• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *Asano ve filmu Survive Style 5+
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: uz jsem to tu psal Bobeshovi tri roky zpatky, ale bylo to interview v parku, kdy se potkal Makoto s Kiryu a Floristou, kdy s nima vedla rozhovor reporterka o tom, jaky to je byt nejvostrejsima chlapikama z Kamurocha a skoncilo to cely naprosto tragicky, protoze si Kiryu uvedomil, ze vlastne nema zadny skutecny pratele a jeho jedinym skutecnym kamaradem je chlapik v kozenych kalhotech, kterej se ho snazi kazdej den zabit. Dost ti pripomnelo Tadanobu Asano, ktereho se snazi den co den zabit jeho manzelka a on ji posila vecer co vecer do hrobu. Po tom questu jsem mel ty strety s Majimou everywhere vlastne i o neco vic rad.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: jo, ten mám hotovej, a moc si ho nepamatuju.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: a ten BadAss Daddy quest jsi nekontroloval? Ten byl prave po tech vsech "Majima everywhere" peklech prave solidni satisfakce.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ale no tak to gratuluju :)

LEFTY: sakra ted se u kompletovani Y6 poohlizim zpatky na dalsi dily a vypada to tak, ze dopadnu jako ty a vratim se ke Kiwami a hlavne k Zeru, kde jsem tehdy spoustu mechanik vubec nechapal a nedorazil do konce ajajaj. Kazdopadne podobnej pocit satisfakce jsem mel vcera, kdy jsem si nahodil v gearu itemy, ktery boostnou Kiryu vztah k zenam a ktery diky tomu zpristupni vic dialogu u hostesek a usmival jsem se jako blbecek, kdyz se dve hostesky z klubu rozpovidaly o tom, ze v 80's coby maly holky zavodily s Golem Tigerem v Pocker Circuit a ze tam tehdy chodil zahadnej chlapik, kterej potom vyhral celej turnaj a podobne. Jak me nikam netlaci story, cas a pocit, ze chci videt finale, tak si to uzivam jeste vic, nez predtim. Hrozny.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    A jako relativně čerstvý otec si užívám mnohem víc takovýhle momenty

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Protože jsem hrál Kiwami hned po zeru, přišlo mi to slabší. Ale teď to náležitě doceňuju.
    Akorát věčný dlouhý fajty s Majimou jsou teda na hraně.
    Jsem zvědavej, co bude nakonec největší challenge z completion listu - možná karaoke? Amona nějak dám :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak na Like a Dragon prezentace si pockame holt až na Sega Show
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: nevybavuju si ji, musím se podívat večer do completion listu - možná byla mezi těmi, který jsem dělal v roce 2020 :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Btw Badass Dads substory v Purgatory jsi potkal? Tu si pamatuju do dneska.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Mmmm Palty Hald v Debolah
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tyvole roky jsem se vzdycky mordoval s baseballem, nikdy jsem nad tim moc nepremyslel, nasazel jsem tam s nervama potrebny homeruny a bylo. Vcera mi v Y6 teprve došlo, že ten paten pohybu micku je pokazdy uplne stejnej a rikal jsem si, ze tam prece musi byt nejakej indikator pro spravnej odpal a on tam je. Hledal jsem nejaky probliknuti micku a ono ne. Ono problikne zelene to pole na sachovnici, tak neni vubec potreba sledovat nic, krome te tabulky, zapamatovat si, kam micek vzdycky pujde a 10 homerunu v rade padlo jako nic.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno jinak by bylo fajn, kdyby Sony ve středu při prezentaci ukázala víc ohledně Joryu a jeho lapálií v Kanazawě. Pro připomenutí

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | Announcement Trailer
    https://youtu.be/Fxkn-dcy01k
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Hele jak co. Jsou hry kdy prostě hraju a baví mě to natolik, že si v půlce řeknu "tady chci aby to cinklo" a mrknu co je potřeba. Jsou hry ala Yakuza, kde viceméně chápeš že to prostě musíš udělat všechno takže koukneš jen na profil před začátkem jestli tam jsou missable trofeje. V obecné rovině se dá říct, že prakticky vždy mrknu ať už tam či tam na odhad hodin, missables a jestli je tam nějaká poznámka ala "poprvé tím projdi jak se ti zlíbí stejně to musíš hrát víckrát" nebo tak něco, ale jednotlivé trofeje ala dej 10 striků v bowlingu řeším až na úplném konci. Důležité je získat tu nejhorší, zbytek pak jde sám.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw koukal jsem se na imdb na filmy, ktery se natacely v Onomichi a dosla mi jedna vec ohledne Yakuzy 6, kdy jsem evidentne nebyl sam, kdo si rikal: Nani? V Onomichi se v roce 2005 natacel film Yamato z druhe svetove valky a stab tam postavil kompletni repliku krizniku.

「男たちの大和」原寸大ロケセット・尾道 2005年1月 Full scale Battleship Yamato Movie set at Onomichi "The Men's Yamato"
    https://youtu.be/amgRDqNPG_I
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: zaplacny premium na psn, 300 free her, dvacet her v backlogu a my....
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Zase v tom lítám.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne je sranda, jak se daji sfouknout veci, vuci kterym jsem mel predtim respekt a vcera padly behem par minut. Kazdopadne vykladat hostesce o Majimovi v dnesni době nemohlo dopadnout jinak...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Terz je systematický monstrum. Ohledně toho by me zajímalo, jestli se na hry vždycky připraví předem a nabrifuje si psn profiles a powerpyx a jde na jistotu, anebo se rozhodne někde v polovině, že by chtěl, aby to cinklo. Ja se rozhoduju vždycky az v poslední třetině a pak mi všechno naskočí o dalších +50 hodin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam