že by chtěl, aby to cinklo. Ja se rozhoduju vždycky az v poslední třetině a pak mi všechno naskočí o dalších +50 hodin.
    GEE
    GEE --- ---
    No každopádně mi přijde skandální,ze to Terz dal ve stejným čase na platinu. Neuvěřitelný
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj vedlejsaky stojí za to. Teď si je obíhám v šestce a zjistuju, kolik věcí jsem tam minul. Třeba hostesky v clubu jsem úplně vynechal. Každopádně když jsem si zašel do New Gaudi v Onomichi, tak jsem měl pocit, jako bych zašel u rodičů do hospody, kam jsem chodival s kamarády, když mi bylo 19. Zvláštní. Navíc jsem sestku dohraval v tom největším covid marasmu, tak byl ten návrat do Onomichi celkem nostalgickej a abych moc nepropadal sentimentu, sfouknul jsem rovnou Amona, baseball a teď finisuju Clan Wars a začínám se na ten ohlasenej spinoff s Kiryu těšit víc a víc.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: ja mel docela štěstí,ze mu obe damy daly docela zabrat. Ale poprvé jsem tam fakt přišel moc brzo a Ichiban sel dolu po jedne rane.

Každopádně jsem si to fakt užil. Ještě se někde schovává par side stories, takže tomu nejspíš ještě par hodin dám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam