• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    tak včera v Kiwami padly všechny skilly/Majima everywhere. Jak jsem se obával, nejětší opruz jsou mahjong, baseball a karaoke.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name details story, cast, combat, and locations - Gematsu
    https://www.gematsu.com/2023/06/like-a-dragon-gaiden-the-man-who-erased-his-name-details-story-cast-combat-and-locations?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Skoda, ze nam tim padem utece spousta referenci a easter eggu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: áááha takze desetiletá klasika, kde se dva yokohomies snazi sjednotit klany. Dík.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj potkala se tam i podle plakatu cela parta
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jeee tam je Kuze! :D a i bracha Ryomi Takechi! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: podle vseho spolu hraji v yakuzacky televizni serii, ktera uz bezi x let

【公式予告編】『日本統一52』2022年7月25日DVDリリース
    https://youtu.be/hGBtN5Fh_RI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: no dyť.. i když...

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no! kor na ty fotce! :) styleri!
    diky za info!!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: Kiryu samozřejmě NENÍ virgin (a nebyl ani v zeru), sakra.
    Akorát je pro něj sex podružná přízemní záležitost ve srovnání se zachraňováním Tojo klanu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: na prvni pohled by se chtelo rict, ze vypadaji jako herni yakuzacky rendery vid. charsma na prvni dobrou.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: podle vseho 獅子堂康生(本宮泰風さん)a 鶴野裕樹(山口祥行さん tj. Yasukaze Motomiya a Yoshiyuki Yamaguchi

BOBESH
    BOBESH --- ---
    a kdo je ten uprostred a ten na kraji vpravo vime?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me se libi, ze tam maj furt ty cigara! jak ve hre, tak v ty kourobudce! :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: amen! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: prave no. hlavne aby se nezacali moc podbizet zapadnimu publiku a neudelali z toho postupne frasku. Mno uvidime a budu doufat, ze si udrzi jak trochu vaznej ton, tak typicky japonskej pristup. U traileru s Ichibanem na plazi jsem trochu znervoznel, ale nervozni jsem byl i dva roky zpatky u prvniho screenshotu z Like a Dragon a jak skvele to dopadlo. Mno nezbyva nez jim dal verit. Zatim je to jedina herni serie, kde jsem nebyl ani jednou zklamanej, tak jim to snad vydrzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam