• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: maddo resupekkuto kyodai!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ale jo. Za tenhle moment ten ganbare tyden plnej muk a utrpení pri hledání správný taktiky stal :)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: jinak v Kyoto jsem narazil na obchůdek s umělým hedvábím, jsou tam třička, košile, mikiny s (nejspíš) vyšívanými vzory draka, hakuksaie i godzilly. Ale nic mě nezaujalo, bylo to kapku dražší (ale né moc) a mělo to příliš turistický feeling a tak jsme šel dál.
    TERZ
    TERZ --- ---
    LEFTY: Jestli správně koukám vychází to koncem ledna, tou dobou tedy pozastavim svuj videoherní důchod. Jen a pouze proto abych sem mohl napsat odpoveď “Dá” s odkazem na post v Dohral jsem auditku.

Máte to se mnou až moc jednoduchý… :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky zminuje tu Okinawu, ze to bude podobny...
    ale neni to japonsko! :/ sem koukal ze toe co by kamenem dohodil z ty Havaje ;))
    YOU CAN CREATE YOUR OWN ISLAND IN YAKUZA 8?
    https://youtu.be/MXNx4T6lrH4?si=hT3mC59eWSBWY-Rt
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: mnoo...hele ja bych kluky jeste nezatracoval :))) ale je mi jasny jak to myslis. tech aktivit tam bude hafo. uz si presne nepamatuju, ale myslim ze v ty sedmicce sem nechal kolem 100 hodin a nic krom byznysu a pribehu poradne hotovyho :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jsem si u toho Yakuza Crossingu vzpomnel na chajdu a políčko v Ishinu s tím, kolik casu jsem tam proflakal a tyvole tohle... je...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: talk v tomhle nedá platinu ani terz
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP:
    TAP
    TAP --- ---
    Catherine?
    ale ta ovce už vlastně v nějaký Yakuze Like a Dragon byla, že?

BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hra roku

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To rozhodne. Taky mám raději Rafute než havajský sushi s lančmítem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: Yakuza Crossing :DD slusnej ulet no! to tim taky slusne nabobtna
    me ted furt vrta hlavou, ze este lepsi nez Havaj mohla bejt ta Okinawa...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Ouuuuuukej takže coby “minihra” tam bude kompletní…. Yakuza Crossing? Sugooooooooi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    !
    Like A Dragon: Infinite Wealth Dondoko Island Official Reveal Trailer | Xbox Partner Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=UKi9gNCq23I
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tady to rozebírali podrobněji

Like A Dragon Infinite Wealth Is Locking New Game Plus Behind Its Deluxe Edition
    https://www.thegamer.com/like-a-dragon-infinite-wealth-locking-new-game-plus-behind-deluxe-edition/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Koukam na to a Master je NG+ v podobě DLC
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: to vidím, akorát nevím, co to vlastně znamená - assorted outfit asi bude jenom kosmetika, ale třeba "master vacatio"n by mohlo mít i story content
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam